Καταγγελίες για καθυστέρηση του ασθενοφόρου να φτάσει στον τόπο του τροχαίου δυστυχήματος, όπου βρισκόταν τραυματισμένος ο Θόδωρος Αγγελόπουλος, έγιναν σήμερα το πρωί από τον πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Γιάννη Χούσο.
Σε συνέντευξη του στο ΜΕΓΚΑ ο κ. Χούσος είπε ότι το ασθενοφόρο άργησε να φτάσει στο σημείο καθώς κόλλησε το γκάζι του, με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί δεύτερο ασθενοφόρο για να παραλάβει το σκηνοθέτη. Συγκεκριμένα το ΕΚΑΒ δέχτηκε την κλήση στις 18:54 χθες το απόγευμα και έφθασε στη Δραπετσώνα στις 19:30, ενώ στις 19:42 η οικογένεια του σκηνοθέτη υπέγραψε για τη μεταφορά του σε ιδιωτικό νοσοκομείο.
«Σίγουρα ήταν επιβαρυντικό. Δυστυχώς όμως αυτό συμβαίνει συνήθως. Για αυτό ζητάμε να λυθούν κάποια προβλήματα», είπε ο κ. Χούσος εξηγώντας ότι «τώρα ήταν ένας επώνυμος, αλλά υπάρχουν πολλές παρόμοιες περιπτώσεις ανώνυμων πολιτών, που χάνουν την ζωή τους από την καθυστέρηση». Ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ, Γιάννης Ροτζιόκος, δήλωσε ότι διέταξε ήδη Ένορκη Διοικητική Εξέταση για όσα έγιναν.
Σύμφωνα με τα «Νέα», χρειάστηκε να γίνει τηλεφώνημα από τα μέλη του κινηματογραφικού συνεργείου στον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο προκειμένου να παρέμβει για την ταχεία έλευση του ασθενοφόρου."
Culture /
ΕΔΕ στο ΕΚΑΒ για το ασθενοφόρο για τον Θ. Αγγελόπουλο

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Η ΑΑΔΕ παγίδευσε γνωστό τράπερ: Αγόραζε πολυτελή αυτοκίνητα και ρολόγια μέσω ΜΚΟ

Γιώργος Καπουτζίδης: Η δημόσια αφιέρωση στον σύντροφό του και το μήνυμα αγάπης από σκηνής

Ρολόι 116.000 ευρώ «πρόδωσε» τον τράπερ στην ΑΑΔΕ

Μετρό: Κλείνει στις 4 το απόγευμα ο σταθμός «Σύνταγμα»

Eurobasket 2025: Ξεκινά η φάση των 16 - Τι ώρα είναι το ματς της Ελλάδας, ποιος ο πιθανός αντίπαλος μετά
