"Δώστε αμέσως πίσω τις φωτογραφίες της Πάολας Ρεβενιώτη"

"Δώστε αμέσως πίσω τις φωτογραφίες της Πάολας Ρεβενιώτη" Facebook Twitter
0

Όπως αναφέρει το Sigmalive η Γενική εισαγγελία της Κυπριακής Δημοκρατίας αποφάσισε πως δεν δικαιολογείται καμία δίωξη σε σχέση με την κατάσχεση των φωτογραφιών της Πάολας και η Αστυνομία πρέπει να επιστρέψει άμεσα τις φωτογραφίες στους διοργανωτές.

Ο φάκελος της υπόθεσης υποβλήθηκε προχθές στη Γενική Εισαγγελία με την Αστυνομία να εισηγείται την ποινική δίωξη ενός προσώπου. Αφού μελετήθηκε ο φάκελος αποφασίστηκε από τον Γενικό και τον Βοηθό Γενικό Εισαγγελέα ομόφωνα, ότι υπό τις περιστάσεις δεν δικαιολογείται καμιά δίωξη και ζητεί μάλιστα από την Αστυνομία να επιστρέψει τις φωτογραφίες στους διοργανωτές και να διακόψει την ποινική ανάκριση».

Όπως αναφέρει στις παρατηρήσεις του στον φάκελο ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, θα πρέπει για τέτοια ευαίσθητα ζητήματα να ερωτάται πρώτα η Νομική Υπηρεσία ώστε να δίνει και τις ανάλογες οδηγίες προς την Αστυνομία. Εγείρονται, σημειώνεται, λεπτά ζητήματα και πρέπει να επιδεικνύεται ευαισθησία.

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο φάκελος της υπόθεσης θα επιστραφεί στην Αστυνομία ώστε να κλείσει και να παραδώσει στους οργανωτές τις οκτώ φωτογραφίες.

Υπενθυμίζεται πως για το θέμα είχε εκδώσει απόφαση και η Επίτροπος Διοικήσεως, η οποία είχε χαρακτηρίσει την πράξη της αστυνομίας «αχρείαστη, δυσανάλογα δραστική και κατασταλτική».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αννα Ροκόφυλλου: «Στον ΟΠΑΝΔΑ θέλουμε να αναδείξουμε την ιστορικότητα της Αθήνας»

Culture / Αννα Ροκόφυλλου: «Στον ΟΠΑΝΔΑ θέλουμε να αναδείξουμε την ιστορικότητα της Αθήνας»

Η Άννα Ροκοφύλλου, πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, κάνει έναν απολογισμό των δύο πρώτων ετών της θητείας της και δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της για το Φεστιβάλ Κολωνού (6-28/9) με το οποίο ο πολιτισμός γίνεται διαθέσιμος σε κάθε δημότη.
ΕΛΕΝΗ ΤΖΑΝΝΑΤΟΥ
Το συγκινητικό βίντεο με τον Μικ Τζάγκερ για την επιστροφή του κοινού στο Άλμπερτ Χολ

Lifo Picks / Το συγκινητικό βίντεο με τον Μικ Τζάγκερ για την επιστροφή του κοινού στο Άλμπερτ Χολ

Your Room Will Be Ready: «Ανυπομονούμε να αρχίσουμε να δημιουργούμε αναμνήσεις μαζί σας με καλλιτέχνες παγκόσμιας κλάσης για άλλη μια φορά. Έχουμε περισσότερη ιστορία να γράψουμε».
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Κοντσέρτα του Μότσαρτ σε όργανα εποχής από τους μουσικούς της Καμεράτας

Culture / Κοντσέρτα του Μότσαρτ σε όργανα εποχής από τους μουσικούς της Καμεράτας

Η συναυλία του βραβευμένου αθηναϊκού συνόλου, το οποίο φημίζεται για τις ιστορικές πρακτικές ερμηνείας του σε όργανα εποχής, αποτελεί συμπαραγωγή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και των Μουσικών της Καμεράτας.
Η «Κληρονομιά» του Μαριβώ σε οn demand προβολές αυτό το Σαββατοκύριακο

Culture / Η «Κληρονομιά» του Μαριβώ σε οn demand προβολές αυτό το Σαββατοκύριακο

Η παράσταση σε σκηνοθεσία Γιάννη Νταλιάνη, που πρόλαβε να πραγματοποιήσει δύο μόνο παραστάσεις στην Πάνω Σκηνή του «Από Μηχανής Θεάτρου», έρχεται σε on demand προβολή το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ