Λίγο πριν την  πρεμιέρα στις Κάννες και ενώ τρέιλερ δεν έχουμε δει ακόμη, κυκλοφόρησε ένα μικρό clip της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου.

 

Η ταινία «The Killing of a Sacred Deer» σηματοδοτεί την επιστροφή του πολυβραβευμένου Έλληνα δημιουργού στο Φεστιβάλ καθώς συμμετέχει στο επίσημο Διαγωνιστικό, διεκδικώντας τον Χρυσό Φοίνικα.

 

Το κλιπ δεν αποκαλύπτει πολλά, αλλά όσοι είναι γνώριμοι με το ύφος του Λάνθιμου αντιλαμβάνονται πως πρόκειται για μια ακόμη ταινία με ιδιαίτερους χαρακτήρες. Στο απόσπασμα, ο Κόλιν Φάρελ που υποδύεται έναν γιατρό μιλά σε έναν έφηβο ασθενή και του εξηγεί ότι έχει περισσότερες τρίχες από εκείνον καθώς είναι μεγαλύτερος. Ο νεαρός τον παρακαλά επίμονα να βγάλει το πουκάμισό του και να του δείξει τις τρίχες του.

 

Weird !!!

 

Οι ελάχιστες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει για το σενάριο κάνουν λόγο για την ιστορία ενός ζευγαριού που θα δει τη ζωή του να αναστατώνεται από τον ερχομό ενός εφήβου.

 

Πρωταγωνιστεί ο Κόλιν Φάρελ, που συνεργάζεται εκ νέου με τον σκηνοθέτη μετά τον «Αστακό», και μαζί του η Νικόλ Κίντμαν και η Αλίσια Σίλβερστοουν.