Η Billie Elish μόλις κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι για την επόμενη ταινία Τζέιμς Μποντ "No Time to Die".

 

Στις 14 Ιανουαρίου, η 18χρονη ποπ σταρ είχε ανακοινώσει πως θα γράψει και θα ερμηνεύσει το τραγούδι για το 25ο φιλμ της σειράς, προκαλώντας ντελίριο στους φανς της. Τα ξημερώματα, η ταλαντούχα μουσικός ανάρτησε το κομμάτι στον επίσημο λογαριασμό της στο Youtube, και έγινε επισήμως το νεαρότερο άτομο που έχει ερμηνεύσει τραγούδι τίτλων σε ταινία του κινηματογραφικού franchise του πράκτορα 007.

 

Η Eilish dropped έγραψε την μπαλάντα μαζί με τον 23χρονο αδελφό της Φινέας Ο' Κόνελ. Τόσο η Eilish όσο και ο κατά πέντε χρόνια μεγαλύτερος Ο'Κόνελ σάρωσαν στα Grammy, κερδίζοντας ο καθένας από πέντε βραβεία. «Μου φαίνεται τρελό το ότι θα αναλάβω το τραγούδι των τίτλων μιας ταινίας που αποτελεί μέρος αυτής της θρυλικής σειράς. Είναι μεγάλη τιμή. Οι ταινίες του Τζέιμς Μποντ είναι το πιο cool κινηματογραφικό franchise όλων των εποχών. Είμαι ακόμα σοκαρισμένη», έλεγε στα μέσα Ιανουαρίου. 

 

Το No Time to Die θα είναι η τελευταία ταινία του 007 με τον Ντάνιελ Κρέιγκ στον ρόλο του θρυλικού πράκτορα και θα βγει στους κινηματογράφους τον ερχόμενο Απρίλιο.