ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.11.2017 | 13:01

30 χρονων παρθενος,ελεος...

Ναι,υπαρχουν στην εποχη μας ακομα ατομα που εχουν πατησει τα 30 και δεν εχουν ολοκληρωσει στο σεξ,ειτε γιατι δεν ειχαν φιλιες να βγουν και να ανοιχτουν απο μικροι,να κερδισουν την εμπειρια και την ανεση απο τα 16,17,18,20 χρονων,ειτε γιατι δεν ειχαν λεφτα να γυρνανε στα παρτυ,στα κλαμπακια και τα μπιτσομπαρα.Ειμαι ενας απο αυτους που καταφερα,γιατι περι κατορθωματος προκειται,να απογοητευτω απο μικρος που δεν ειχα φιλους,που δεν με προσεγγιζε κανεις να μου ζητησει να παμε οπουδηποτε η να κανουμε οτιδηποτε,κλειστηκα,απομονωθηκα και απλα εβγαζα που κ που κανενα χαρτζηλικι για να μη λεω οτι δεν κανω τιποτε.Πατησα τα 30 και ειμαι σαν τον πρωταρη 17χρονο που ψαχνει την πρωτη του γκομενα αλλα δεν ξερει πως να φερθει,φοβαται μην πεταξει καμια μαλακια και γινει ρεζιλι,δεν ξερει που να βγει που να παει,κανει μπαμ το προσωπο μου απο την απειρια,την αβγαλσια,την ντροπαλοτητα.Και τι μπορεις να κανεις τωρα,να πας σε ρδελομπου,να πληρωσεις τανα σε γαμηστρονα ξενοδοχειο,να κανεις facebook και οποια συναντας να ζητας προφιλ,να βρεις ιδια ατομα στην ιδια κατασταση και να αλληλοπαρηγοριεστε για την αγαμια που σας δερνει.Ειδα και την ταινια παρθενος ετων 40,ενταξει,αυτος ηταν ακομα χειροτερα.
6
 
 
 
 
σχόλια
Δεν χρειάζεται να απολογηθείς πουθενά για το τι είσαι. Προχώρα την ζωή σου σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει ντε και καλά να βρεις άβγαλτη, που ξέρεις ποιά θα σου κάνει το κλικ και σε ποιά θα αρέσεις. Και επίσης κράτα το για τον εαυτό σου, που να ξέρει η άλλη τι είσαι εσύ και τι έχεις κάνει στην ζωή σου. Όταν γνωριστείς με κάποια και βγαίνετε θα καταλάβεις. Έμμεσα θα καταλάβεις τι ζητάει και ακόμα αν σε παίρνει να της πείς την αλήθεια. Δεν θα δώσεις εξετάσεις για το ότι έχεις κάνει στην ζωή σου, και τι πρέπει και τι όχι.
Αυτά τα δυσάρεστα να τα θυμόμαστε όμως όταν ανεβαίνει εξομολόγηση και κάποια λέει ότι είναι προχωρημένης (σχετικά λέμε μην τρελλαθούμε) ηλικίας και δεν έχει κάνει τίποτα. Μην της χτυπάμε φιλικά την πλατούλα και την παραμυθιάζουμε "δεν βαριέσαι όποτε εσύ νιώσεις έτοιμη!". Έτσι; Κατά τ'άλλα με κάλυψε η Ημιμάθεια. Δεν βλάπτει η προσπάθεια κι η αναζήτηση. Οι άνθρωποι δεν είναι άσπρο-μαύρο.
Δεν είναι κακή η συμβουλή να κάνεις σεξ όταν νιώσεις έτοιμος/η.Απλά όταν διαβάζεις μια εξομολόγηση,δεν μπορείς να παραβλέψεις κάποια προφανή ή λιγότερο προφανή θέματα που εμπλουτίζουν την κάθε περίπτωση...Στην συγκεκριμένη εξομολόγηση,εγώ για παράδειγμα,δεν έμεινα στο"30 χρονών παρθένος-πώς θα απαλλαγώ από το στίγμα".Ο εξομολογούμενος γράφει ότι έχει μείνει στάσιμος σε διάφορα και ουσιαστικά και όχι μόνο στο σεξ...αυτό δείχνει μια γενικότερη συμπεριφορά και μια νοοτροπία που αν δεν την αλλάξει,δεν θα προχωρήσει σε τίποτα...Μου έδωσε την εντύπωση ότι και αύριο να έλυνε πρακτικά το σεξουαλικό,πάλι θα τον ζόριζαν-οκ,με μια παραλλαγή-τα ίδια πράγματα...Αυτό ένιωσα όταν διάβασα την εξομολόγηση...
Έχεις απόλυτο δίκιο Supreme! Και στο προσχωρώ.Κατά διαβολική σύμπτωση ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ που θέτουν τον ίδιο προβληματισμό (εδώ μέσα τουλάχιστον) έχουν τα θέματά τους και σε άλλους τομείς της ζωής τους. Τυχαίο; Δεν νομίζω.
Εγώ δεν νομίζω ότι πρέπει να βρεις άβγαλτες και ντροπαλές κοπέλες.Πιστεύω ότι πρέπει να καταλάβεις ότι κάποια στιγμή θα πεθάνεις όπως και οι υπόλοιποι που φοβάσαι για το πως θα σε αντιμετωπίσουν. Και όλες αυτές οι φοβίες και η ανασφάλεια που μας περιγράφεις τότε δεν θα έχουν έτσι κι αλλιώς κανένα νόημα.Δοκίμασε! Θα βρεθεί μια που δεν θα σου δείξει την κατανόηση που θα ήθελες, θα βρεθεί κι άλλη, συνέχισε. Όσο δεν σταματάς την προσπάθεια, οι πιθανότητες να βρεις αυτό που ψάχνεις αυξάνονται. Τελικά, αν δεν συμβεί, δεν θα αναρωτιέσαι, θα ξέρεις ότι δεν είναι δικό σου φταίξιμο γιατί είχες προσπαθήσει.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ