ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.4.2022 | 22:56

Ο άνθρωπος μου ξενος στη διπλανή λωρίδα

Τον είδα μετά από 2 χρόνια τυχαία στο δρόμο. Είμασταν στον δρόμο και ξαφνικά εκείνος ήταν στο διπλανο αμάξι. Τα έχασα και νόμιζα ότι έκανα λάθος, έριχνα κλέφτες ματιές γιατί ντρεπόμουν και όντως αυτός ήταν. Έπαθα σοκ, ανακατεύτηκα. Εκείνος δε πρέπει να με αναγνώρισε. Δε μπορώ να σταματήσω να τον σκέφτομαι από τότε. Ακόμη και σήμερα κι ας έχω προχωρήσει με άλλους, νιώθω ότι είναι ο άνθρωπος μου. Και από άνθρωπος μου που προσπαθούσαμε να φτιάξουμε τη ζωή μας μαζί, έγινε ένας ξένος που οδηγεί στη διπλανή λωρίδα. Ξέρω ότι έχει σχέση πλέον. Τον αγαπάω δυστυχώς ακόμη και τον σκέφτομαι κάθε μέρα που περνάει. Δεν θα το μάθει ποτέ.
5
 
 
 
 
σχόλια

Κάποιοι/κάποιες δεν είναι ικανοποιημένοι με την παρέα τους για το Πάσχα
Καποιιιι/κάποιες θέλουν να δώσουν αλλού το φιλί της αγάπης το βράδυ της ανάστασης
Μήπως είσαι εσύ ο αδύναμος κρίκος; για πες !

Χαχαχαχα

Δεν ήταν αυτός. Έχεις να περάσεις ακόμη μερικές πίστες μέχρι να φτάσεις στο σημείο που θα τον δεις χωρίς να σε καταλάβει. Στον εξήγησα κάποτε στα πεταχτά τον μηχανισμό που ορίζει τις τυχαίες συναντήσεις. Άκου τι σου λέω και σε παρακαλώ μην στεναχωριέσαι. Φιλί.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ