ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.1.2022 | 17:16

Τι λέτε?

Πρέπει να εισια ερωτευμένος για να αρχίσεις μια σχέση? Πιστεύω ότι δεν είναι πάντα τόσο εύκολο...πολλές φορές στην πορεία ερωτεύεσαι ή και το αντίθετο, και καταλαβαίνεις ότι δεν ταιριάζετε μαζί.
4
 
 
 
 
σχόλια

Ο έρωτας είναι κάτι που δύναται να σε στείλει τη μια στιγμή στα ουράνια και την επόμενη στον Άδη. Όποτε εξαρτάται τι ψάχνεις από τη σχέση σου. Αν αποζητάς ηρεμία και σεβασμό, δεν θεωρώ απαραίτητο να ερωτευτείς. Επίσης εχε κατά νου ότι όταν φύγει ο έρωτας μπορεί να διαπιστώσεις άλλες πτυχές του συντρόφου σου που τόσοι καιρό εξιδανίκευες.

Όταν ξεκινάς σχέση με κάποιον που δεν είσαι ερωτευμένος-η απλά δένεσαι στην πορεία γιατί είναι το φυσικό να δεθείς με έναν άνθρωπο που κάνεις τόσα πράγματα, φτάνεις να λες ''τον αγαπάω'' και μετά έχουμε όλα τα παρατράγουδα που γράφουν εδώ μέσα. (τον αγαπάω ΑΛΛΑ....) .Δεν ξέρω αν πρέπει να είσαι ''ερωτευμένος'' γιατί το πως βλέπει κάποιος τον έρωτα είναι σχετικό, αλλά σίγουρα για να κάνεις σχέση ουσιαστική πρέπει να συμφωνεί το μυαλό , η καρδιά και το σώμα σου με τα χίλια ! Να θες να συνδεθείς με αυτόν τον άνθρωπο σε όλα τα επίπεδα. Να θες να του δώσεις την καρδιά σου και να ξέρεις ότι είναι και σε έμπιστα χέρια ταυτόχρονα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ