ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.10.2021 | 20:04

Πανεπιστήμιο και γνωριμίες

Τόσα χρόνια ανυπομονούσα να φύγω απο το σχολείο για να γλυτώσω απο τις παιδικές ψευτο-ιντριγκες της παρέας μου για να παω πανεπιστήμιο και να τα βρω τρεις φορες χειρότερα! Τι είναι αυτο το πράγμα ρε παιδιά; Δεν μπορώ να εχω την παρέα μου, να βγαινω με όποιον θέλω, να καλώ στο σπίτι μου όποιον θέλω, να κερνάω όποιον θέλω; Επειδή εχω γνωριστεί με 30 άτομα πρέπει να καλώ και τους 30 στα γενέθλια μου, να κάθομαι και με τους 30 στο αμφιθέατρο; Βαρέθηκα να απολογουμαι διαρκώς για τις επιλογές μου! Με τρια άτομα ταίριαξα, με αυτα τα τρία θέλω να είμαι, χωρίς να εχω παραπονα ότι γράφω τον εναν, δεν κάλεσα τον άλλον και δεν έκατσα με τον παρααλλον! Αντικειμενικά δεν γίνεται να κανω την ίδια παρέα με ολο το τμήμα, επειδή γνωριστηκα και μιλαω με τους περισσότερους. Δεν μπορώ να διαχειριστώ άλλο αυτην την τοξικότητα καθε μερα!
3
 
 
 
 
σχόλια

Δεν καταλαβαίνω γιατί σε νοιάζει τόσο πολυ; Όλοι αυτοί σε καλούν σε ό.τι και αν κάνουν;Επειδή είναι δεδομένο ότι μέχρι το τέλος των φοιτητικών σου χρόνων θα μείνεις με αυτά 2-3 άτομα που ταιριάζεις,μη χαλάς τη ζαχαρένια σου για κάτι που δεν είναι απαραίτητο. Αποκλείεται να ταιριάζουμε με 30 άτομα μαζί. Θυμάμαι και εγώ που έκανα παρέα με πολλά άτομα και μπήκαν και άλλα στην παρέα όμως μετά σιγά σιγά ο καθένας κατάλαβε που κολλάει. Ο κουτσομπολης με τον κουτσομπολης,ο καλοπροαίρετος με τον καλοπροαίρετο και πάει λέγοντας.

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ