ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.10.2021 | 19:10

Έχει χαθεί το μέτρο στις ανθρώπινες σχέσεις..

Είμαι 22 ετών.. Και μέχρι στιγμής δεν έχω κάνει ποτέ μου σχέση. Οι εμπειρίες μου έως τώρα ήταν περιστασιακές Μέχρι τα 20 μου είχα πολλές ανασφάλειες απείχα απ' το σεξ συνειδητά γιατί φοβόμουν μη μείνω έγκυος, επίσης ήθελα η πρώτη μου επαφή να είναι τρυφερή και να έχει μια «μικρή» διάρκεια. Για την ακρίβεια, με τους δύο πρώτους συντρόφους μου δεν υπήρξε συνέχεια μετά την 1η μας φορά.. Από προσωπική επιλογή δεν ένιωσα έλξη στο σεξ, ούτε να ταιριάζω στο κομμάτι της επικοινωνίας.. Από τους τέσσερις έως τώρα συντρόφους μου μονο ο τρίτος έδειξε πραγματικό ενδιαφέρον. Όταν βρισκόμασταν μαζί σε δημόσιο χώρο πχ σε κάποια καφετέρια συνεχώς με φιλούσε και με αγκάλιαζε, ενώ με ήξερε λίγο καιρό έκανε μακροπρόθεσμα σχέδια, ήθελε να με γνωρίσει στον αδερφό και την κοπέλα του για να βγαίνουμε μαζί σα ζευγάρια, να με παει σπίτι του, μου έλεγε συνέχεια οτι με έβλεπε σοβαρά, πως στη ζωή του τον ενδιαφέρει μόνο να έχει κοπέλα και η δουλειά του, μου αφηγουνταν κουραστικές ιστορίες από τη δουλειά και τον στρατό.Στο σεξ ηταν επίσης αποπνικτικός και άγαρμπος. Όλη αυτή η κατάσταση με επνιγε και ένιωθα οτι δεν ταιριάζουμε καθόλου και με τη πρώτη ευκαιρία «ξέκοψα» .. Η τέταρτη και τελευταία ερωτική περιπέτεια κράτησε ενάμιση μήνα Ήταν πάλι αποτυχημένη. Γιατί γνώρισα έναν άνθρωπο εκ διαμέτρου αντίθετο από τον προηγούμενο, με τον οποίο βγήκαμε ελάχιστες φορές μαζί, ενώ υποτίθεται οτι ήμασταν σε «σχέση» τον ενδιέφερε μόνο το σεξ.. από ενα σημείο και μετά οι συναντήσεις μας γινόταν στο σπίτι του.. Ώσπου έδωσα ενα τέλος γιατί δεν άντεχα άλλο αυτή τη μεταχείριση.. Δυστυχώς, μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κάποιο άτομο συμβατό με τα δικά μου "θέλω". Ένα άτομο με το οποίο θα περνάμε όμορφες στιγμές μαζί ανταλλάσσοντας απόψεις πάνω σε διάφορα θέματα, θα βγαίνουμε έξω και θα έχουμε κοινές δραστηριότητες. Οι περισσότεροι άντρες θέλουν απλά μια κοπέλα για να ικανοποιούν τις ορέξεις τους χωρίς να τους ενδιαφέρουν τα παραπάνω. Σημασία για εμένα έχει το τι μπορεί να σου προσφέρει μια νέα επαφή ακόμα κι αν είναι περιστασιακή. Δεν ενδιαφέρομαι για κάτι μακροχρόνιο απαραίτητα.. Μπορεί να έχει διάρκεια λίγων μηνών αλλά να είναι κατι που θα μου «μείνει» .. Και αναρωτιέμαι είναι όλα άσπρο - μαύρο; Οι πλειοψηφία έχουν στο μυαλό τους κάτι το επιδερμικό χωρίς τα περαιτέρω; Και οι υπόλοιποι ψάχνουν μανιωδώς για κάποια σύντροφο σε σημείο να γίνονται αφόρητα πιεστικοί; Κάποια ενδιάμεση κατάσταση δεν υπάρχει;..
3
 
 
 
 
σχόλια

Κάπου τα εχεις μπερδέψει. Από τη μια λες ότι δεν ενδιαφέρεσαι για κάτι μακροχρόνιο κι από τι κατάλαβα κάνεις «σχέσεις» την τύχη των οποίων έχεις εξαρχής προδιαγράψει. Από την άλλη λες οτι οι άνδρες απλά θέλουν μια κοπέλα για να ικανοποιούν τις ορέξεις τους. Ξαναδιάβασε την ιστορία σου και θα δεις οτι μάλλον αυτή που θέλει το εφήμερο είσαι η ίδια, άσχετα αν θέλεις να το παρουσιάζεις διαφορετικά. Προφανώς αυτό βγάζεις προς τα έξω, όποτε κι εκείνοι δεν βρίσκουν κάποιο λόγο να επενδύσουν χρόνο και ενέργεια σε κοινές δραστηριότητες ή οτιδήποτε παραπάνω.

Απεργία την Πρωτομαγιά