ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.5.2021 | 21:47

Μακάρι να μην είχα γεννηθεί

Μακάρι να μην είχα γεννηθεί καθόλου... Ο κόσμος είναι απαίσιος, το 99.9% των ανθρώπων είναι κακοί, όλα είναι ψέματα και μάταια... Το μόνο σίγουρο είναι ο θάνατος, όπου κάθε στιγμή είμαστε όλο και πιο κοντά του
27
 
 
 
 
σχόλια

Αντιθέτως, οι άνθρωποι είναι κατά 99% καλοί, και δεν τους δίνουμε την ευκαιρία να μας το δείξουν.
Η ζωή είναι παλούκι, ποιός λέει όχι, αλλά έχει κι αυτό τη γλύκα του, χωρίς το φάσμα του θανάτου δεν θα χαιρόμασταν και την εφήμερη χαρά της ζωής.

Η ιδέα του θανάτου μπορεί να οδηγήσει έναν άνθρωπο να απολαμβάνει την εφήμερη χαρά της ζωής, όταν αυτός ο άνθρωπος φοβάται τον θάνατο. Δεν μπορεί όμως να έχει αντίστοιχη επίδραση αν τον επιθυμεί.
Αν κάποιος βιώνει κατάθλιψη, το ένστικτο της επιβίωσης ατονει. Για αυτό και υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν απόπειρες αυτοκτονίας.
"η ζωή είναι παλούκι". Εν τέλει είναι πράγματι βοηθητικό να επισημαίνουμε ότι η ζωή είναι δύσκολη και άλλα τέτοια; Αφενός η ζωή δεν είναι εξίσου δύσκολη για όλους, αφετέρου δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τις ίδιες αντοχές. Άσε που δεν βλέπω πως μπορεί να βοηθηθεί ένας άνθρωπος που νιώθει πως τίποτα δεν έχει νόημα, όλα είναι μάταια, λέγοντάς του ότι η ζωή έχει τη γλύκα της. Μα αφού αυτή τη στιγμή δεν την βλέπει αυτή τη γλύκα, δεν μπορεί να την νιώσει. Τρίχες του ακούγονται όλα αυτά, τρίχες που λέγονται από κάποιον που μπορεί να μπει στα παπούτσια του και να νιώσει όπως νιώθει εκείνος.
Αν γίνει δεκτό ότι οι άνθρωποι είναι κατά 99% καλοί, τότε η ίδια η έννοια της καλοσύνης χάνει την αξία της, ξεχειλωνεται. Με εκνευρίζει το ξεχειλωμα γενικότερα. Σαν αυτούς που λένε ότι όλα τα παιδιά είναι όμορφα, ή σαν μια καθηγήτρια που είχα και υποστήριζε ότι όλα τα παιδιά είναι έξυπνα ή μερικά "όλα τα μάτια όμορφα είναι" που έχω διαβάσει εδώ μέσα.

Χρήζεις ψυχολόγου, επειδή ακριβώς έχεις αυτή την αντίδραση. Είναι καραμπινάτο δείγμα κατάθλιψης.

Η καθηγήτριά σου εννοούσε ότι όλοι θα καταλάβουν αν τους μιλήσεις με τον κατάλληλο τρόπο. Πρέπει να ήταν καλή καθηγήτρια που αγαπούσε τη δουλειά της.

Ω καλά τώρα! Εσένα και το εξ αποστάσεως ψυχογραφημα σου περίμενα για να μάθω τι έχω και τι χρειάζομαι. Δεν το ήξερα από μόνη μου. Καλή μου, την κατάθλιψη την έχει διαγνώσει εδώ και καιρό ο ψυχίατρος μου. Η δική σου επισήμανση είναι περιττή.
Ο τόνος ωστόσο με τον οποίο το λες δείχνει εν τέλει πολλά για εσένα και το πόσο καλές προθέσεις έχεις.
Ε βέβαια, πρέπει όλες τις έννοιες να τις ξεχειλωσουμε ώστε να χωράνε μέσα όσο το δυνατόν περισσότεροι. Μην τυχόν και μείνει κανείς απ'έξω και μείνει παραπονεμένος. Δεν είναι το 99%των ανθρώπων καλοί, δεν είναι όλα τα παιδιά όμορφα, δεν είναι όλα τα παιδιά έξυπνα, δεν είναι όλα τα μάτια όμορφα, ούτε όλα τα σώματα. Το μόνο που καταφέρνουμε με το ξεχειλωμα είναι να χάνουν οι έννοιες αυτές την αξία τους.

Δεν πιστεύω όλα αυτά περί κακίας του κόσμου κλπ. Η αλήθεια είναι όμως ότι και εγώ θα προτιμούσα να μην έχω γεννηθεί. Και το αστείο είναι ότι παραλίγο πράγματι να μην έχω γεννηθεί.

Σωστά... Αυτο θα απαντούσα κι εγώ, αλλά τι να κάνει κι ο Ψυχολογος αν δεν θέλει να σωθεί ο ίδιος ????Δεν ενθυμουμαι πιο ψυχοπλακωτικη εξομολόγηση...Γεννηθηκαμε όλοι για κάποιον σημαντικό λόγο καταρχάς... Κι άλλοι έχουν κατάθλιψη , αλλά δεν τους φταίνε οι πάντες , ούτε λένε " Θα πεθάνουμε όλοι μια μέρα , ο θάνατος είναι κοντά" κ.α...Η ζωή είναι πιο κοντά όμως !!! Αντί να εστιάσουν στα όμορφα της ζωής και σε ο,τι έχουν και δεν το εκτιμούν... Υγεία , σπίτι , φαγητό , ρεύμα , οικογένεια , ανθρώπους που τους αγαπούν και αν όχι να βρουν και να αγαπήσουν περισσότερο τον εαυτό τους!!! Έξω έχει έναν υπέροχο Λαμπερό ήλιο , λουλουδάκια , πουλάκια και η Άνοιξηκαι η Ζωή μας προσκαλεί . Τι φλερτάρουν με την κακομοιριά???... Κι εγώ είχα Κατάθλιψη λόγω σοβαρών προβλημάτων , αλλά ποτέ δεν ήμουν μίζερη, χαμογελούσα και πίστευα ότι υπάρχουν καλοί άνθρωποι και πίστευα ότι το Άγιο Πνεύμα το θαυματουργό θα με βοηθήσει να ξαναβρώ τον εαυτό μου.........💐🌺💐🌺 Χριστός Ανέστη λέμε αυτές τις ημέρες!!!!.... Μετά την Σταύρωση και την αποκαθήλωση , έρχεται η " Ανάσταση " ...Που σημαίνει Αναγέννηση , Ανανέωση , Ανάταση και ότι τίποτα δεν είναι άλυτο ή ακατόρθωτο... Και για να μην λένε μερικοί ότι κουνάω το δάχτυλο , δεν προσπάθησα ποτέ να το παίξω " Φωστήρας " , ούτε ήταν στις προθέσεις μου αυτο. Αναφερομουν στην απλή και αντιμετώπιση Κατάθλιψη, όχι την ενδογενή που είναι η πιο επίπονη... Εκεί αν προσπαθήσεις και πολεμήσεις το " Τέρας " νικάς κι ας μοιάζει ακατόρθωτο στην αρχή... Αν το πιστέψεις βαθειά μέσα σου θα τα καταφέρεις κι ας μην έχεις κανέναν για σύμμαχο και τελικά τα καταφέρνεις!!!!... Αν λοιπόν το πρόβλημα είναι ενδογενης κατάθλιψη ή ακόμα και ψύχωση , εκεί κατανοητό είναι αδύνατον να τα καταφέρεις μόνος σου χωρίς Ιατρική βοήθεια...Στην περίπτωση αυτή ο,τι και να του πείς του πάσχοντα ανθρώπου πέφτει στο κενό και θα βρεις και τον μπελά σου στο τέλος εσύ που ενδιαφέρθηκες και ασχολήθηκες μαζί του... Δεν είναι σε θέση να καταλάβει τίποτα όχι γιατί δεν θέλει , αλλά γιατί δεν μπορεί να αισθανθεί τίποτα όμορφο , βλέπει τα πάντα απαίσια και εχθρικά και είναι σε αξιοθρήνητη κατάσταση... Πρέπει επειγόντως να λάβει αντικαταθλιπτικά φάρμακα να νοσηλευτεί για να αποφευχθούν αυτοκτονικές ιδέες... Μακάρι να το δεχόντουσαν όλοι αυτό χωρίς να φοβούνται ότι θα τους πούν " Τρελλούς " και να μην στιγματιζόντουσαν, κάτι που συνηθίζεται αυτό ειδικά στην χώρα μας... Μόνο έτσι θα έβρισκαν την ψυχική τους υγεία και δεν θα ταλαιπωρουσαν ούτε τον εαυτό τους , ούτε τους άνθρωπους που τους αγαπούν...

Εσύ δεν είχες κατάθλιψη. Είχες πολύ σοβαρά και στενοχωριόσουν, λογικό και φυσικό ήταν.
Η κατάθλιψη είναι βιοχημικό φαινόμενο, θέλει φάρμακα, ο άνθρωπος νιώθει πλήρη ανηδονία, δεν μπορεί να χαρεί με τίποτα, του λείπει το χημικό μονοπάτι προς την ευχαρίστηση.

Ειχα ελαφριάς μορφής κατάθλιψη γιατί έζησα μια ζωή εφιαλτική... Ε, λύγισα κάποια στιγμή! Δεν χρειάστηκε να πάρω για πάνω από 2- 3μήνες αντικαταθλιπτικά και αυτό για να μην ταλαιπωρεθώ όπως μου είπε ο γιατρός... Το παλεύα όμως προσπαθόντας να περιφρονώ άσχημους λογισμούς, να βλέπω κωμωδίες , να ακούω τραγούδια , να κοινωνικοποιούμαι ,να λέω ανέκδοτα και να κάνω τους άλλους να γελάνε , να λέω στον εαυτό μου " Μπορείς και είσαι Δύναμη " όταν κανένας άλλος δεν με ενθάρρυνε, (αντιθέτως με αποθάρρυναν και με κακοποιούσαν λεκτικά σε καθημερινή βάση) και ελπίζω ότι τα κατάφερα και δεν θα ξαναγυρίσω πίσω , ούτε θα είμαι πια υπέρ ευαίσθητη !!!... Αυτό που με έκανε να νιώθω καλύτερα ήταν όταν βοηθούσα όποια ψυχή με χρειαζόταν... Αν όμως είχα ενδογενή Κατάθλιψη βαριάς μορφής δεν ξέρω αν θα τα κατάφερνα να βγω από το αδιέξοδο χωρίς Ιατρική βοήθεια... Εκεί ως γνωστόν επιβάλλεται ακόμα και να νοσηλευτεί κάποιος , όπως θα νοσηλευόταν για ένα άλλο ιατρικό πρόβλημα για να πάνε όλα καλά... Προέχει η υγεία μας και όχι τι θα πει ο κόσμος, ώστε να προχωρήσουμε μπροστά... Ο κόσμος ας κοιτάξει τα δικά του θέματα και να μην κρίνει ελαφρά τη καρδία κάποιον άνθρωπο γιατί δεν μπορεί να γνωρίζει τι Σταυρό κουβαλάει ο πλησίον του και επιλέγει να μην αποκαλύψει τίποτα ή από υπερηφάνεια ή για να μην στεναχωρέσει κανέναν...

Και εσύ τώρα τι ακριβώς κάνεις; Κουνάς το δάχτυλο στους ανθρώπους που βιώνουν την κατάθλιψη με διαφορετικό τρόπο από εσένα και τους λες ότι αυτοί φταίνε που νιώθουν όπως νιώθουν; Και η αναφορά στην αιτία που σου προκάλεσε κατάθλιψη που αποσκοπεί; Ότι δηλαδή επειδή εσύ έπαθες κατάθλιψη λόγω προβλημάτων υγείας, η κατάθλιψη σου είναι αποδεκτή και δικαιολογημενη, ενώ των υπολοίπων που μπορεί να οφείλεται σε άλλους παράγοντες όχι και φταίνε αυτοί που την βιώνουν, επειδή δεν εκτιμούν όσα έχουν;
Αν όντως έχεις περάσει κατάθλιψη όπως λες, θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι ο άνθρωπος που βρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση δεν χρειάζεται κάποιον να του κουνάει το δάχτυλο και να τον βγάζει προβληματικό.

Όσοι ενδιαφέρονται συνήθως σας φαίνεται ότι σας κουνάνε το δάχτυλο... Δεν κούνησα ποτέ το δάχτυλό μου σε κανεναν αν και πολλοί το έκαναν σε εμένα. Ακόμα και οι Ψυχολόγοι θα πεις ότι κουνάνε το δάχτυλο αν δεν σε συμφέρουν αυτά που θα σου πουν και ορισμένοι εξ αυτών είναι είρωνες και δεν γνωρίζουν καλά την δουλειά τους...Πρέπει κάτι να γίνει για να ταρακουνηθεί ο άνθρωπος που πάσχει και να πιστέψει ότι έχει δύναμη και αντοχές ακόμα κι αν νομίζει ή τον έχουν πείσει ότι δεν έχει... Αν χρειαστεί να πάρει φαρμακευτική αγωγή για να μην ταλαιπωρείται και να μην ταλαιπωρεί ... Για να ζήσει μια όμορφη ζωή...Τουλάχιστον εγώ δεν τα γράφω με κυνικό - ειρωνικό τρόπο αυτά(όπως άλλοι που αρέσκονται στο να ειρωνεύονται και να κοροϊδεύουν κόσμο, τάχα για το καλό τους και τους θαυμάζετε ( ! ) για το τρόπο σκέψης τους και μας εξαπατούν χωρίς αιδώ) αλλά με ευγενικό και ανθρώπινο... Αν δεν θέλετε να νιώσετε καλύτερα , καθίστε να γράφετε ή να ταυτίζεστε με τέτοιες εξομολογήσεις εις το διηνεκές... Δεν θα αλλάξει κάτι με αυτήν την τακτική ... Χάνετε χρόνο και ενέργεια και δεν κερδίζετε τίποτα...⭐⭐⭐...... Επίσης δεν κερδίζετε τίποτα κάνοντας επίθεση σε έναν άνθρωπο που δεν τον γνωρίζετε προσωπικά... λέγοντας " Δεν υπάρχει πρόθεση για βοήθεια αλλά για αυτοκολακεία" ... Ο.Κ ... Λέγε ο,τι θέλεις Αριάδνη Κ ... Δεν θα κάτσω να σκάσω ποτέ ξανά για τίποτα και για κανέναν... Αρκετά !!!! Έχω σημαντικότερα πράγματα να κάνω. Καλό ξημέρωμα σε όλους μας !!!! 🌈🌞

Ποιο ενδιαφέρον μωρέ; Για μπουρδολογια πρόκειται. Με τα λουλουδάκια και τα πουλάκια θα πιστέψει ο άνθρωπος που βιώνει κατάθλιψη ότι έχει δύναμη και αντοχές; Καμία ουσιαστική συμβουλή δεν δίνεις, παρά μόνο μιλάς για κακομοιριά και στη συνέχεια συγκρίνεις τον εαυτό σου και τον τρόπο που το βίωσες εσύ με τον τρόπο που το βιώνουν άλλοι.
Το αν ο τρόπος σου είναι ανθρώπινος ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο, πρέπει να το κρίνουν οι αποδέκτες του, όχι εσύ. Γιατί πολλοί δηλώνουν ότι έχουν καλές προθέσεις αλλά στην πραγματικότητα όσα γράφουν μόνο με καλή πρόθεση που δεν λέγονται.
Αδυνατείς προφανώς να καταλάβεις ότι ο άνθρωπος που βιώνει κατάθλιψη, δεν το επιλέγει να μη νιώθει χαρά και να μην βλέπει τα πράγματα αλλιώς, απλώς δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά. Τα βλέπει όλα μαύρα.
Αν πράγματι ήθελες να βοηθήσεις τον εξομολογουμενο, δεν θα έμπαινες στη διαδικασία να τον συγκρίνεις με τον εαυτό σου και να επισημάνεις πόσο καλύτερη καταθλιπτική ήσουν εσύ. Δεν υπάρχει πρόθεση για βοήθεια παρά μόνον για αυτοκολακεια.

Έδωσα συμβουλές... Η πίστη σε μια Ανώτερη Δύναμη του Καλού , οι περίπατοι στην φύση , οι μουσική που εξαγνίζει το πνεύμα , οι κωμωδίες , η καλή παρέα με ευχάριστους ανθρώπους , η χαρά του να προσφέρεις κάτι σε κάποιον που το έχει ανάγκη ή να σώσεις μια ψυχή ... Κι όμως η πρώτη φορά που χαμογέλασα ξανά ήταν όταν τάιζα στον κήπο με τα λουλούδια που είχα φυτέψει κάτι όμορφα πουλάκια... Δεν είναι μπουρδολογίες όλα αυτά... Επετρεψέ μου να γνωρίζω καλύτερα τον εαυτό μου και πάντα χαιρομουν όταν έβλεπα κάποιον να παίρνει τα " πάνω " του και να αισιοδοξεί και αφιλοκερδώς... Έτσι γεννήθηκα... Δεν θα κάτσω να εξηγήσω ότι δεν είμαι ελέφαντας Αριάδνη Κ ... Μπορώ να αντιληφθώ πολύ καλά πως αισθάνονται οι καταθλιπτικοί , δεν είμαι ηλίθια , ούτε χαζό χαρούμενη... Αν το νομίζεις για αυτοκολακεία αυτό που έγραψα , κάνεις λάθος.Ο,τι και να γράψω τώρα , μάλλον είσαι σε φάση που τα βλέπεις όλα μαύρα και λυπάμαι... Δεν καταλαβαίνω όμως γιατι επιτίθεσαι σε εμένα... Βαρέθηκα πραγματικά και κουράστηκα και έχω σημαντικότερα πράγματα να κάνω... Πίστευε λοιπόν ο,τι θέλεις... Ξέρω ποια είμαι !!!!

Βρε κούκλα μου, αφού έχεις σημαντικότερα πράγματα να κάνεις, γιατί κάθεσαι και μου απαντάς. Θα σου πάρω μήπως το κεφάλι ή θα πάθεις κάποιο κακό αν δεν απαντήσεις στα σχόλιά μου και ασχοληθείς με τα πολύ σημαντικότερα πράγματα που έχεις;
Κεκαλυμμενη απαξίωση του συνομιλητή σου είναι αυτό που κάνεις.

Γιατί δεν κρατώ κακίες και δεν είμαι σνόμπ ώστε να μην απαντάω... Δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί σου... Είναι αμάρτημα όμως αυτό που κάνεις και με κατηγορείς χωρίς να με γνωρίζεις και ήθελα να βάλω τα πράγματα στην θέση τους... Σε δικαιολογώ ότι δεν είσαι καλά στην παρούσα φάση και δεν ξέρεις τι λες... Εύχομαι να προσπαθήσεις και να βρείς έναν πιο όμορφο και φωτεινό δρόμο 😊 🌈🌞

Καποιος από εδώ, αφού εθιξες το θέμα με τις καλές προθέσεις , που δήλωνε ότι είχε καλή και αγνή πρόθεση και τελικά με κοροϊδεύε χωρίς καμία αιδώ... Εγώ αυτά ευτυχώς ή δυστυχώς δεν τα κάνω σε κανέναν άνθρωπο... Τι να κάνω τώρα ?? ? Να μην ξαναεμοιστευθώ άνθρωπο ???Να γίνω μισάνθρωπος και στριμμένη ? Αν έχουμε εξαπατηθεί από τέτοια άτομα , δεν σημαίνει ότι όλοι οι άνθρωποι είναι το ίδιο, ούτε ότι θα πρέπει να αρχίσω να προσβάλλω κι εγώ εσένα ή τον οποιονδήποτε που γράφει κάτι καλοπροαίρετα , ότι δεν τα εννοεί και δεν έχει καλές προθέσεις... Είναι εντελώς παράλογο !!!!........................................................................................................................................................... ⭐⭐⭐⭐................................Ποτέ δεν απαξίωσα τον συνομιλητή μου... Ούτε φανερά , ούτε κεκαλυμμένα όπως γράφεις !!! Αν θυμάσαι καλά , άλλος σχολιαστής εδώ μέσα έγραφε καυστικά κυρίως σχόλια , δεν απαντούσε σε κανέναν συνομιλητή και δεν ήθελε επαφές με κανέναν... Ούτε ενδιαφέρθηκε ποτέ για κανέναν... Ούτε για εμένα και ας νόμιζα ότι ήταν φίλος μου( έτσι μου είχε πει ) και εξαφανίστηκε... Δεν ασχολείται με κανέναν για να μπορεί να γράφει ο,τι θέλει και να μην του απευθύνει κανένας τον λογο και συγχίζεται και με αυτήν την τακτική δεν τον κατηγορεί κανένας ή δεν τολμάνε...Επίθεση σε εκείνον δεν έκανες όμως ότι απαξιώνε τον συνομιλητή του με κάθε τρόπο !!!!....... Εγώ σου έφτιαξα που λέει και η Cookie??? ... Έλεος δηλαδή... Λύστε τα θεματά σας , βρείτε να ξεσπάσετε τα νεύρα σας εκεί που πρέπει , όχι σε εμένα και άλλους εδώ μέσα ή στην ζωή σας, επειδή είμαστε " Καλόβολοι " ... Αλλη απάντηση δεν βρίσκω... Σε όλη μου την ζωή δεχομουν επιθέσεις επειδή ήμουν υπερβολικά ευγενική, δεν ήθελα να πληγώσω κανέναν και ήσυχη... Αυτό δεν μου το ... συγχώρεσαν κάποιοι που τους έδινα και την ψυχή μου...

Έγραψα πουθενά προβληματικός ??? Όχι!!! Όπως και να το κάνουμε όμως ,αν έχεις τα πάντα στην ζωή σου ( υγεία , αγάπη , λεφτά ) και δεν νιώθεις καμία ευχαρίστηση , δεν ονομαζεσαι και Φυσιολογικός... Στο χέρι του όμως είναι κάποιου να γίνει ευτυχισμένος και ψυχικά υγιής... Αυτό δείχνει ότι η Κατάθλιψη που βιώνει κάποιος είναι ενδογενής και στα όρια της Ψύχωσης και υποφέρει γιατί είναι κάτι το εξαιρετικα επίπονο ...Αυτή είναι η χειρότερη μορφή της... Εκεί μόνο ένας καλός Ψυχίατρος και φαρμακευτική αγωγή μπορούν να σώσουν τον πάσχοντα, ακόμα και να νοσηλευτεί... Εκεί δεν αρκεί να πείς στον άλλον " Έχει ωραίο καιρό σήμερα , βγες μια βόλτα να χαρείς την λιακάδα " Ακόμα και καλές προθέσεις να έχεις , θα βρεις και τον μπελά σου... Δυστυχώς αυτά τα άτομα ταλαιπωρούν εκτός από τον εαυτό τους και όσους τους νοιάζονται και τους αγαπούν γιατί δεν αισθάνονται πια τίποτα από τις ομορφιές της ζωής... Μοιάζουν σαν ζωντανοί νεκροί και είναι σαν να έχουν μεταλλαχθεί από γλυκείς και καλόψυχοι που ήταν πριν σε κακότροπους και όλα τους ενοχλούν... Ελπίζω να τα καταφέρουν και να νικήσουν την ασθένεια αυτή με πίστη , με αγάπη και με φαρμακευτική αγωγή και να μην θεωρούν ότι Τρελλάθηκαν αν ζητήσουν άμεσα βοήθεια!!! Να σταματήσει αυτή η λανθασμένη νοοτροπία των ανθρώπων στην χώρα μας !!!

Ήθελα να προσθέσω ότι πράγματι τα έγραψα αυτά με καλή πρόθεση και με ανθρώπινο ενδιαφέρον κι ας μην με πιστέψει κανένας... Αφού τα κατάφερα εγώ , που δεχομουν και λεκτική κακοποίηση και δέχομαι ακόμα , μπορείς κι εσύ και σχεδόν όλοι αν ζητήσουν βοήθεια ... Να πηγαίνουμε κόντρα στο τέρας της Κατάθλιψης όσο μπορούμε ... Να προσπαθούμε να μην είμαστε ανικανοποίητοι γιατί ακόμα και ένα μικρό βήμα όταν βιώνεις Κατάθλιψη , είναι Θρίαμβος!!!! Με μικρά βηματάκια κάθε ημέρα, αρκεί να μην μένουμε στάσιμοι , θα τα καταφέρουμε ώστε να μην χορτάσει αυτό το " Τέρας " από όσα ηδη έχει φάει από την ψυχή μας... Γιατί η ψυχή μας είναι πιο δυνατή και πιο βαθιά από την πληγή μας , αρκεί να το πιστέψουμε.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ