ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.1.2021 | 12:31

Η φτηνιάρικη σακαράκα!

Μίλησα στο τηλ με την αδερφή μου και μου είπε ότι έφτασε το (δεύτερο) αυτοκίνητο που είχαν παραγγείλει. Της ευχήθηκα καλοτάξιδο! Μετά μου είπε το εξής κορυφαίο «Μπορείτε κι εσείς να πάρετε ένα! Πάρτε ένα μεταχειρισμένο! Πουλάνε κάτι σακαράκες σε πολύ καλή τιμή!» Έμεινα κάγκελο! Καταρχήν δεν ενδιαφερόμαστε να πάρουμε αυτοκίνητο και δεύτερον, αν κάποτε αποφασίσουμε να αγοράσουμε, θα πάρουμε ηλεκτρικό...Δηλαδή, αγόρασε καλά-καλά η μαντάμ το καινούριο αυτοκίνητο αλλά εμείς να πάμε να πάρουμε τη φτηνιάρικη τη σακαράκα! Πόση αγένεια, έπαρση και θράσος να αντέξει κανείς; Γιατί μερικοί άνθρωποι νιώθουν την ανάγκη συνεχώς να επιδεικνύονται ενώ ταυτόχρονα προσπαθούν να μειώνουν τους άλλους;
6
 
 
 
 
σχόλια
Είναι εντυπωσιακό πώς καταλήγουν έτσι οι σχέσεις μεταξύ αδελφών.Έχω παρατηρήσει πάντως ότι τα αδέρφια, ιδίως αν για κάποιον λόγο είναι σε ευάλωτη θέση, πχ λόγω ηλικίας, είναι τα τέλεια θύματα για να βγάζει κανείς πάνω τους τα κόμπλεξ του. Συχνή επαφή, ιδίως αν μένουν μαζί καθημερινή, άρα συχνές ευκαιρίες για ξερασμα του κόμπλεξ, έχουν τις λιγότερες πιθανότητες να βγάλουν τους κομπλεξικους από τη ζωή τους. Είναι πολλά!
100% κομπλεξική η αδερφή σου! Αντί να μοιραστεί τη χαρά της μαζί σου και να το αφήσει εκεί το θέμα, θεώρησε απαραίτητο να αδράξει την ευκαιρία και να σε προσβάλλει! Μακριά από τέτοια, τοξικά άτομα! Προφανώς εχει κάποια ανάγκη για επιβεβαίωση η γυναίκα αλλά πρέπει να το λύσει μέσα της το θέμα και όχι να επιβαρύνει ψυχολογικά εσένα ή άλλους... Είμαι σίγουρη ότι αν εσύ αγόραζες αυτοκίνητο ούτε «καλοτάξιδο» δε θα σου έλεγε! Βαθειά προβληματικό ον η αδερφή σου. Συμπεριφέρεται ανταγωνιστικά για ένα θέμα εντελώς χαζό, λες και θέλει να νιώσει καλύτερη... Προφανώς είναι βαθύτερα τα αιτία και ξεσπάει επάνω σου. Μην το ανέχεσαι! Να την πιάσεις, να της μιλήσεις και να την βάλεις στη θέση της!
Υποθέτει ότι δεν παίρνετε επειδή έχετε οικονομικά προβλήματα. Εφόσον είναι η αδερφή σου, μπορείς να προσδιορίσεις ότι δεν είναι αυτός ο λόγος. Αλλά διαβλέπω ότι υπάρχουν προηγούμενα, όπως συχνά συμβαίνει με τα αδέρφια.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ