ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.8.2020 | 17:07

Απορώ αν είμαι εγώ λάθος ή οι άλλοι...

Ελπίζω να μην σας μπερδέψω γιατί δεν ξέρω από που να ξεκινήσω.....Έχουμε ένα σπίτι στο βασιλικό που τώρα που γίναμε οι πλημμύρες το σπίτι μας έγινε χάλια όπως τα βλέπατε στην τηλεόραση αλλά είχε ξαναγίνει και το 2009 όλο αυτό αν μερικοί το θυμάστε και τέλος πάντων ήθελαν οι γονείς μου να πάω να βοηθήσω με όλη την λάσπη κλπ και πήγα για μια μέρα αλλά εκείνοι κατσανε 2 βδομάδες και καθαριζανε με τον αδερφό μου και βοήθεια από κάτι πακιστανούς. Αλλά εγώ δεν πήγα 2 βδομάδες καθόλου γιατί δεν μου αρέσει καθόλου ο τρόπος που με προσεγγιζουν. Ο πατέρας μου να μου λέει "την άλλη βδομάδα θα έρθεις κάτω στο λέω να το ξέρεις", κάτσε δηλαδή ρε φίλε δεν έχω επιλογή?? Τώρα είμαι 25 και όταν είχε ξαναγίνει παλιά ήμουν κάτω συνέχεια μαζί τους και βοηθούσα και το συχαθηκε η ψυχή μου. Δηλαδή πρέπει να κάνω οτι λένε εκείνοι? Εγώ δεν έχω δική μου επιλογή?? Και λένε συνέχεια για τον αδερφό μου που όλο έρχετε και τους βοηθάει και ότι εγώ τους έχω γραμμένους αλλά δεν απαντάω ποτέ σε αυτά που λένε γιατί αν απαντήσω δεν θα μιλήσουμε ποτέ ξανά. Μια ζωή στην καταπίεση με εχουν και στο στρες και άμα δεν θέλω να πάω κάπου ή αν θέλω να κάνω κάτι διαφορετικό από εκείνους αμέσως "Γιατί??" Τι γιατί?? Δεν γίνεται απλά να μην θέλω? Πρέπει πάντα να έχω έναν λογο??
3
 
 
 
 
σχόλια
Η αλήθεια είναι πως οι δικοί σου έχουν ανάγκη την βοήθεια σου σε αυτό το τραγικό συμβάν. Παρόλα αυτά, δεν το ζητανε με όμορφο τρόπο. Ίσως γιατί τη θεωρούν δεδομένη ("είσαι μέλος της οικογένειας άρα και θα συνδράμεις"). Και ενδεχομένως να εκφράζονται με τον ίδιο τρόπο και σε άλλα πράγματα στις μεταξύ σας σχέσεις. Μην το αφήσεις να συνεχιστεί. Μίλα τους. Με την επικοινωνία λύνονται αρκετά. Πήγαινε να βοηθήσεις και στην πρώτη ευκαιρία κάνε τους αυτή τη συζήτηση.
Να πω κατι?Φυσικα εχεις και τους λογους σου να μην πας και εσυ ξερεις πολυ καλα γιατι δε θες να πας,και ειναι απολυτα σεβαστο και κατανοητο αυτο,αλιμονο ο καθενας μας εχει τους λογους του,και απο κει και περα κανεις αυτο που θες εσυ.Και αυτο με το οποιο νιωθεις καλα.Εδω μας λες για κατι που περασε η οικογενεια σου,μια εκτακτη κατασταση εν προκειμενω,και η απορια μου για ποιο λογο να μην τους βοηθησεις να ξελασπωσουν?Οικογενεια σου δεν ειναι?Πες αυριο μεθαυριο οτι αντιμετωπιζεις κατι εσυ,ε απο τους δικους σου δε θα ζητησεις βοηθεια?Εγω σα μια βοηθεια το βλεπω,αν εσυ το βλεπεις σαν αγγαρεια αυτο ειναι δικο σου θεμα καθαρα και τους το λες για ποιο λογο δε θελεις να πηγαινεις.Ξεκαθαρισε το.