ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.7.2020 | 16:40

Με αφορμη μια εξομολογηση που διαβασα πιο κατω για καποιον "φιλο"

Γνωρισα ενα παιδι,ας τον πουμε Μαριο,πριν καποιους μηνες.Αρχισαμε να κανουμε παρεα και να μιλαμε καθημερινα.Στο μεταξυ εγω εβγαινα με ενα αλλο παιδι ,ας τον πουμε αυτον Γιωργο.Με τον Γιωργο λοιπον τα πραγματα εξελιχθηκαν και τωρα ειμαστε μαζι.Αυτο ο Μαριος το ξερει και του εχω πει οτι δεν θελω τιποτα αλλο μαζι του περα απο το φιλικο.Φαινεται να το εχει δεχτει στα λογια ομως στην πραξη δειχνει κατι τελειως αντιθετο.Θα σας δωσω καποια πραδειγματα.Ημασταν σε ενα κλαμπ πριν μια εβδομαδα και χωρις κανεναν λογο με φιλησε στο κουτελο.Εγω απομακρυνθηκα διακριτικα και ενιωσα πολυ αβολα.Μετα απο καποια ωρα,εκανε κινηση να μου χαιδεψει τα μαλλια και εκανα οτι δεν το καταλαβα και πηγα πιο εκει.Με ρωταει συνεχως για τον Γιωργο αν βγαινουμε και αν τα πηγαινουμε καλα.Του ειχα πει πως ο Γιωργος ειναι λιγο αφελης και ειναι πολυ γλυκο και ξινισε και μου ειπε πως ειναι ξενερωτο και δεν ειναι ωραιο για αντρα αυτο.Οταν του στελνω καποιο μηνυμα απανταει μετα απο παρα πολλες ωρες και ανεβαζει κανονικα πραγματα.Δεν ξερω τι προσπαθει να καταφερει.Να ζηλεψω;Να κολλησω;Τιποτα απο αυτα δεν εχει πετυχει η συμπεριφορα του παντως.Μου ζηταει συνεχως να βγουμε μονοι μας και παραπονιεται οτι τον αποφευγω οταν δεν του δινω απαντηση.Δεν θελω να χαλασω την φιλια μου μαζι του γιατι πραγματικα τα βρισκουμε γενικα και μιλαμε ωραια.Φοβαμαι ομως οτι αργα ή γρηγορα θα κανει κατι χοντρο και θα διαλυσει την σχεση που εχω τωρα.
4
 
 
 
 
σχόλια
Κοριτσι,ακριβως αυτο θα κανει,ή θα κανει κατι χοντρο και θα σου χαλασει την ωραια σχεση που ηδη εχεις ή θα χαλασει τη φαινομενικη φιλια που θες εσυ,γιατι αυτος απο οτι βλεπεις δεν θελει τη φιλια μαζι σου,δεν επιδιωκει τη φιλια αλλά επιδιωκει το ερωτικο γιαυτο και φερεται οπως φερεται.Η ερωτηση μου ειναι γιατι επιτρεπεις τετοιες συμπεριφορες απο καποιον που και καλα θεωρεις ως φιλο σου.Δεν ειναι φιλος σου και με το να μενεις ακομα κανοντας και καλα παρεα μαζι του ,του δινεις αερα να συνεχισει να κανει ολα αυτα που κανει.Πρωτον δε σεβεται εσενα και επειτα δε σεβεται και τη σχεση σου.Αν εσενα σου αρεσει το παιχνιδακι γατας ποντικιου συνεχισε το,αν παλι δεν θελεις ξερεις και τι πρεπει να κανεις,απλα κοβεις επαφες και τον διωχνεις.
Αν αποφασίσεις να σουτάρεις τον "Μάριο", και θέλεις να έχεις το κεφάλι σου πιο ήσυχο, παίρνεις το κινητό του και σβήνεις όλες τις συνομιλίες σας από παντού. Γενικώς,εξαφάνισε τις αποδείξεις και μετά, αν επιχειρήσει να κάνει καμια ατασθαλία, βγάλτον τρελό. Μέχρι τότε, συνέχισε τις μ****ες.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ