ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.10.2019 | 12:40

ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΑΤΕΡΑ..

Καλησπέρα. Πρόσφατα έχασα τον πατέρα μου 60 ετών μετά από ολιγόμηνη μάχη με την επάρατη νόσο. Νιώθω ότι έχω χάσει τον εαυτό μου. Παρ'όλο που έχω ένα μωράκι που μας προσφέρει απεριόριστη παρηγοριά σε όλους, το μυαλό μου είναι κολλημένο εκεί. Σε όλες τις υπέροχες στιγμές που μας χάρισε, στις δύσκολες στιγμές που ζήσαμε στο διάστημα της αρρώστειας, στο θάνατό του, στην κηδεία. Πριν αρρωστήσει ήμουν πάντα με το χαμόγελο, ευτυχισμένη και ο φόβος μου ήταν μη μου πάθει από την οικογένεια κανένας τίποτα με τόσα που ακούμε. Και τελικά χτύπησε και τη δική μας πόρτα η αρρώστεια. Ήμουν πάρα πολύ δεμένη με τον πατέρα μου, τον λάτρευα με όλη τη δύναμη της ψυχής μου. Πώς θα μπορέσω να ζήσω με αυτήν την απώλεια;
7
 
 
 
 
σχόλια
Συλλυπητήρια για τον μπαμπά σου. Πέρυσι τον έχασα και γω απότομα το μπαμπά μου με απανωτά σοκ και το παλεύω ακόμα. Σε χειρότερη θέση ήμουν χωρίς κάποιον να μου δίνει κουράγιο. Εσύ έχεις το μωράκι σου και κάποιον άνθρωπο δίπλα σου. Εγώ τι να πω; Δεν μου αρέσει να συγκρίνω φυσικά το πόνο γιατί είναι κοινός σε όλους όταν χάνουμε αγαπημένα πρόσωπα, αλλά όταν έχεις στηρίγματα είναι πιο βατά όλα.
Θα περασει αληθεια.Αλλα θα πρεπει να κανεις υπομονη.Βασικα...θα τα κανει ολα ο χρονος..Σε καταλαβαινω.εχασα τον πατερα μου οταν ηταν 46 χρονων.μονο χρονος.τιποτα αλλο δε βοηθαει.Να σου ζησει το μωρακι!!
Ο Θεός να τον αναπαύσει και να έχετε την ευχή του. Θα σκέφτεσαι το εξής απλό: έφυγε και λυτρώθηκε από ένα μαρτύριο. Θα ήταν πολύ χειρότερα αυτό να συνεχιζόταν και εκείνος να υποφέρει. Καλή δύναμη.
Έχεις πάρει τόσα από αυτόν τον ξέρεις καλύτερα από τον καθένα.Ειναι ακόμα ζωντανός μέσα σου για πάντα θα είναι δικός σου και ας μη συνεχίσει να γράφει ιστορία για τον εαυτό του .Μιλα μαζί του συμβουλεύσουν τον όταν θα τον έχεις ανάγκη .Οι άνθρωποι που αγαπάμε δε φεύγουν ποτέ είναι πάντα εκεί για μας όσο και αν ακούγεται υπερφυσικό δεν είναι .
Λυπάμαι πάρα πολύ για την απώλεια σου. Έχω χάσει τη μητέρα μου και σε καταλαβαίνω απόλυτα. Θα το ξεπεράσεις όμως, η ζωή προχωραει. Δε θα τον ξεχάσεις το πατέρα σου, αλλά δε θα σε πονάνε οι αναμνήσεις. Χρειάζεται χρόνος όμως για να γίνει αυτό.Καλό κουράγιο.
Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσει αλλά θα σου πρότεινα να διαβάσεις τα στάδια του πένθους σε κάποιο site στο Ιντερνετ. Μην πιέσεις και καταπιέσεις με οποιονδήποτε τρόπο τον εαυτό σου,δηλαδή μην προσπαθήσεις να νιώσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που αισθάνεσαι,κάτι πιο θετικό εννοώ.Κάθε χωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος από μόνος του,όπως μου έχει πει μια ψυχή...

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ