Η Λεπέν αποκαλύπτει με ποιο ελληνικό κόμμα ταυτίζεται

Η Λεπέν αποκαλύπτει με ποιο ελληνικό κόμμα ταυτίζεται Facebook Twitter
4

Η αρχηγός του Εθνικού Μετώπου και υποψήφια πρόεδρος της Γαλλίας Μαρίν Λεπέν φιλοξενήθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή «Ιστορίες» του ΣΚΑΪ και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην προσπάθεια συστράτευσης όλων των ακροδεξιών και ευρωσκεπτικιστικών κομμάτων της Ευρώπης έπειτα και από την συνάντηση που είχαν τον περασμένο Ιανουάριο στην Γερμανία.

«Αυτή η ομάδα είναι πολύ δυνατή» είπε η αρχηγός του Εθνικού Μετώπου και εξέφρασε τη δυσθυμία της για την Ελλάδα λέγοντας ότι  «το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει κίνημα που να μοιάζει με το δικό μας, που να μπορεί να γίνει φορέας ευρωσκεπτικισμού και να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του ελληνικού λαού». 

Ωστόσο, σε συμπληρωματική ερώτηση του δημοσιογράφου Παύλου Τσίμα για το αν βλέπει εταίρο από την Ελλάδα που θα μπορούσε να ενταχθεί στον εν λόγω συνασπισμό απάντησε: «Όχι, έχω την αίσθηση, αν θέλετε, ότι οι πλησιέστεροι σε εμάς είναι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αλλά αντιλαμβάνονται ότι έχουν συμμετάσχει σε μία πολιτική (σ.σ. εννοεί τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ)  που καθιστά τη σημερινή τους επιρροή περιορισμένη. Προς το παρόν, λοιπόν, δεν βλέπω κανέναν να αναδύεται και λυπάμαι διότι η Ελλάδα συμβολίζει όλες τις αποτυχίες της Ε.Ε.».

Πηγή: ΣΚΑΪ

Διεθνή
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM