ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.7.2016 | 21:55

Εξωτερική εμφάνιση

Η εξωτερική εμφάνιση τουλάχιστον στο δυτικό κόσμο, είναι το πρότυπο της λεγόμενης άριας φυλής. Σκεφτείτε την εμφάνιση των ''άριων'' και μετά σκεφτείτε πως πρέπει να είμαστε για να θεωρουμαστε όμορφοι και όμορφες. Πρόσωπο: μικρή, λεπτή μυτη, λεπτεπίλεπτα χαρακτηριστικά (οι μαυροι πχ έχουν μεγάλες μυτες άρα πρέπει να κάνουν πλαστική. Και όσες αφροαμερικάνες είναι τοπ μόντελς συμμορφώνονται με τα εξωτερικά χαρακτηριστικά των λευκών- δηλαδή εχουν μικρυνει τη μυτη τους). Επιδερμίδα άτριχη: όλοι οι βόρειοι λαοί επειδή είναι ξανθοί δεν έχουν τρίχες ή δεν φαίνονται, άρα κι εμείς για να είμαστε όμορφοι, πρέπει να μην έχουμε!!Ξανθά μαλλιά κυρίως για τις γυναίκες που τα ΄βαφουν για να μοιάζουν στις φυσικές ξανθές Αγγλίδες, Αμερικάνες, Ρωσίδες.Λεπτό και ψηλό σώμα όπως έχουν οι βόρειοι λαοί. Η μεγάλη λεκάνη θεωρείτε πάχος και άουτ, όπως έχουν όλες οι υπόλοιπες φυλες από κατασκευής.Για τους άνδρες το υψος είναι επίσης μαστ, όπως είναι στην συντριπτική τους πλειοψηφία οι "άριοι" ενώ οι μεσογειακές φυλές που έιναι πιο κοντοί ή οι Κινέζοι δεν είναι και τόσο... όμορφοι ή αρρενωποί.Οι Ιαπωνέζες και οι Κορεάτισσες κάνουν πλαστικές στα άνω βλέφαρα για να κόψουν το λίπος που κάνει τα μάτια τους πιο μικρά. Πρέπει να είναι χωρίς αυτό για να θεωρουντε περισσότερο όμορφες, όπως οι σκανδιναβικες φυλες που δεν έχουν αυτο το χαρακτηριστικο στα μάτια.Ο Δυτικός κόσμος έχει επικυριαρχίσει λοιπόν και στην εμφάνιση μας και μας επιβάλλετε το πρότυπο τους. Ολοι πρέπει να μοιάζουμε όσο τον δυνατον πιο άριοι για να θεωρουμαστε όμορφοι και όμορφες. Οσο για το πάχος εκτός το ότι είναι χαρακτηριστικο των βόρειων λαών ως καλουπι σώματος, θέλω να πω και κάτι άλλο. Μάλλον είναι φυσιολογικό να έιναι καποιος υπερβαρος στην εποχή μας και όχι το αντίθετο. Σε όποιο ζώο κι αν δώσεις πληθώρα τροφής, θα δεις ότι παχαίνει. Ετσι κι εμείς ώς άνθρωποι εφόσον έχουμε άπλετη τροφή, δεν χρειάζεται να τρέχουμε για να ξεφυγουμε από τα θηρία, μάλλον είναι φυσιολογικό να είμαστε χοντροι και ογκώδεις παρά να λιμοκτονουμε οικειοθελώς. Αν και το κάνουμε για να είμαστε όμορφοι. Επιβεβλημένες πολιτισμικές και κοινωνικές βλακίες. Δεν ξέρω τελικά αν ο πολιτισμός οφέλησε τον άνθρωπο ή τον καταστρέφει ψυχολογικά και νοητικά.
3
 
 
 
 
σχόλια
Ένα από τα πιο βλακώδη posts που έχω δει εδώ μέσα, πράγμα εντυπωσιακό δεδομένης της γενικότερης κατάστασης που επικρατεί στον συγκεκριμένο ιστότοπο.Που να ξεκινήσει κανείς και που να τελειώσει, στις "φυσικές ξανθές Αμερικάνες" λες και ο αμερικάνικος λαός αποτελεί κάποια φυλή και έχει κάποια ομοιογένεια; Στο πως πιστεύεις πως το ύψος θεωρείται θετικό χαρακτηριστικό στους άνδρες επειδή είναι ίδιον των "αρίων" αγνοώντας παντελώς το γεγονός πως αποτελεί ισχυρή ένδειξη υγείας και δύναμης, δηλαδή χαρακτηριστικά τα οποία είναι λογικό να αποτελούν κριτήριο επιλογής με βάση την αναπαραγωγική στρατηγική του ανθρώπινου είδους από την πλευρά της γυναίκας;Ίσως το χειρότερο από όλα είναι το πως χρησιμοποιείς την λέξη "φυσιολογικό" για να περιγράψεις μια κατάσταση (επιδημία παχυσαρκίας) στην οποία έχει περιέλθει το ανθρώπινο είδος μέσα από διαδικασίες οι οποίες σε καμμία περίπτωση δεν μπορούν να περιγραφούν ως φυσιολογικές, ενώ ο όρος που θα έπρεπε να χρησιμοποιήσεις είναι "λογικό επακόλουθο". Όχι, τελικά κατέληξα, το πιο χαζό μέρος του post σου είναι το σημείο στο οποίο περιγράφεις πως θεωρείται η μεγάλη λεκάνη ως μη επιθυμητό χαρακτηριστικό, ενώ σε όλα τα social media, μουσικά βίντεο, βίντεο πορνό κτλ. βιώνουμε την ολοκληρωτική κυριαρχή της ΚΩΛΑΡΑΣ.Ξαναπροσπάθησε να γράψεις όταν κάνεις μια λιγότερο επιδερμική ανάλυση του θέματος, η συγκεκριμένη είναι ξεκάθαρο πως προέκυψε ως αντίδραση σε όσα συμπλέγματα κουβαλάς χωρίς προσπάθεια να βγάλει κάποιο πραγματικό λογικό νόημα.