Οκτώ χρόνια κάθειρξη επειδή έκλεψαν ποδήλατα

Οκτώ χρόνια κάθειρξη επειδή έκλεψαν ποδήλατα Facebook Twitter
10

Σύμφωνα με το e-themis.gr δυο νεαροί τον περασμένο Απρίλιο προφυλακίστηκαν για την κλοπή ποδηλάτων από πιλοτή πολυκατοικίας στην Αθήνα.

Ο ένας βρίσκεται στις φυλακές του Κορυδαλλού και ο άλλος στις φυλακές Βόλου. Την περασμένη Τετάρτη τους ανακοινώθηκε η απόφαση του Β΄ Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας: Οκτώ χρόνια κάθειρξη στον καθένα.

Το δικαστήριο δεν τους αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό αν και οι δυο δεν είχαν απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές. Όταν κυκλοφόρησε η είδηση στους κύκλους των δικηγόρων προκάλεσε μεγάλη έκπληξη διότι η ανώτατη ποινή που μπορεί να επιβάλει το δικαστήριο για τέτοιου είδους αδικήματα είναι τα δέκα έτη.

10

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΕΜΠΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΥΜΑΤΑ

Ελλάδα / Τέμπη: Απόφαση ρίχνει ευθύνες στο δημόσιο και ορίζει αποζημιώσεις σε συγγενείς θυμάτων

Σύμφωνα με την απόφαση «το Ελληνικό Δημόσιο δια του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών άσκησε πλημμελώς την κατά τα ανωτέρω εποπτική του αρμοδιότητα σε θέματα σιδηροδρομικής ασφάλειας»
THE LIFO TEAM