Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει τη στάση της Αστυνομίας στη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει τη στάση της Αστυνομίας στη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά Facebook Twitter
SOOC
5

«Σήμερα, τα τάγματα εφόδου της νεοναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, με επικεφαλής τον υπόδικο Η. Κασιδιάρη, έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους, όχι μακριά από τον τόπο δολοφονίας του Π. Φύσσα. Οι βιαιοπραγίες εναντίον πολιτών, δημοσιογράφων και τηλεοπτικών συνεργείων, αποκαλύπτουν για άλλη μια φορά, το πραγματικό πρόσωπο της εγκληματικής οργάνωσης» αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, για την σημερινή «συγκέντρωση μίσους» της στον Πειραιά.

«Η καταδίκη τέτοιων φασιστικών ενεργειών είναι καθήκον κάθε δημοκρατικού πολίτη. Να είναι βέβαιοι οι θιασώτες του νεοναζιστικού μορφώματος, ότι η Δημοκρατία δεν τους φοβάται» σημειώνεται στην ανακοίνωση του κόμματος.

Την ίδια στιγμή αφήνονται και σαφείς υπαινιγμοί για τη στάση της αστυνομίας: «Επειδή η στάση των παριστάμενων αστυνομικών δυνάμεων παραπέμπει σε προηγούμενες περιόδους αγαστής συνεργασίας μεταξύ ΜΑΤ και ΧΑ, αναμένουμε διερεύνηση της υπόθεσης σε βάθος, και πειστικές απαντήσεις από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου. Καμία στάση ανοχής δεν μπορεί να γίνεται αποδεκτή. Ο εκδημοκρατισμός των σωμάτων ασφαλείας αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα» καταλήγει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Πολιτική / ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Με πρωτοβουλία της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Μιλένας Αποστολάκη, κατατέθηκε σήμερα κοινοβουλευτική ερώτηση προς τους υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Υγείας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Στην κοσμάρα τους. Αρνούμενοι να αναλάβουν οποιαδήποτε ευθύνη, παραδομένοι στα "αριστερά" ταμπού τους αφήνουν τα πράγματα να εξελιχθούν χωρίς έλεγχο καταγγέλοντας απλά αριστερά και δεξιά χωρίς φυσικά να νοιάζεται κανείς.
Το ότι ο Σύριζας είναι ανεπαρκής και fumador είναι γνωστό. Μην λέμε, όμως, ότι θέλουμε. To ότι μπορεί να βρίσκεται στην εξουσία ο x δεν σημαίνει ότι είναι αδύνατον να υπάρχουν "κλίκες", που ασκούν εξουσία, τύπου y ...εκτός κι αν θεωρείς ότι ολόκληροι οργανισμοί δεν έχουν διάρθρωση με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και καμία "αυτονομία", εκτός και πέραν της (εκάστοτε) κυβερνητικής γραμμής.