Οι Σύροι πρόσφυγες αντιδρούν στην απομάκρυνση των άρρωστων γυναικόπαιδων

Οι Σύροι πρόσφυγες αντιδρούν στην απομάκρυνση των άρρωστων γυναικόπαιδων Facebook Twitter
3

Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στην πλατεία Συντάγματος, καθώς οι Σύροι πρόσφυγες που βρίσκονται εκεί διαμαρτύρονται για την απόφαση να απομακρυνθούν παιδιά και γυναίκες που η υγεία τους είναι σε άσχημη κατάσταση και να μεταφερθούν σε κέντρα φιλοξενίας προσφύγων.


Στο σημείο βρίσκεται λεωφορείο του δήμου αλλά  και ο γενικός γραμματέας μετανάστευσης του υπουργείου Εσωτερικών, Άγγελος Συρίγος.

«Έχουμε μια ομάδα που παρασύρεται από ακραίες οργανώσεις που έκαναν την Υπατία (όταν εκατοντάδες μετανάστες έκαναν πολυήμερη απεργία πείνας στο κτίριο) , άλλα και από κυκλώματα που χάνουν χρήματα» κατήγγειλε ο γγ. Εσωτερικών Άγγελος Συρίγος.


Οι ίδιοι οι άνθρωποι που πρόκειται να μεταφερθούν αρνούνται αυτή την κίνηση λέγοντας «ή όλοι ή κανείς».

Ελλάδα
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΒΟΥΛΗ ΤΣΙΠΡΑΣ NOVARTIS

Ελλάδα / Δίκη προστατευόμενων μαρτύρων Novartis: «Είχα αποφασίσει να δείρω τον Τσίπρα» κατέθεσε ο Ανδρέας Λοβέρδος

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, κατά την εξέταση του από την υπεράσπιση, είπε ότι θεωρεί τον πρώην πρωθυπουργό υπεύθυνο για «όσα ψεύδη είχαν πει οι τότε προστατευόμενοι μάρτυρες»
LIFO NEWSROOM
Έκρηξη βόμβας στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 42χρονος αφού εντοπίστηκε αποτύπωμά του στο διαμέρισμα

Ελλάδα / Έκρηξη βόμβας στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 42χρονος αφού εντοπίστηκε αποτύπωμά του στο διαμέρισμα

Το δακτυλικό του αποτύπωμα εντοπίστηκε στο διαμέρισμα βραχυχρόνιας μίσθωσης στα Λαδάδικα, όπου εκτιμούν οι αρχές πως κατασκευάστηκε ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
με θλίβει το ότι το σχόλιο σου έχει 46 ΝΑΙ. εύχομαι να μην έρθεις ποτέ στην θέση τους, γιατί ανίδεοι και άνθρωποι -χαμηλού επιπέδου- σαν εσένα δεν θα κάνουν απολύτως τίποτα για να σε βοηθήσουν. Αντιθέτως, θα σε περιγελάσουν. Είναι πολιτικοί πρόσφυγες, πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβει το ρατσιστικό μυαλό σας? και εσύ λες να πάνε πίσω και δεν ντρέπεσαι?