ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.6.2014 | 00:06

Προδοσία από φίλο

Ο κολλητός μου (20 χρόνια) μου είπε ότι δεν θέλει να με ξαναδεί μπροστά του επειδή αρνήθηκα να του δανείσω ένα τεράστιο χρηματικό ποσό (χίλια ευρώ). Δεν είμαι κακός, απλά επειδή τον απέλυσαν από τη δουλειά του είμαι βέβαιος ότι δεν θα μου το επιστρέψει σύντομα γιατί δεν έχει. Οπότε δεν είχα επιλογή.Ξέρει ότι έχω καλή δουλειά. Είμαι εισοδηματίας (εισπράττω ενοίκια από μαγαζιά), και γενικά ξέρει ότι δεν χαλάω τίποτα και κάνω τεράστια οικονομία για το μέλλον. Για 10-20 ευρώ θα του τα έδινα και χωρίς να μου τα γυρίσει μέσα από την καρδιά μου, αλλά 1000 ευρώ είναι πάρα πολλά για να του τα δανείσω. Άλλο φιλία, άλλο χρήμα, παιδιά. Λυπάμαι για τον πρώην φίλο, αλλά καλύτερα που τον ξεφορτώθηκα.
6
 
 
 
 
σχόλια

Θα έλεγε κανείς ότι είσαι τσιγκούνης. Και όταν έχεις καλή οικονομική κατάσταση τα 1000 ευρώ εσένα δε θα σου λείψουν. Ο φίλος σου φάνηκε να βρίσκεται σε ανάγκη και απλά του γύρισες την πλάτη. Ακόμα και σε ,6 μήνες να στα ξεχρεωνε λίγα λίγα θα σε χαλούσε; Αφού δε σου λείπουν όπως λες. Κατά τα άλλα γιατί ήσασταν φίλοι; Τι σας συνέδεε τόσα χρόνια; Έχουν δίκιο που λένε ότι αν θες να χάσεις ένα φίλο ζητά του ή δώσε του δανεικά.

Ο εξομολογούμενος δεν έχει απόλυτο δίκιο.. Ανάγκη του φίλου, ανάγκη και δική σου, τέλος.Αλλά είναι απαράδεκτο που ο άλλος γυρνάει και του λέει ότι δε θέλω να σε ξαναδώ μπροστά μου. Δεν χαλάς φιλίες για τον τελείως ευτελή λόγο των ΧΡΗΜΑΤΩΝ!!!!!Σοβαρευτέιτε.
Οκ, είναι δικαίωμά σου να επιλέγεις το πως θα διαθέτεις τα χρήματα που εισπράττεις. Προφανώς, για να σου ζητάει (ο φίλος σου) 1000 ευρώ, αφότου απολύθηκε, και όχι 10-20 (που μόνο για καφέ και τσιγάρα φτάνουν) σημαίνει ότι τα έχει ανάγκη.Δεν ξέρω γιατί τον αποκαλείς "φίλο", αφού μόνο σαν φίλο δεν τον βλέπεις (για τους ευνόητους λόγους, που είναι περιττό να τους αναφέρω), αλλά επειδή η ζωή είναι ρόδα και γυρίζει, μην σου κάνει εντύπωση, αν κάποτε βρεθείς σε όποια στενάχωρη θέση, και δεν υπάρχει κανένας εκεί. Γιατί θα βρεθεί αυτός ο κάποιος, που θα σου φερθεί κι εσένα σαν να είσαι παράσιτο. Και τότε ίσως καταλάβεις ότι φίλος δεν είναι μόνο κάποιος στα εύκολα, αλλά κυρίως στα δύσκολα. Πολύ εύστοχος ο τίτλος που γράφεις στο θέμα σου. Αυτό ακριβώς θα σκέφτεται ο πρώην φίλος σου.
Δηλαδή σε κολλητό εδώ και 20 χρόνια θα έδινες και... 10 και 20 ευρώ και δεν θα τα ζητούσες πίσω;;;;Απο τα λιγα που γραφεις, μονο απο τα ενοικια παιζει να βγάζεις 1000 ευρώ το μήνα. Και δεν τα δίνεις στον κολλητό (οι 20 χρόνια κολλητοί είναι αδέρφια όχι κολλητοί) σου γιατί κάνεις μεγάλη οικονομία για το μέλλον. Να δω τι θα χαρείς στην ζωή σου χωρίς φίλους. ''Καλύτερα που τον ξεφορτώθηκα''Γυρνά στην μιζέρια που ανήκεις ''φίλε'' μου. Οι φίλοι φαίνονται στην δύσκολη στιγμή. Για να ζητήσει κάποιος 1000 ευρώ σημαίνει ότι είναι απελπισμένος και δεν ξέρει από που να πιαστεί. Ο τίτλος της εξομολόγησης σου είναι ''Προδοσία από φίλο'' αλλά στην ουσία εσύ τον πρόδωσες, όχι αυτός.