Αυτό είναι το καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο

Αυτό είναι το καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο Facebook Twitter
4

 

Αυτό είναι το καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο Facebook Twitter

Ένα δανέζικο εστιατόριο, το Noma, που το 2013 είχε βρεθεί στη δεύτερη θέση των κορυφαίων του κόσμου, φέτος κατέκτησε την κορυφή. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο περυσινός νικητής, το ισπανικό εστιατόριο El Celler De Can Roca.

Το Noma του 36χρονου σεφ Ρενέ Ρεντζεπί που βρίσκεται στην Κοπεγχάγη είχε κερδίσει τον τίτλο για τρία χρόνια από το 2010 μέχρι το 2012 και επανήλθε τώρα στην κορυφή.

Αυτό είναι το καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο Facebook Twitter

Το Noma έχει σκανδιναβική κουζίνα και μια μεγάλη λίστα αναμονής από ανθρώπους που θέλουν να δοκιμάσουν τα πιάτα του.

Ο τίτλος για το καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο δόθηκε σε  ειδική τελετή στο Guildhall του Λονδίνου την οποία παρακολούθησαν διάσημοι σεφ και συγγραφείς βιβλίων μαγειρικής από όλο τον κόσμο. Το διαγωνισμό διοργανώνει το Restaurant Magazine.

Το Top-5 των καλύτερων εστιατορίων

 

1. Noma (Κοπεγχάγη-Δανία)

2. El Celler de Can Roca (Girona, Ισπανία)

3. Osteria Francescana (Modena, Ιταλία)

4. Eleven Madison Park (Νέα Υόρκη)

5. Dinner By Heston Blumenthal (Λονδινο)

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εσείς θα κλωνοποιούσατε το κατοικίδιό σας;

Living / Εσείς θα κλωνοποιούσατε το κατοικίδιό σας;

Από την Μπάρμπρα Στρέιζαντ μέχρι τον Πρόεδρο της Αργεντινής και τον αστέρα του αμερικανικού ποδοσφαίρου Τομ Μπρέιντι, Όλο και περισσότεροι πληρώνουν πολλές χιλιάδες για να κλωνοποιήσουν τα αγαπημένα τους κατοικίδια.
THE LIFO TEAM
Η Αναστασία λατρεύει τον Μιμίκο. Αντέχει ακόμα και τα «κικιρίκου» του

Living / Η Αναστασία λατρεύει τον Μιμίκο. Αντέχει ακόμα και τα «κικιρίκου» του

Ο Μιμίκος είναι ένας sassy κόκορας έξι μηνών που έχει κλέψει την καρδιά της Αναστασίας, ένα ζώο συντροφιάς που μπορεί να την τρελαίνει στα «κικιρίκου» όλη μέρα, αλλά τη βοήθησε να δει τη ζωή της αλλιώς, και να την αλλάξει.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Η κυρία Μαρία, ο κύριος Νίκος και μια ιστορία αγάπης με μια μηχανή ποπκόρν

Living / Πενήντα καλοκαίρια χωρίς ρεπό, με μαλλί της γριάς και ψημένο καλαμπόκι

Ο κύριος Νίκος έχει προλάβει την εποχή που το γλειφιτζούρι κοκοράκι ήταν συνώνυμο του πρώτου ραντεβού. Μετά από δεκαετίες στους δρόμους, δεν μπορεί να φανταστεί καλοκαίρι χωρίς πανηγύρι και χωρίς το μηχάνημα του ποπκόρν.
ΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ