το έβδομο στεφάνι* Από τη Γλυκερία Μπασδέκη

το έβδομο στεφάνι* Από τη Γλυκερία Μπασδέκη Facebook Twitter
0

you are my last hope~

το έβδομο στεφάνι* Από τη Γλυκερία Μπασδέκη Facebook Twitter
{LARRY + LIZ = LOVE FOR EVER} Η Ελίζαμπεθ Τέιλορ με τον Λάρρυ Φορτένσκι το 1991

 

Ήταν το έβδομο και τελευταίο στεφάνι της Λιζ. Της Λιζ που τερμάτισε τον μαραθώνιο με οκτώ στεφάνια (τον Μπάρτον που ήταν ο πιο Ρωμαίος είπε να τον κουκουλωθεί δυο φορές ). Όμως (απ' όλα τα αγόρια της) ο χαζούλης με τη χαίτη Λάρρυ ήταν ο πιο ευαίσθητος, ο πιο απροστάτευτος, αυτός που την είχε πιο ανάγκη.


Ο οικοδόμος και φορτηγατζής Larry Fortensky (που κατέβαζε σα νεροφίδα το ένα μπέρμπον μετά το άλλο) είδε στην Elizabeth Taylor τον Σωτήρα Ημών Ιησού Χριστό (του). Ήταν και το σεπτό ντεκόρ της κλινικής (γνωρίστηκαν και αγαπήθηκαν στης Μπέττυς Φορντ, τον ναό της αποτοξίνωσης), ήταν που τον ζέστανε η βιολετί αντηλιά στο βλέμμα της λυσσασμένης γάτας, ήταν που μόνον Αυτή τον έπεισε ότι είναι ο πιο καουμπόι μέσα στην Άγρια Δύση.


Έμειναν μαζί πέντε χρόνια. Από το 1991 ως το 1996. Τον γέμισε μαλάματα και περφέτο με κρόσια η Λιζ τον Λάρρυ της. Του εξασφάλισε και σπιταρόνα με κήπο για την αιώρα με το προγαμιαίο. Τον τσέκαρε μια δυο φορές το μήνα τηλεφωνικά, γενικώς τον είχε έγνοια μέχρι το τέλος (της).

 

το έβδομο στεφάνι* Από τη Γλυκερία Μπασδέκη Facebook Twitter
Ο γάμος τους στη Νeverland με κουμπάρο τον Μάικλ Τζάκσον


Αλλά χωρίς τη βιολετί αντηλιά έσβησε ο καουμπόι. Ξέπεσε πάλι στα ουίσκια και τις βίζιτες των μοτέλ. Πήρε εκατό κιλά, έπεσε απ' τη σκάλα τύφλα, σταμάτησε να βγαίνει, έδυσε.


Ο ωραίος Λάρρυ ζει με τις φωτογραφίες της Λιζ. Θυμάται το γάμο στη Νέβερλαντ, τον κουμπάρο Μάικλ, τις βόλτες στην ακροθαλασσιά με τη Θεά του στο αναπηρικό να του πιάνει το χέρι.


Θυμάται και δύει, δύει και θυμάται.

 

το έβδομο στεφάνι* Από τη Γλυκερία Μπασδέκη Facebook Twitter
Ο Λάρρυ Φορτένσκι ζει πλέον με τις αναμνήσεις...

 

 

Crying Game
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ