ΤΟ ΝΕΟ LIFO APP

Τεν Κάτε, τα θαλάσσωσες!

Τεν Κάτε, τα θαλάσσωσες! Facebook Twitter
0
Μαύρεςμέρες διάγει ο εκ Σουρινάμ καταγόμενοςπροπονητής των πρασίνων· ασφαλώςετοιμάζει τις βαλίτσες του, αλλά αυτόπου αφήνει πίσω του είναι τρανταχτό.Θυμίζει το τραγουδάκι της διαφήμισης:«είχα ένα αυτοκίνητο που ήτανε ρημάδι,όπου κι αν το πήγαινα μου έβγαζε τολάδι...». Αποτυχία χορταστική, μπάχαλοστα πάντα, φιάσκο και των γονέων, τόσοπου να ντρέπεται να ξανακάτσει στονπάγκο. Δεν ξέρουμε το άι κιού του, πάντωςο τρόπος που εκτιμά τους παίκτες, οισκέψεις που κάνει για τη σύνθεση τηςενδεκάδας, οι «επινοήσεις» που φωτίζουντο σκοτεινό κρανίο του αποτελούν υλικόγια επιστημονική εξέταση. Όσο για τουςυπερόπτες πολυμετοχικούς που βιάστηκαντο κατακαλόκαιρο να προεξοφλήσουνθριάμβους και αναστάσεις νεκρών, τουςείχαν προειδοποιήσει ότι τα χρήματαδεν είναι το παν. Η ομάδα είναι ψυχικόδημιούργημα, έχει σχέση με το φρόνημα,το εσωτερικό αίσθημα, κάτι που οι παίκτεςτο ζουν αλλά δεν το συλλαμβάνουν. Αναυτό απουσιάζει, κατεβαίνουν στο γήπεδοσαν άθροισμα, βγάζουν αργά ή γρήγορα ταμάτια τους και κοιτάνε απορημένοι, σαναλεπούδες που τους έκοψαν την ουρά. Το«ήμουν κι εγώ εκεί» (στο κότερο δηλαδή),τώρα τους ήρθε κατακέφαλα, ρεζιλεύτηκανγια τα καλά, όσο για τα άφθονα διαρκείας,τους εκδικούνται καθώς η κερκίδαχειροκροτεί χλευαστικά κάθε αντίπαλο.
Αρχείο
0

ΤΟ ΝΕΟ LIFO APP

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Σωτήρης Ντάλης / «Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Ο αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και επικεφαλής της Μονάδας Έρευνας για την Ευρωπαϊκή και Διεθνή Πολιτική σχολιάζει τον αντίκτυπο της πανδημίας και της εκλογής Μπάιντεν στην Ευρώπη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Σωτήριος Σέρμπος / «Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Τι σηματοδοτεί η εποχή Μπάιντεν και τι αφήνει πίσω του ο απερχόμενος Πρόεδρος; Απαντά στη LiFO ο Σωτήριος Σέρμπος, αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης και Ερευνητής στο ΕΛΙΑΜΕΠ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ελλάδα / Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ο καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια και μέλος της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας μιλά για τα τελευταία δεδομένα της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ