ΤΟ ΝΕΟ LIFO APP

Ρεκόρ ψευδολογίας

Ρεκόρ ψευδολογίας Facebook Twitter
0

Όποιοςέχει κάποια σχέση με την ειλικρίνειαμπορεί να κάθεται σπίτι του, αντίθετα,όποιος δεν φοβάται να γίνει χαλκείονψευδολογίας και να μοστράρει τηναφεντομουτσουνάρα του είναι κατάλληλοςγια πολιτικός. Κοινότυπη διαπίστωσηαλλά απολύτως απαραίτητη. Το ψεύδοςβέβαια της πολιτικής κρίθηκε απαραίτητοαναμπάμ παπαντάμ. Δεν πρέπει να απελπίζουμετο λαό, λίγη ψευδής αισιοδοξία κάνεικαλό στην κοινωνία. Πλην όμως, αυτό πουπαρακολουθούμε χρόνια τώρα, στη διάρκειατης εθνοσωτήριας μεταπολίτευσης, δεναφορά άνωθεν χειρισμούς που αποσκοπούνστο κοινό καλό, αλλά μουζεβερλίκια καισερετιές "χαρακτηρισμένων" πολιτικώνπου θέλουν να ληστέψουν το δημόσιοπλούτο. Εφόσον καταγόμαστε από σκληρέςγενιές κλεφταρματωλών και κοτσαμπάσηδων,γιατί να μην απλώσουμε το χέρι στα"αφύλαχτα"; Εδώ συγκλίνουν προτροπάδηνοι φιλοδοξιες πολλών των εκλεγμένωντου Κοινοβουλίου που καταγγέλλονταιαπό άλλους εκλεγμένους οι οποίοι -φευ-δεν περηφανεύονται για το άμεμπτοπαρελθόν τους. Ο δικομματισμός επέτυχεκάτι θαυμαστό: αποδυνάμωσε την καταγγελίαεπί διαφθοράς καθότι κάθε καταγγελλόμενοςμπορεί άνετα να επικαλεστεί τα ράμματατης γούνας του καταγγέλλοντος. Ο γάιδαροςεπιμένει λυσσωδώς να λέει τον πετεινόκεφάλα, κι αυτό το γαιδουροπετειναριόονομάζεται Κοινοβούλιο και Δημοκρατία.

Αρχείο
0

ΤΟ ΝΕΟ LIFO APP

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Σωτήρης Ντάλης / «Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Ο αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και επικεφαλής της Μονάδας Έρευνας για την Ευρωπαϊκή και Διεθνή Πολιτική σχολιάζει τον αντίκτυπο της πανδημίας και της εκλογής Μπάιντεν στην Ευρώπη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Σωτήριος Σέρμπος / «Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Τι σηματοδοτεί η εποχή Μπάιντεν και τι αφήνει πίσω του ο απερχόμενος Πρόεδρος; Απαντά στη LiFO ο Σωτήριος Σέρμπος, αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης και Ερευνητής στο ΕΛΙΑΜΕΠ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ελλάδα / Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ο καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια και μέλος της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας μιλά για τα τελευταία δεδομένα της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ