20 ΜΕΓΑΛΟΙ ΦΟΒΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ

20 ΜΕΓΑΛΟΙ ΦΟΒΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ Facebook Twitter
0

1. Να μην προλάβουν οι παρουσιαστές να κάνουν ένα μπάνιο στο κενό μεταξύ του δελτίου ειδήσεων και της εκπομπής τα μεσάνυχτα.

2. Να τους πουν ότι δεν θα πάρουν την προσαύξηση +25% λόγω νυχτερινής απασχόλησης (και να αρχίσουν τα σιχτίρια στην εργοδοσία).

3. Να τοποθετήσουν τους καλεσμένους πολύ κοντά και να σκουντάνε τους αγκώνες τους ή να χώνουν κλοτσιές από κάτω.

4. Να ξεχάσουν επάνω στο τραπέζι τσιγάρα, τασάκια, κινητά, φραπέδες, ουίσκια, γαριδάκια και τα σκονάκια τους και να διαταραχτεί η καταγγελτική αυστηρότητα του μισογεμάτου ποτηριού νερού (σε σουβέρ).

5. Να φανούν οι δαχτυλιές επάνω στη γυάλινη επιφάνεια την ώρα που ο σκηνοθέτης κάνει πλονζόν πανοραμίκ πλάνα (στα διαλείμματα μπαίνουν καθαρίστριες και τα πλακώνουν στα Αzax).

6. Να σπάσουν την όρκο αποφυγής της άμεσης οπτικής επαφής με τον άλλο την ώρα που μιλάνε - βαθιά στα μάτια κοιτάνε μόνο την κάμερα (τον τηλεθεατή).

7. Και να γυρίσουν τσαντισμένοι να κοιτάξουν το video wall πίσω τους και να απαντήσουν στον εικονιζόμενο με γυρισμένη πλάτη στην κάμερα.

8. Και μετά να γυρίσουν όλοι. Σοκ.

9. Στη διάταξη συζήτησης «μυστικός δείπνος» (παρουσιαστής στο κέντρο, πολιτικοί αριστερά δεξιά), η μία πτέρυγα να αρχίσει την ψιλή κουβέντα και να δημιουργηθεί βαβούρα.

10. Στη διάταξη «προφορική εξέταση» (παρουσιαστής στην άκρη μόνος του - οι πολιτικοί όλοι απέναντί του) να τους σφυρίξουν τα θέματα και όλοι να λένε τα ίδια.

11. Να ξεχάσει ο παρουσιαστής τα ονόματα των υποψηφίων των Οικολόγων Πράσινων.

12. Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ να βάλει γραβάτα και να αλλάξει ο συσχετισμός χρωμάτων στο σκηνικό.

13. Να γυαλίζουν στα φώτα τα pins με το έμβλημα του ΛΑΟΣ στο πέτο και οι υποψήφιοι να βγαίνουν λαμέ.

14. Να χρειαστεί ο παρουσιαστής να διαβάσει κάτι από τα δύο φύλλα Α4 που έχει πάντα μπροστά του και να μη βγάζει τα γράμματα.

15. Οι εκπρόσωποι των κοινωνικών τάξεων στο κοινό (μπλόγκερ, καθαρίστριες, δικηγόροι) να πάθουν stage fright και να ξεχάσουν την ερώτηση.

16. Να μην καταλάβει ο τηλεθεατής το σύντομο αστείο αποφόρτισης που θα κάνει τους πάντες να γελάσουν και να αλλάξει κανάλι.

17. Να πει κάτι ο Άδωνις για τη γυναίκα του και την επομένη να παίζουν επί δύο ώρες στον Τσαλίκη.

18. Να ακουστεί τυχαία το όνομα μεγαλοστελέχους του σταθμού.

19. Να ολοκληρώσουν αυτό που θέλουν να πουν.

20. Τα αυριανά νούμερα.

Αρχείο
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Σωτήρης Ντάλης / «Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Ο αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και επικεφαλής της Μονάδας Έρευνας για την Ευρωπαϊκή και Διεθνή Πολιτική σχολιάζει τον αντίκτυπο της πανδημίας και της εκλογής Μπάιντεν στην Ευρώπη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Σωτήριος Σέρμπος / «Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Τι σηματοδοτεί η εποχή Μπάιντεν και τι αφήνει πίσω του ο απερχόμενος Πρόεδρος; Απαντά στη LiFO ο Σωτήριος Σέρμπος, αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης και Ερευνητής στο ΕΛΙΑΜΕΠ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ελλάδα / Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ο καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια και μέλος της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας μιλά για τα τελευταία δεδομένα της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ