Τα ανανεωμένα βιωματικά καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ προσφέρουν μία ολοκληρωμένη τεχνολογική εμπειρία

Τα ανανεωμένα βιωματικά καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ προσφέρουν μία ολοκληρωμένη τεχνολογική εμπειρία Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται συνεχώς, ταυτόχρονα με τις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας. Πλέον, κάθε καταναλωτής χρειάζεται μία ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών - μία εμπειρία που να περιλαμβάνει όχι μόνο σύγχρονη σχεδιαστική φιλοσοφία, αλλά και ανεπτυγμένη ψηφιακή εξυπηρέτηση.

Κάθε σύγχρονη αγοραστική εμπειρία, λοιπόν, αποκτά ξεχωριστή ταυτότητα όταν σε αυτή συμβάλλουν μερικοί πολύ σημαντικοί παράγοντες: το περιβάλλον, η ποικιλία στα προϊόντα, η διαδραστικότητα και φυσικά η εξυπηρέτηση και το service. Πόσο μάλλον, όταν ζούμε σε μία εποχή που οι ανάγκες στην επικοινωνία είναι πιο απαιτητικές από ποτέ.

Κάθε ένας από εμάς, χρειάζεται να νιώθει πως έχει πρόσβαση όχι μόνο στις νέες τάσεις της τεχνολογίας, αλλά και σε μία βιωματική εμπειρία που θα του προσφέρει όλη την απαραίτητη υποστήριξη που χρειάζεται για κάθε μας αγορά. Αυτό έχουν καταφέρει να πετύχουν τα νέα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, τα οποία είναι πλήρως ανανεωμένα και βάζουν καθημερινά τους επισκέπτες τους «στην καρδιά της τεχνολογίας».

Τα ανανεωμένα βιωματικά καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ προσφέρουν μία ολοκληρωμένη τεχνολογική εμπειρία Facebook Twitter

Τα νέα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στα Βριλήσσια και την Αγία Παρασκευή, έχουν ήδη ξεχωρίσει για τη μοντέρνα αισθητική τους, μία μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων, περισσότερα live demos, connectivity υπηρεσιών, αλλά και τις βιωματικές γωνιές τους. Ανασχεδιασμένα για να είναι πιο ευρύχωρα και με βάση ένα industrial στιλ διακόσμησης, καλωσορίζουν τον επισκέπτη σε ένα καλαίσθητο και σύγχρονο περιβάλλον μέσα σε 180 τ.μ.

Τα ανανεωμένα βιωματικά καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ προσφέρουν μία ολοκληρωμένη τεχνολογική εμπειρία Facebook Twitter

Δυναμική πρόσοψη, διάτρητες μεταλλικές επιφάνειες με κύκλους, industrial νοοτροπία σχεδιασμού και φωτισμού και ανοιχτές - για πρώτη φορά - οροφές που αφήνουν ορατά τα στοιχεία της κατασκευής, τα νέα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ σχεδιάστηκαν έτσι ώστε να δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον για μία ξεχωριστή ψηφιακή εμπειρία. Τα δάπεδα οριοθετούν τις προϊοντικές κατηγορίες, ενώ υπάρχουν και αυτόνομες εμπορικές ζώνες διευκολύνουν ιδιαίτερα την περιήγηση του επισκέπτη.

Τα ανανεωμένα βιωματικά καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ προσφέρουν μία ολοκληρωμένη τεχνολογική εμπειρία Facebook Twitter

Όσο για τα ίδια τα προϊόντα, υπάρχει μία μεγάλη γκάμα στις δημοφιλείς τεχνολογικές κατηγορίες όπως smartphones, tablets, smart gadgets, laptops, τηλεοράσεις και αξεσουάρ, τα οποία είναι άμεσα διαθέσιμα στους πελάτες. Επιπλέον, ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της εμπειρίας στα νέα καταστήματα, είναι οι βιωματικές γωνιές (Smart Home, Gaming Corner, TV Corner, Music, Fitness) στις οποίες ο κάθε επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει τα προϊόντα και να αποκτήσει μία προσωπική εμπειρία πριν τα κάνει μέρος της καθημερινότητάς του. Επιπλέον, τα live demos προϊόντων και υπηρεσιών βελτιώνουν την digital εμπειρία, σε συνδυασμό με τους Tech Experts των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ που είναι απόλυτα εξειδικευμένοι σύμβουλοι σε θέματα τεχνολογίας, αλλά και το πιστοποιημένο service point των καταστημάτων.

Τα ανανεωμένα βιωματικά καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ προσφέρουν μία ολοκληρωμένη τεχνολογική εμπειρία Facebook Twitter

Οι επαγγελματίες που επιθυμούν να αναπτύξουν και να εξελίξουν την επιχείρησή τους όσον αφορά την τεχνολογία, έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν την Business Solutions area έτσι ώστε να συζητήσουν σχετικά με τις νέες δυνατότητες της επιχείρησής τους και να επιλέξουν ολοκληρωμένες λύσεις επικοινωνίας που καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες τους. 

Τα δύο νέα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, μας δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσουμε μία ολοκληρωμένη, προσωπική αγοραστική εμπειρία, που ανταποκρίνεται πλήρως στις σύγχρονες ανάγκες και τη ψηφιακή εποχή. Μέσα από την καινοτομία και την καλαισθησία, όπως και το αξιόπιστο service, αποτελούν ιδανικό προορισμό για αγορές σε προϊόντα τεχνολογίας.

Όσο για τις χειμερινές εκπτώσεις, τα νέα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ δίνουν το έναυσμα για να επιστρέψουμε στα φυσικά καταστήματα και να αποκτήσουμε όλα όσα χρειαζόμαστε σε χαμηλότερες τιμές.

Αγορά
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πράγματα που δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι»: Γιατί το TikTok μας οδηγεί σε τόσες πολλές αγορές;

Αγορά / Πώς το TikTok σε κάνει να ψωνίζεις πράγματα που δεν χρειάζεσαι

Γιατί οι δημιουργοί περιεχομένου του TikTok είναι τόσο καλοί ώστε να μας «πουλάνε» πράγματα; Σε τι διαφέρουν από τους αστραφτερούς influencers του Instagram; Ποιους εμπιστευόμαστε πιο εύκολα και πώς η εικονική μας σχέση μαζί τους επηρεάζει τις αγορές μας;
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ