Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (28/1-3/2/2021)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (28/1-3/2/2021) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς στις 28/1 στον Λέοντα φέρνει στην επιφάνεια θέματα που αφορούν την ερωτική σας ζωή, τα παιδιά και τη δημιουργικότητά σας και θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Το τετράγωνο με τον Ουρανό και η αντίθεση με τον Κρόνο δημιουργεί κάποια τριβή μεταξύ της παλιάς με τη νέα σας ζωή και η πίεση που αισθάνεστε θα σας δώσει ώθηση για να χτίσετε κάτι νέο. Την ίδια μέρα η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα επιβραβεύει μια επαγγελματική προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από πολλούς μήνες. Στις 29/1 η σύνοδος Ήλιου - Δία είναι μία από τις πιο τυχερές μέρες του χρόνου και μπορείτε να πετύχετε πολλά μέσω της προώθησης των ιδεών σας. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο στις 2/2 μια γυναικεία παρουσία μπαίνει δυναμικά στη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι τελευταίες μέρες του μήνα παρουσιάζουν αρκετό ενδιαφέρον, καθώς στις 28/1 πραγματοποιείται η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς στον Λέοντα, δίνοντας έμφαση στην οικογένεια και την καριέρα, και θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Το τετράγωνο με τον Ουρανό και η αντίθεση με τον Κρόνο φέρνουν ορισμένες αλλαγές που θα σας αναγκάσουν να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις, ενώ ταυτόχρονα η σύνοδος Αφροδίτης - Πλούτωνα αυξάνει τις πιέσεις σε θέματα σπουδών και της σταδιοδρομίας σας. Ωστόσο, την επόμενη μέρα, η σύνοδος Ήλιου - Δία στον Υδροχόο αποτελεί πολύ τυχερή όψη και καθώς πραγματοποιείται στον τομέα της καριέρας και της φήμης, η επιτυχία είναι δεδομένη. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο στις 2/2 μια γυναικεία παρουσία θα παίξει σημαντικό ρόλο στην προώθηση των δεξιοτήτων σας, ανοίγοντας προοπτικές στα επαγγελματικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς στις 28/1 στον Λέοντα αφορά την επικοινωνία, την εκπαίδευση και τα ταξίδια και θα επηρεάσει τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Το τετράγωνο με τον Ουρανό και η αντίθεση με τον Κρόνο ασκούν πιέσεις και ενδεχομένως να αλλάξουν τα σχέδιά σας αν θεωρήσετε πως δεν εξυπηρετούνται τα συμφέροντά σας. Την ίδια μέρα, η σύνοδος Αφροδίτης - Πλούτωνα στον τομέα των κοινών πόρων φέρνει αποκαλύψεις που θα κλονίσουν τις σχέσεις σας ‒ αποφύγετε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων. Στις 29/1 η σύνοδος Ήλιου - Δία αποτελεί μία από τις θετικότερες όψεις: είναι εξαιρετική στιγμή για να κλείσετε μια εμπορική συμφωνία και να κατακτήσετε έναν σημαντικό σας στόχο. Ο κυβερνήτης σας Ερμής γυρίζει ανάδρομος στις 30/1 και μέχρι τις 21/2 ενδεχομένως να ολοκληρωθεί ένα εγχείρημα, ενώ θα επανεξετάσετε διεξοδικά τα σχέδιά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο μήνας σάς αποχαιρετά με την Πανσέληνο στον Λέοντα, ενεργοποιώντας τον τομέα των οικονομικών και των κοινόχρηστων πόρων, επηρεάζοντας τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Το τετράγωνο με τον Ουρανό και η αντίθεση με τον Κρόνο ανατρέπουν τα σχέδιά σας και θα πρέπει να αποφύγετε βεβιασμένες ενέργειες που θα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Την ίδια μέρα, η σύνοδος Αφροδίτης - Πλούτωνα στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων θα φέρει στην επιφάνεια μια παλιά ιστορία που θα πρέπει να επιλυθεί άμεσα. Στις 29/1 η σύνοδος Ήλιου - Δία φέρνει την τύχη με το μέρος σας και μπορείτε να αυξήσετε το εισόδημά σας μέσω μιας παράλληλης εργασίας, ενώ ευνοεί και την ερωτική σας ζωή. Στις 2/2 εισέρχεται η Αφροδίτη στον Υδροχόο, συμπληρώνοντας το πλανητικό σμήνος που είναι συγκεντρωμένο στον τομέα των πόρων σας.

ΛΕΩΝ

Η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς πραγματοποιείται στο ζώδιό σας στις 28/1 και θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Εσωτερικές συγκρούσεις θα αφορούν τις προσωπικές σας ανάγκες που έρχονται σε αντίθεση με τις προσδοκίες τρίτων, έτσι θα δυσκολευτείτε αν πρόκειται να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Το τετράγωνο με τον Ουρανό και η αντίθεση με τον Κρόνο φέρνουν κάποιες αναπάντεχες αλλαγές που θα σας βάλουν σε διαδικασία σκέψης, ωστόσο μη βιαστείτε. Βολιδοσκοπήστε τις προθέσεις όσων προσπαθούν για επανασύνδεση και μην κάνετε τίποτα, ενώ είστε σε σύγχυση. Την ίδια μέρα, η σύνοδος Αφροδίτης - Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα φέρει στην επιφάνεια ένα εργασιακό θέμα ή ένα ζήτημα υγείας και θα χρειαστεί να ρίξετε τους ρυθμούς σας, προκειμένου να αποφύγετε την υπερκόπωση. Στις 2/2 εισέρχεται και η Αφροδίτη στον Υδροχόο, φέρνοντας ζεστασιά στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος στον Λέοντα στις 28/1 αφορά τον ψυχισμό και την υγεία και επηρεάζει τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Οι πιέσεις της καθημερινότητας ενδεχομένως να σας έχουν καταβάλλει και είναι η εποχή που πρέπει να προσέξετε τη φυσική σας κατάσταση. Το τετράγωνο με τον Ουρανό και η αντίθεση με τον Κρόνο δείχνουν κάποιες καθυστερήσεις σχετικά με μια συνεργασία ή μια διαδικαστική υπόθεση, ωστόσο στις 29/1 πραγματοποιείται η τυχερή σύνοδος Ήλιου - Δία και θα έχετε κάποια θετικά νέα. Εξαιρετική στιγμή για γάμο ή για επισημοποίηση της σχέσης σας. Στις 30/1 γυρίζει ο κυβερνήτης σας Ερμής ανάδρομος και μέχρι τις 21/2 πρέπει να είστε προσεχτικοί, ώστε να αποφύγετε παρεξηγήσεις με συνεργάτες και οικείους. Στις 2/2 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Υδροχόο και φέρνει μια αρμονία στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων.

ΖΥΓΟΣ

Ο μήνας κλείνει με την πρώτη Πανσέληνο στης χρονιάς στον Λέοντα στις 28/1, που σηματοδοτεί την ολοκλήρωση ενός στόχου και επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Ανατροπές στα οικονομικά εξαιτίας του τετραγώνου με τον Ουρανό σας βάζουν σε θέση άμυνας, ενώ θα σας απορροφήσει η προσπάθεια αύξησης του εισοδήματός σας. Στις 29/1 η σύνοδος Ήλιου - Δία αποτελεί μία από τις πολύ τυχερές όψεις και μπορείτε να αναλάβετε ρίσκα, να ξεκινήσετε ένα έργο ή μια ερωτική σχέση ή να αποκτήσετε παιδί. Στις 30/1 ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος και μέχρι τις 21/2 θα πρέπει να αποφύγετε νέα ξεκινήματα, αλλιώς να προσέξετε τα ψιλά γράμματα και τις λεπτομέρειες μιας συμφωνίας. Με την είσοδο του κυβερνήτης σας Αφροδίτη στον Υδροχόο στις 2/2 ο έρωτας και το χρήμα θα έχουν την τιμητική τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η καριέρα και η οικογένεια ενεργοποιούνται με την πρώτη Πανσέληνο της χρονιάς στις 28/1 στον Λέοντα και θα βρεθείτε σε δίλημμα οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο. Ταυτόχρονα, το τετράγωνο με τον Ουρανό και η αντίθεση με τον Κρόνο δημιουργούν μια αστάθεια που δεν σας επιτρέπει να πάρετε αποφάσεις και ίσως να αναβάλετε την υλοποίηση ενός σχεδίου σχετικά με τα επαγγελματικά ή την αγορά ενός ακινήτου. Στις 29/1 η σύνοδος Ήλιου - Δία, που είναι από τις πιο τυχερές όψεις, φέρνει εύνοια στον τομέα του σπιτιού και θα είναι μια καλή μέρα για να βάλετε σε εφαρμογή έναν σημαντικό σας στόχο. Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος μέχρι τις 21/2, που σημαίνει πως θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για παρεξηγήσεις, ευτυχώς, όμως, η Αφροδίτη εισέρχεται στις 2/2 στον Υδροχόο, φέρνοντας ζεστασιά στις σχέσεις με τους οικείους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι σπουδές, θέματα εξωτερικού και η επικοινωνία έρχονται στο προσκήνιο με την Πανσέληνο στον Λέοντα στις 28/1 και καθώς είναι σε τετράγωνο με τον Ουρανό και σε αντίθεση με τον Κρόνο, κάποιες αλλαγές στα επαγγελματικά θα εντείνουν τους ρυθμούς σας, αυξάνοντας το άγχος. Σχέσεις με οικείους θα περάσουν μια κρίση και πολλά θα εξαρτηθούν από τη δική σας αντιμετώπιση. Αν είναι να επιλύσετε μια παρεξήγηση, κάντε το στις 29/1, που πραγματοποιείται η τυχερή σύνοδος Ήλιου - Δία, που ευνοεί την επικοινωνία και τις εμπορικές υποθέσεις. Μην το αφήσετε για αργότερα, καθώς στις 30/1 γυρίζει ο Ερμής ανάδρομος στον Υδροχόο και μέχρι τις 21/2 οι συνεννοήσεις και οι μετακινήσεις θα συναντούν προβλήματα. Το θετικό είναι πως στις 2/2 εισέρχεται και η Αφροδίτη στον Υδροχόο, οπότε θα επέλθει κάποια ισορροπία στις σχέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς στον Λέοντα στις 28/1 φέρνει οικονομικά θέματα στο προσκήνιο, τα οποία αφορούν κοινούς πόρους και οφειλές και θα πρέπει να προσέξετε ώστε να αποφύγετε περιττές σπατάλες. Ταυτόχρονα, το τετράγωνο με τον Ουρανό και η αντίθεση με τον Κρόνο προμηνύουν πιθανές ανατροπές και εμπόδια σε επενδύσεις που θα σας αναγκάσουν να προχωρήσετε με μικρά και προσεχτικά βήματα. Στις 29/1 η σύνοδος Ήλιου - Δία είναι μια από τις πιο τυχερές όψεις και φέρνει αίσιες εξελίξεις στα οικονομικά σας. Στις 30/1 γυρίζει ο Ερμής ανάδρομος και μέχρι τις 21/2, που θα παραμείνει στον Υδροχόο, οι συναλλαγές σας θα πρέπει να γίνονται πολύ προσεχτικά. Η είσοδος της Αφροδίτης επίσης στον Υδροχόο στις 2/2 θα ενισχύσει το εισόδημά σας και θα έχετε την ευχέρεια να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Πανσέληνο στον Λέοντα στις 28/1 επηρεάζεστε άμεσα οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο και θα σας απασχολήσουν οι προσωπικές σας ανάγκες, οι οποίες έρχονται σε κόντρα με τις απαιτήσεις των άλλων, δημιουργώντας τεταμένο κλίμα. Το τετράγωνο με τον Ουρανό φέρνει κάποιες αλλαγές στον τομέα της οικογένειας που θα σας κρατήσουν σε εγρήγορση και θα νιώσετε έντονα την ανάγκη για προσωπικό χώρο και χρόνο. Μια προσωπική σας επιτυχία στις 29/1 με τη σύνοδο Ήλιου - Κρόνου στο ζώδιό σας θα σας δώσει τα απαραίτητα εφόδια για να δρομολογήσετε ένα σημαντικό εγχείρημα. Ωστόσο, στις 30/1 ο Ερμής στο ζώδιό σας γυρίζει ανάδρομος και μέχρι τις 21/2 δεν θα είναι κατάλληλη εποχή για λήψη αποφάσεων, μια και οι πιθανότητες να αλλάξετε γνώμη θα είναι πολλές. Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σας στις 2/2 θα ασχοληθείτε με την εμφάνισή σας.


ΙΧΘΥΣ

Η εργασία και η υγεία ενεργοποιούνται με την πρώτη Πανσέληνο της χρονιάς στον Λέοντα και θα πρέπει να αποφύγετε τη λήψη βεβιασμένων αποφάσεων. Το τετράγωνο με τον Ουρανό δημιουργεί αστάθεια στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις και η αντίθεση με τον Κρόνο προκαλεί πιέσεις και σε κάποιες φάσεις απογοήτευση. Ωστόσο, στις 29/1 η σύνοδος Ήλιου - Δία στον Υδροχόο φέρνει τύχη και εύνοια στις υποθέσεις σας. Με την επιστροφή του Ερμή σε ανάδρομη πορεία στις 30/1 κρυφοί εχθροί κάνουν την επανεμφάνισή τους και πρέπει να προσέξετε πιθανές παρασκηνιακές ενέργειες. Η Αφροδίτη εισέρχεται επίσης στον Υδροχόο στις 2/2 και ξεκινάει μια εποχή που θα πρέπει να ασχοληθείτε με τη φυσική και ψυχική σας ευεξία. Ιδιαίτερη προσοχή στις διατροφικές σας συνήθειες.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ