Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (24-30/12/2020)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (24-30/12/2020) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Η χρονιά σάς αποχαιρετά με την Πανσέληνο στον Καρκίνο στις 30/12, ενεργοποιώντας τον τομέα του σπιτιού. Ιδανική εποχή για να περάσετε ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια. Σίγουρα οι φετινές γιορτές διαφέρουν πολύ από κάθε άλλη χρονιά, καθώς λείπουν κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα από το γιορτινό τραπέζι, όμως δεν πρέπει να σας πάρει από κάτω. Αφήστε το πνεύμα των Χριστουγέννων να σας παρασύρει, εκτιμήστε όσα έχετε και οραματιστείτε ένα ευοίωνο μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 30/12 δίνει έμφαση στον τομέα της επικοινωνίας και θα σας λείψουν οι αγκαλιές και τα φιλιά με φίλους και συγγενικά σας πρόσωπα. Ωστόσο, θα καλύψετε κατά κάποιον τρόπο τη διάθεσή σας για επαφές μέσω Διαδικτύου και θα αποχαιρετήσετε τη χρονιά με διαφορετικό για τα δεδομένα σας τρόπο. Ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις σας. Αποφύγετε τη βιασύνη, που είναι κακός σύμβουλος.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η χρονιά σάς αποχαιρετά με την Πανσέληνο στον Καρκίνο στις 30/12 και μέχρι την τελευταία στιγμή θα σας απασχολούν οικονομικά θέματα. Τακτοποιήστε οφειλές και εξοικονομήστε χρήματα για τις προσωπικές σας επιθυμίες. Τέλος, αφήστε στην άκρη θέματα της καθημερινότητας και φροντίστε να απολαύσετε τις στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή και δεν πρέπει να το ξεχνάτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 30/12 κλείνει η χρονιά, σηματοδοτώντας το τέλος ενός κύκλου γεγονότων που καλό θα είναι να μείνουν κλειδωμένα στο χρονοντούλαπο. Κάντε την αυτοκριτική σας, αφήστε πίσω ό,τι αποτελεί περιττό φορτίο και σκεφτείτε τι είναι αυτό που θα σας κάνει ευτυχισμένους. Αυτή η Πανσέληνος φέρνει σε κόντρα το «εγώ» με το «εμείς» και θίγει αρκετά θέματα.

ΛΕΩΝ

Με την Πανσέληνο στον Καρκίνο στις 30/12 θα αποχαιρετήσετε τη χρονιά με εσωστρεφή διάθεση και θα δώσετε έμφαση στην ψυχική σας ανάταση. Έπειτα από πολλούς μήνες που είχατε παραμερίσει τις ανάγκες σας προκειμένου να δίνετε προτεραιότητα στια ανάγκες τρίτων, ήρθε η εποχή να κοιτάξετε τον εαυτό σας. Θέστε νέους στόχους, ξεκουράστε το σώμα και το πνεύμα σας και αφήστε στο παρελθόν καθετί που σας στενοχωρεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανεπίλυτα ζητήματα με φίλους ή άτομα με τα οποία έχετε κοινό όραμα θα διογκωθούν με την τελευταία Πανσέληνο της χρονιάς στις 30/12 στον Καρκίνο και θα γίνει ένα ξεσκαρτάρισμα, το οποίο ενδεχομένως να είναι και απαραίτητο. Οι φετινές γιορτές είναι λίγο περίεργες όσον αφορά τις επαφές με αγαπημένους και αδημονείτε να φύγει η χρονιά, για να δώσει τη θέση της σε νέες, καλύτερες συνθήκες. Ιδανική εποχή για να θέσετε νέες βάσεις σε σχέσεις που αξίζουν.

ΖΥΓΟΣ

Η τελευταία Πανσέληνος της χρονιάς στις 30/12 στον Καρκίνο σηματοδοτεί την ολοκλήρωση ενός κύκλου στον τομέα της καριέρας και θα σας απασχολήσουν οι φιλοδοξίες σας. Κάποια γεγονότα θα συμβάλουν στη λήψη σημαντικών αποφάσεων και θα πρέπει να πάρετε τον χρόνο σας. Ωστόσο, καλό είναι να αφήσετε για λίγο στην άκρη τα επαγγελματικά σας και να αφιερώσετε χρόνο στην οικογένεια, καθώς αυτή η Πανσέληνος υποδεικνύει πού υπάρχουν ελλείψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η χρονιά τελειώνει με την Πανσέληνο στον Καρκίνο στις 30/12 και φέρνει στην επιφάνεια θέματα που αφορούν τη σταδιοδρομία σας ή ένα ταξίδι που θα θέλατε να κάνετε, αλλά δεν είναι της παρούσης να πραγματοποιηθεί. Φανείτε υπομονετικοί, γιατί έρχονται καλύτερες μέρες. Φροντίστε να περάσετε ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια και αφήστε στην άκρη πίκρες και κακίες που προκαλούν περιττό βάρος. Κρατήστε ένα μέτρο σε τυχερά παιχνίδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η τελευταία Πανσέληνος της χρονιάς ξυπνά παλιές σας επιθυμίες και βγάζει στην επιφάνεια απωθημένα που καλό είναι να μην αφήσετε να σας κατακυριεύσουν. Ενδεχομένως να μπείτε στη διαδικασία να σκεφτείτε πόσο διαφορετική θα ήταν η ζωή σας αν κάνατε διαφορετικές επιλογές, κάτι που στην παρούσα φάση είναι άσκοπο. Κοιτάξτε μπροστά, αγκαλιάστε τις αποτυχίες και τις αδυναμίες σας και δείτε με ποιους τρόπους θα βελτιώσετε τη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Πανσέληνο στον Καρκίνο στις 30/12 σας αποχαιρετά η χρονιά κι εσείς θα εστιάσετε στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Κάποια γεγονότα που σας είχαν δυσαρεστήσει στο παρελθόν ήρθε η στιγμή να τα αφήσετε πίσω, καθώς ό,τι έγινε δεν αλλάζει, αλλάζει όμως ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις κι αυτό είναι σημαντικό. Εκτιμήστε ότι είστε υγιείς εσείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα και φροντίστε να απολαύσετε όμορφες στιγμές μαζί τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εργασία και υγεία είναι τα θέματα που θίγει η τελευταία Πανσέληνος της χρονιάς στις 30/12 στον Καρκίνο, υποδεικνύοντας πού γέρνει η ζυγαριά όσον αφορά το μοίρασμα του χρόνου σας. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και στους αγαπημένους σας, ασχοληθείτε με δημιουργικές δραστηριότητες που θα σας δώσουν χαρά και αφήστε στην άκρη τις σκοτούρες. Μπορεί οι φετινές γιορτές να είναι διαφορετικές, ωστόσο είναι στο χέρι σας να περάσετε όμορφα.

ΙΧΘΥΣ

Η τελευταία Πανσέληνος της χρονιάς φέρνει στο επίκεντρο τα παιδιά και την ερωτική σας ζωή και υποδεικνύει πού υπάρχουν κενά, που στην περίπτωσή σας είναι η κοινωνική σας ζωή και οι επαφές με φίλους. Ενδεχομένως να σας πιάσει μελαγχολία αν αναπολήσετε παλιές καλές στιγμές, καλύτερα όμως να δώσετε έμφαση στο παρόν και να φροντίσετε να περάσετε όμορφα με το ταίρι σας και τα παιδιά. Ιδανική εποχή για να ενδυναμώσετε τις σχέσεις σας.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ