Όλα όσα μπορείτε να κάνετε μέσω του AppGallery της Huawei

Όλα όσα μπορείτε να κάνετε μέσω του AppGallery της Huawei Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Καθώς τα smartphones, τα tablets και τα smartwatches είναι σταθερά κομμάτια της καθημερινότητάς μας, μπορούμε να πούμε πως ο κόσμος της τεχνολογίας βρίσκεται κυριολεκτικά στο χέρι μας. Οι εφαρμογές είναι χιλιάδες και οι δυνατότητες ακόμα περισσότερες - ωστόσο, πώς γνωρίζουμε ποιες είναι αυτές που μας ταιριάζουν και ταυτόχρονα διατηρούν την ιδιωτικότητά μας στον χώρο του internet;

Ουσιαστικά, αυτό που χρειαζόμαστε είναι μία πλατφόρμα η οποία να συγκεντρώνει τις καλύτερες εφαρμογές, με μεγάλη ποικιλία και φυσικά, ασφάλεια. Η Huawei καταφέρνει να μας το προσφέρει, καλωσορίζοντάς μας στον κόσμο του AppGallery. Το AppGallery είναι μία εναλλακτική και καινοτόμα λύση, μία πλατφόρμα που αποτελεί «πύλη» πρόσβασης στις καλύτερες premium εφαρμογές από όλο τον κόσμο και από την Ελλάδα. Παράλληλα, διασφαλίζει απόλυτα την ιδιωτικότητά μας, έτσι ώστε να μην ανησυχούμε για το ποιος μπορεί να έχει πρόσβαση στα προσωπικά μας στοιχεία.

Όλα όσα μπορείτε να κάνετε μέσω του AppGallery της Huawei Facebook Twitter

Το AppGallery της Huawei, από το λανσάρισμά του τον Απρίλιο του 2018, συνεχίζει να εξελίσσεται, φιλοξενώντας όλο και περισσότερες εφαρμογές, που καλύπτουν ένα πολύ μεγάλο φάσμα αναγκών της σύγχρονης καθημερινότητάς μας. Μέχρι και σήμερα, η πλατφόρμα έχει πάνω από 460 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες σε 170 χώρες παγκοσμίως, ενώ το πρώτο εξάμηνο του 2020 είχε συνολικά 184 δισεκατομμύρια downloads μέσω της πλατφόρμας.

Παρακάτω, όλα όσα μπορείτε να κάνετε μέσω του AppGallery:

Να βρείτε εφαρμογές από 18 διαφορετικές κατηγορίες

Αυτό που πραγματικά κάνει το AppGallery να ξεχωρίζει είναι πως διαθέτει 18 διαφορετικές κατηγορίες, οι οποίες απευθύνονται σε καθημερινές ανάγκες ή δραστηριότητες, από πλοήγηση, μέχρι ειδησεογραφική ενημέρωση και social media.

Να βρείτε εφαρμογές για μετακινήσεις και πλοήγηση

Μάλιστα, πρόσφατα προστέθηκαν δύο ακόμη εφαρμογές που έχουν σκοπό να διευκολύνουν κατά πολύ τις ζωές μας - το Moovit, μία εφαρμογή για όσους θέλουν την ιδανική διαδρομή με ΜΜΜ σε 3.200 πόλεις σε 106 χώρες, όπως και το TomTom Go Navigation, που περιλαμβάνει 3D χάρτες και μπορεί κανείς να παρακολουθήσει την κίνηση στους δρόμους σε πραγματικό χρόνο. Επιπλέον, η εφαρμογή Here WeGo, αποτελεί την ιδανική λύση σε ό,τι αφορά του χάρτες, αφού προσφέρει οδηγίες πλοήγησης για αυτοκίνητο, μοτοσυκλέτα και περπάτημα σε πάνω από 1.300 πόλεις. Επιπλέον, είναι διαθέσιμη και offline για περίπου 100 διαφορετικές χώρες.

Όλα όσα μπορείτε να κάνετε μέσω του AppGallery της Huawei Facebook Twitter

Να βρείτε όλες τις εφαρμογές υγείας, ευεξίας και άσκησης

Σε ό,τι αφορά την υγεία και την άσκηση, τα wearables έχουν μπει δυναμικά στη ζωή μας - ειδικά τους τελευταίους μήνες - όπως και οι αντίστοιχες εφαρμογές. Με όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες, χρειαζόμαστε ένα app που να περιλαμβάνει τα πάντα για εμάς - το Huawei Health, είναι ακόμα μία εφαρμογή που βρίσκουμε στο AppGallery και μπορούμε να έχουμε μία πλήρη εικόνα της υγείας μας ανά πάσα στιγμή. Επιπλέον, στο AppGallery βρίσκουμε και άλλες εφαρμογές υγείας και ευεξίας, όπως το Sleep Cycle που αναλύει τα μοτίβα του ύπνου μας, το Home Workouts, με προγράμματα άθλησης χωρίς όργανα και εξοπλισμό, το StepsApp, το οποίο μετράει τον αριθμό βημάτων που πραγματοποιούμε ημερησίως, εβδομαδιαίως, μηνιαίως και ετησίως, αλλά και το Period Tracker όπου οι γυναίκες παρακολουθούν την έμμηνο ρύση τους και τις ημέρες ωορρηξίας.

Όλα όσα μπορείτε να κάνετε μέσω του AppGallery της Huawei Facebook Twitter

Να βρείτε εφαρμογές για κάθε πρακτική, καθημερινή ανάγκη

Παράλληλα, στο AppGallery βρίσκουμε όλες τις απαραίτητες εφαρμογές που έχουν να κάνουν με συναλλαγές, πάρκινγκ, ταξί, αλλά και με gaming και φαγητό. Η λίστα είναι αρκετά μεγάλη και εμπλουτίζεται συνεχώς έτσι ώστε, να υπάρχει μία εφαρμογή για κάθε τι που μπορεί να χρειαστούμε και να μας διευκολύνει ή να μας ευχαριστήσει, σε κάθε περίσταση.

Να κάνετε γρήγορες και ασφαλείς αναζητήσεις

Ανάμεσα σε όλες αυτές τις εφαρμογές και τις πληροφορίες, ωστόσο, χρειαζόμαστε ένα εργαλείο που θα μας βοηθά να ανακαλύψουμε αυτά που χρειαζόμαστε σε δευτερόλεπτα. Κι εδώ έρχεται το Petal Search του AppGallery, ένα εργαλείο αναζήτησης για εφαρμογές, φωτογραφίες, πληροφορίες, που εμφανίζει αποτελέσματα όχι μόνο από το AppGallery, αλλά και από το Huawei browser. Είναι απόλυτα ασφαλές και κυρίως, δεν εκθέτει τη συσκευή μας σε οποιοδήποτε κακόβουλο λογισμικό.

Το AppGallery, είναι ο προορισμός μας για ό,τι κι αν χρειαστούμε ανά πάσα στιγμή. Είτε θέλουμε να βρούμε τη βέλτιστη διαδρομή χωρίς κίνηση για να πάμε στο γραφείο ή να περπατήσουμε και να καταγράφουμε ταυτόχρονα την απόσταση που διανύσαμε, να παραγγείλουμε φαγητό από τα αγαπημένα μας εστιατόρια, ακόμα και να βρούμε το τελευταίο παιχνίδι που έχει κατακλύσει το internet.

Η Huawei αναπτύσσεται συνεχώς, όχι μόνο σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις της τεχνολογίας, αλλά και σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών της. Μας δίνει την ευκαιρία να ανακαλύψουμε όχι μόνο όλα τα τεχνολογικά προϊόντα που κυκλοφορούν σε κάθε κατηγορία, αλλά προσαρμόζει τις κατηγορίες τιμών της με ξεχωριστές προσφορές που ανταποκρίνονται σε κάθε καταναλωτή. 

Μέσω του AppGallery, ανακαλύπτουμε έναν εντελώς νέο κόσμο τεχνολογίας και εφαρμογών, με απόλυτη ασφάλεια και ιδιωτικότητα. Περισσότερες πληροφορίες για το AppGallery μπορείτε να βρείτε εδώ.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM
Paleo: Πώς ο Γιάννης Καϋμενάκης κατάφερε να δημιουργήσει ένα πετυχημένο wine bar εκτός πιάτσας, αποφεύγοντας το gentrification

Radio Lifo / Paleo: Πώς ένα wine bar στη μέση του πουθενά έκανε επιτυχία

Μακριά από το hip κέντρο, σε έναν δρόμο με εργοστάσια, συνεργεία και παλιά κτίρια, στην περιοχή Ρετσίνα κοντά στο λιμάνι του Πειραιά βρίσκεται το wine bar Paleo. Δεν είναι χθεσινό μαγαζί, φέτος κλείνει τα 8 χρόνια λειτουργίας. H Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τον δημιουργό του Γιάννη Καϋμενάκη για το πώς κατάφερε να συνυπάρξει με μια ιστορική γειτονιά του Πειραιά που εξακολουθεί να ζει στους ρυθμούς της.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Το ice hockey στην Αθήνα είναι στην κυριολεξία το πιο κουλ πράγμα που είδαμε τελευταία

Living / Kύπλωπες και Τιτάνες παίζουν ice hockey στο Αιγάλεω

Μια καλά οργανωμένη ερασιτεχνική λίγκα κάνει γρήγορες τρίπλες, πέφτει με δύναμη στον πάγο, σηκώνεται και συνεχίζει. Κάποιοι έχουν βρει έναν διαφορετικό τρόπο να χαλαρώνουν μετά τη δουλειά και ο αγώνας που παρακολουθήσαμε είναι από τα πιο κουλ πράγματα που είδαμε τελευταία.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Ζώδια για την εβδομάδα 29/02 - 06/03/2024

Living / Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (29/02 - 06/03/2024)

Ένα ταξίδι που προκύπτει σάς δίνει την ευκαιρία να συνδυάσετε την εργασία με την ψυχαγωγία, να κάνετε καινούργιες γνωριμίες με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέρονται και, κυρίως, να ερωτευτείτε.
ΜΑΡΙΒΙΚΥ ΚΑΛΛΕΡΓΗ