Οι αστρολογικές προβλέψεις αυτής της εβδομάδας (11-17/6/2020)

Οι αστρολογικές προβλέψεις αυτής της εβδομάδας (11-17/6/2020) Facebook Twitter
Οι απαιτήσεις της δουλειάς σας είναι αυξημένες, με αποτέλεσμα να πέφτει το ηθικό σας και να νιώθετε κουρασμένοι.
0

ΚΡΙΟΣ

Είστε σε μια κατάσταση αναζήτησης και μπορείτε να επιλύσετε επαγγελματικά θέματα, ωστόσο οι σχέσεις με οικείους θα δοκιμαστούν. Προσπαθήστε να επιλύσετε διαδικαστικά ζητήματα και οικογενειακές υποθέσεις μέχρι την Παρασκευή. Από κει κι έπειτα, που ο Ερμής θα παραμείνει στάσιμος, θα είναι πιο δύσκολη η συνεννόηση με άτομα του περιβάλλοντός σας, ενώ μπορεί να προκύψουν και γραφειοκρατικά εμπόδια. Στον επαγγελματικό τομέα παρασκηνιακές ενέργειες θα σας δημιουργήσουν άγχος και θα χρειαστεί να δουλέψετε με τον εαυτό σας προκειμένου να μην επηρεαστεί η καθημερινότητά σας. Οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σας αποτελούν προτεραιότητα αυτή την εποχή και ενδεχομένως να μην είστε πολύ κοινωνικοί, καλό θα είναι όμως να αφιερώνετε χρόνο σε βόλτες και επαφές με αγαπημένα σας πρόσωπα. Επίσης, μην παραμελείτε τις προσωπικές σας ανάγκες και την ερωτική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι απαιτήσεις της δουλειάς σας είναι αυξημένες, με αποτέλεσμα να πέφτει το ηθικό σας και να νιώθετε κουρασμένοι ‒ είναι και τα οικονομικά σας υπό τη δυσαρμονική επιρροή της ανάδρομης Αφροδίτης, γι' αυτό θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση των πόρων σας. Ιδανική εποχή για να κάνετε κάποιες επαφές με άτομα που μπορούν να στηρίξουν μια ιδέα σας και να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά σας, αρκεί να είστε προσεκτικοί στις επιλογές σας. Θέματα σπουδών και ό,τι αφορά τη σταδιοδρομία σας είναι υπό τη θετική επιρροή του Δία και του Πλούτωνα, δίχως όμως αυτό να σημαίνει πως μπορείτε να επαναπαυθείτε. Συνεχίστε τις προσπάθειές σας με ζέση και επενδύστε στην απόκτηση εφοδίων. Ωστόσο, αν δεν έρθουν τα πράγματα όπως τα περιμένετε, ενδεχομένως να χρειαστείτε αλλαγή πλεύσης. Η κοινωνική σας ζωή είναι αρκετά καλή και προκύπτουν νέες γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι επόμενες μέρες είναι αρκετά βατές όσον αφορά τις υποχρεώσεις σας και θα έχετε το χρόνο για να επανεξετάσετε τους στόχους σας. Σπουδές, ταξίδια και νομικές υποθέσεις ευνοούνται και είναι ένα καλό διάστημα για τη διευθέτηση σημαντικών υποθέσεων. Στον τομέα της καριέρας το πλανητικό σύμπλεγμα δείχνει πως γίνονται πολλές επαφές με πρόσωπα εξουσίας, ωστόσο τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα, με αποτέλεσμα να πέφτει το ηθικό σας. Προσέξτε πώς θα αξιολογήσετε μια πρόταση συνεργασίας. Επίσης, μην υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας και μη θεωρείτε δεδομένη τη συνεχή ροή των εσόδων σας. Οι προσωπικές σας επιθυμίες θα σας οδηγήσουν σε σπατάλες και θα πρέπει να επικρατήσει η κοινή λογική. Ασχοληθείτε με τα ταλέντα σας, καθώς, εκτός από τις θετικές επιπτώσεις στον ψυχισμό σας, μπορεί να προκύψει και μια νέα πηγή εσόδων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για εσάς είναι μια εποχή κατά την οποία προκύπτουν καινούργιες γνωριμίες, ενδεχομένως μέσα από ένα ταξίδι ή ακόμα και από τον χώρο των σπουδών, και μπορείτε να πειραματιστείτε προκειμένου να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή, αρκεί να μην πέσετε με τα μούτρα και αφήσετε τους στόχους σας στην άκρη. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο, με την ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους, νιώθετε πιεσμένοι με ό,τι αφορά τη σταδιοδρομία σας, ενώ εσείς του 3ου δεκαημέρου μπορεί να ανεβάσατε τον πήχη ψηλά και τώρα να απογοητευτείτε. Ο Ερμής στο ζώδιό σας από το Σάββατο θα είναι στάσιμος, οπότε φροντίστε να έχετε πάρει σημαντικές αποφάσεις και να έχετε διευθετήσει διαδικαστικά θέματα μέχρι την Παρασκευή. Μια καινούργια συνεργασία σταθεροποιεί τα επαγγελματικά σας και θα νιώθετε περισσότερη αυτοπεποίθηση, κάτι που θα συμβάλει και στη βελτίωση της αισθηματικής σας ζωής.

ΛΕΩΝ

Σχέσεις και συνεργασίες απαιτούν ολοένα και περισσότερο από τον χρόνο σας και είναι μια εποχή κατά την οποία δεν είστε σε θέση για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Στον τομέα της καριέρας ο Ουρανός φέρνει θετικές αλλαγές στους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, ενώ η ανάδρομη Αφροδίτη ευνοεί την επανασύνδεση με φίλους από τα παλιά. Στον ερωτικό τομέα δεν είστε σίγουροι για τα συναισθήματά σας, οι καταστάσεις όμως θα σας αναγκάσουν να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας αν έχετε δημιουργήσει μια παράλληλη σχέση. Προσέξτε με ποιους μοιράζεστε τα μυστικά σας, καθώς υπάρχει κίνδυνος να γίνετε βούκινο. Επίσης, έχετε τον νου σας και μην εξιδανικεύετε ανθρώπους και καταστάσεις. Πάρτε τον χρόνο σας και βολιδοσκοπήστε τις πραγματικές προθέσεις όσων σας πλησιάζουν είτε για να σας φλερτάρουν είτε για να σάς προτείνουν ένα επιχειρηματικό ρίσκο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η επαγγελματική αφοσίωση επιβραβεύεται τις επόμενες μέρες και θα πάρετε σημαντική ώθηση για να συνεχίσετε τις προσπάθειές σας. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στην υπεράσπιση των συμφερόντων σας, καθώς η ανάδρομη Αφροδίτη βγάζει στην επιφάνεια απωθημένα που θα σας κάνουν να μην υπολογίζετε τις συνέπειες των πράξεών σας. Τα οικονομικά σας είναι μεν σε καλό δρόμο, αλλά δεν είστε σίγουροι κατά πόσο θα σταθεροποιηθεί η ροή των εσόδων σας και διστάζετε να ρισκάρετε. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο δεν έχετε ξεκαθαρίσει τους στόχους σας και δεν σας βοηθάει και το περιβάλλον σας, καθώς υπάρχουν άτομα που σας επηρεάζουν, μην κάνετε όμως κάτι που αργότερα θα μετανιώσετε. Ιδιαίτερη προσοχή σε όσους προσπαθούν να εμπλακούν στην προσωπική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Θα αναθεωρήσετε τους στόχους σας και θα είστε σε σύγχυση οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο, με την ανάδρομη Αφροδίτη να επηρεάζει τις αποφάσεις σας, ενώ εσείς του 3ου δεκαημέρου θα αναζητήσετε μια νέα επαγγελματική κατεύθυνση. Επαφές και συναντήσεις με πρόσωπα που μπορούν να στηρίξουν μια ιδέα σας μέχρι την Παρασκευή θα έχουν περισσότερες πιθανότητες για αίσια αποτελέσματα, από το Σάββατο όμως, που ο Ερμής στους Διδύμους μένει στάσιμος, ενδεχομένως να συναντήσετε προβλήματα σε θέματα επικοινωνίας ή ακόμη και στις μετακινήσεις σας. Τακτοποιήστε τις οφειλές σας εγκαίρως και εξοικονομήστε χρήματα για τις προσωπικές σας ανάγκες. Η ερωτική σχέση με άτομο από τον χώρο της εργασίας από τη μια σας αναζωογονεί, από την άλλη όμως σας δημιουργεί άγχος. Η γνωριμία με άτομο διαφορετικής κουλτούρας θα ενθουσιάσει τους ελεύθερους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για εσάς είναι ένα διάστημα κατά το οποίο κυνηγάτε τις απολαύσεις και δεν υπολογίζετε τα έξοδα, ωστόσο θα πρέπει να κάνετε κράτει καθώς καραδοκούν οφειλές που δεν πρέπει να παραμελήσετε. Η ερωτική σας ζωή είναι έντονη και παίρνετε αρκετή ικανοποίηση, δεν είστε όμως διατεθειμένοι να δημιουργήσετε μια μόνιμη σχέση. Οι γονείς έχετε αρκετή αγωνία σχετικά με τις σπουδές και το μέλλον των παιδιών, είναι όμως επιτακτική ανάγκη να μην τα φορτίσετε περισσότερο με τα δικά σας άγχη. Στην παρούσα φάση πρέπει να σταθείτε στο πλευρό τους και να τους δώσετε να καταλάβουν πως η προσπάθεια είναι που μετράει. Διαδικαστικά θέματα διευθετήστε τα μέχρι την Παρασκευή. Από το Σάββατο, που θα μείνει στάσιμος ο Ερμής στον Καρκίνο, ενδεχομένως να συναντήσετε καθυστερήσεις και εμπόδια. Ιδιαίτερη προσοχή όσοι ταξιδέψετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σχέσεις και συνεργασίες θα σας απασχολήσουν τις επόμενες μέρες και ενδεχομένως να νιώσετε πως δεν στέκονται στο πλευρό σας αγαπημένα σας πρόσωπα ή να επανεξετάσετε μια συνεργασία, αν δεν μείνετε ικανοποιημένοι με τις αποδοχές. Σχέση/γάμος επηρεάζεται από τις παρούσες συνθήκες και θα πρέπει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην προσωπική σας ζωή. Ο Ουρανός φέρνει κάποιες ευχάριστες εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα και είναι στο χέρι σας να εδραιωθείτε. Όσοι αναζητάτε μια θέση εργασίας θα πρέπει να προσέξετε προτού δεσμευτείτε με υπογραφές και συμβόλαια, καθώς μπορεί να μην ισχύουν ούτε τα μισά απ' όσα σας τάζουν. Ο Ποσειδώνας δημιουργεί αυταπάτες και εξιδανίκευση καταστάσεων, κάτι που ισχύει και για την ερωτική σας ζωή. Αφήστε το χρόνο να ωριμάσει η σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα επαγγελματικά σας θα αποτελέσουν το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας και είναι ιδανική εποχή για να κάνετε κάποιες επαφές προκειμένου να προωθήσετε τις δεξιότητες και τις υπηρεσίες σας. Είναι ένα διάστημα κατά το οποίο οι μετακινήσεις σας είναι πολλές, ανακαλύπτετε συνεχώς καινούργια μέρη και σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε και καμιά βουτιά. Μέσω της δουλειάς σας θα διευρύνετε τον κύκλο των επαφών σας και μπορεί να προκύψει ένα ειδύλλιο που θα φέρει έναν αέρα ανανέωσης στη ζωή σας. Όσον αφορά τα οικονομικά σας, θα πρέπει να προσέξετε ώστε να αποφύγετε τα ρίσκα που θα θέσουν σε κίνδυνο τους πόρους σας. Αν ξεκινάτε ένα νέο εγχείρημα, π.χ. μια επιχείρησής, προσέξτε τις λεπτομέρειες και κυρίως την επιλογή των συνεργατών σας. Μια λάθος επιλογή μπορεί να έχει καταστροφικές επιπτώσεις στον προϋπολογισμό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα οικονομικά και οι σχέσεις θα σας απασχολήσουν τις επόμενες μέρες και θα πρέπει να επανεξετάσετε τον προϋπολογισμό σας αν πρόκειται να κάνετε μια σημαντική αγορά ή μία επένδυση, κυρίως όμως θα πρέπει να προσέξετε τις συμφωνίες που θα κλείσετε. Ο Ποσειδώνας στον τομέα των χρημάτων μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω και δεν θα ευνοήσει ενέργειες που μπορεί να σας φέρουν αντιμέτωπους με τον νόμο. Με τον Ουρανό στον τομέα της οικογένειας κάποια ευχάριστα νέα θα συμβάλουν στην αναθέρμανση των σχέσεών σας, ωστόσο θα πρέπει να θέσετε όρια και να μην αφήσετε κανέναν να μπερδεύετε στην προσωπική σας ζωή. Οι ελεύθεροι είστε πρόθυμοι για νέες γνωριμίες, είστε όμως και αρκετά συγκρατημένοι, επειδή δεν θέλετε να πληγωθείτε. Γνωρίστε κόσμο και σίγουρα θα καταφέρετε να βρείτε το άτομο που σας ταιριάζει, αρκεί να είστε προσγειωμένοι.

ΙΧΘΥΣ

Είστε σε μια φάση ανασυγκρότησης και προσπαθείτε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας σχετικά με τη σταδιοδρομία σας, ενδεχομένως όμως να έχετε μπλοκάρει από την πολλή σκέψη και ανάλυση. Προσπαθήστε να μην επηρεάζεστε από γνώμες τρίτων, κυρίως απ' όσους προσπαθούν να σας επιβάλουν τη γνώμη τους. Φροντίστε να είναι δικές σας οι αποφάσεις και μην κάνετε χατίρια, θέτοντας σε κίνδυνο το μέλλον σας. Ο Ουρανός στον τομέα της επικοινωνίας φέρνει ευχάριστες αλλαγές και θα είναι ένα διάστημα κατά το οποίο θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες μέσα από ταξίδια. Ο Ερμής ευνοεί την ερωτική σας ζωή, από το Σάββατο όμως, που θα είναι στάσιμος, θα πρέπει να προσέξετε πώς θα εκφράσετε το ενδιαφέρον σας.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM
Paleo: Πώς ο Γιάννης Καϋμενάκης κατάφερε να δημιουργήσει ένα πετυχημένο wine bar εκτός πιάτσας, αποφεύγοντας το gentrification

Radio Lifo / Paleo: Πώς ένα wine bar στη μέση του πουθενά έκανε επιτυχία

Μακριά από το hip κέντρο, σε έναν δρόμο με εργοστάσια, συνεργεία και παλιά κτίρια, στην περιοχή Ρετσίνα κοντά στο λιμάνι του Πειραιά βρίσκεται το wine bar Paleo. Δεν είναι χθεσινό μαγαζί, φέτος κλείνει τα 8 χρόνια λειτουργίας. H Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τον δημιουργό του Γιάννη Καϋμενάκη για το πώς κατάφερε να συνυπάρξει με μια ιστορική γειτονιά του Πειραιά που εξακολουθεί να ζει στους ρυθμούς της.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Το ice hockey στην Αθήνα είναι στην κυριολεξία το πιο κουλ πράγμα που είδαμε τελευταία

Living / Kύπλωπες και Τιτάνες παίζουν ice hockey στο Αιγάλεω

Μια καλά οργανωμένη ερασιτεχνική λίγκα κάνει γρήγορες τρίπλες, πέφτει με δύναμη στον πάγο, σηκώνεται και συνεχίζει. Κάποιοι έχουν βρει έναν διαφορετικό τρόπο να χαλαρώνουν μετά τη δουλειά και ο αγώνας που παρακολουθήσαμε είναι από τα πιο κουλ πράγματα που είδαμε τελευταία.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Ζώδια για την εβδομάδα 29/02 - 06/03/2024

Living / Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (29/02 - 06/03/2024)

Ένα ταξίδι που προκύπτει σάς δίνει την ευκαιρία να συνδυάσετε την εργασία με την ψυχαγωγία, να κάνετε καινούργιες γνωριμίες με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέρονται και, κυρίως, να ερωτευτείτε.
ΜΑΡΙΒΙΚΥ ΚΑΛΛΕΡΓΗ