Ο Ηλίας Μπόγδανος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και η αγάπη του για τον αθλητισμό και τη μουσική εκδηλώθηκε νωρίς. Από σχολικές συναυλίες και μικρά live σε μπαράκια, πλέον δίπλα σε τεράστια ονόματα και stages όπως αυτό του Rockwave Festival με τον Robbie Williams.

 

Είναι τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός του pop-rock συγκροτήματος INCO, το οποίο έχει ήδη κυκλοφορήσει 4 singles με την Cobalt Music και έχει πραγματοποιήσει αμέτρητα live σε μαγαζιά σε κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και μεγάλα festival όπως το Rockwave Festival, το Ejekt Festival και το Exit Festival στη Σερβία, μαζί με κορυφαία ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας.

 

Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και πιο συγκεκριμένα με την πυγμαχία και το τρίαθλο, έχοντας μέχρι σήμερα συμμετάσχει και διακριθεί σε πολλές διοργανώσεις και στα δύο αθλήματα. Παράλληλα είναι Fitness Coach με ειδίκευση στο Indoor Cycling (το γνωστό Spinning) έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές του στον ιδιωτικό φορέα Studio One. Τέλος είναι πτυχιούχος Οικονομικής Επιστήμης του Παντείου Πανεπιστημίου.

 

Θέτω στόχους συνεχώς. Από τους πιο μικρούς μέσα σε μια απλή μέρα, μέχρι αυτούς που έχω ορίσει ως στόχους ζωής.

 

— Πώς καταφέρνεις να συνδυάζεις με επιτυχία τόσο διαφορετικές δραστηριότητες στην καθημερινότητά σου;

Από μικρός προσπαθούσα να τα προλάβω όλα, κάποιες φορές χωρίς επιτυχία. Στην πορεία ξεχώρισα αυτά που πραγματικά με γεμίζουν. Αυτά που θέλω να με ακολουθούν για πάντα και να τα εξελίξω. Έχω στήσει λοιπόν την καθημερινότητα μου με έναν τρόπο που όλα γίνονται fuzed αρμονικά και το ένα συμπληρώνει το άλλο. Συνδυάζω δύο πράγματα που θεωρητικά δεν ταιριάζουν. Βραδινές εμφανίσεις και μουσική, με fitness life και τρίαθλο. Κάποιες φορές είναι δύσκολο αλλά με σωστό πρόγραμμα, πειθαρχία και αγάπη για αυτό που κάνεις όλα γίνονται.

 

 

 

— Θεωρείς τον εαυτό σου fuzer, δηλαδή άνθρωπο της νέας εποχής που καταφέρνει να συνδυάσει όσα φαινομενικά είναι αδύνατο να συνδυαστούν;

Φυσικά. Άλλωστε γι' αυτό μου ταιριάζει και η φιλοσοφία του FuzeTea!

 

— Πόσο σημαντικό είναι για σένα να πετυχαίνεις τους στόχους σου;

Το Α και το Ω. Θέτω στόχους συνεχώς. Από τους πιο μικρούς μέσα σε μια απλή μέρα, μέχρι αυτούς που έχω ορίσει ως στόχους ζωής. Ζω για να τους πετυχαίνω και να προχωράω μπροστά. Αυτό άλλωστε δεν είναι ζωή;

 

— Έχεις σκεφτεί ποτέ να παρατήσεις κάποια από τις δραστηριότητες με τις οποίες ασχολείσαι για να αφοσιωθείς εξολοκλήρου στις άλλες;

Να παρατήσω φυσικά και όχι. Έχω προσπαθήσει πολύ να εντάξω στη ζωή μου όλα αυτά τα στοιχεία που με διαμορφώνουν ως άνθρωπο οπότε πια αποτελούν όλα αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού μου. Μπορεί κατά καιρούς να χαμηλώνω τους ρυθμούς, αλλά μέχρι εκεί.

 

 

 

— Αν σου δινόταν η ευκαιρία στο μέλλον, ποια άλλη δραστηριότητα/ενασχόληση θα ήθελες να ενσωματώσεις στην καθημερινότητά σου;

Ένα fuzion μεταξύ των δύο αγαπημένων μου ασχολιών, δηλαδή τη γυμναστική με τη μουσική. Κι αυτό δεν είναι άλλο από τον χορό. Η φιλοσοφία του FuzeTea έρχεται να κάνει ένα πολύ δυνατό reminder σε όλους εμάς και να μας δείξει πως τίποτε δεν είναι ακατόρθωτο και όλα μπορούν να συνδυαστούν, αρκεί να σε εκφράζουν.