— Πες μου μερικά πράγματα για σένα.

Είμαι ήρεμος, δημιουργικός, λατρεύω τα ταξίδια, τις δυνατές μουσικές, τις χωρίς λόγο ατέρμονες συζητήσεις επί παντός επιστητού και τα έντονα συναισθήματα. Θα έλεγα πως είμαι διαφορετικός, όπως όλοι οι άλλοι.

 

— Θεωρείς το εαυτό σου εκκεντρικό;

Καθόλου. Αντιθέτως, με θεωρώ basic.

 

— Πώς και ασχολήθηκες με τον σχεδιασμό ρούχων;

Είναι το μοναδικό πράγμα που με ξεκουράζει. Δεν το θεωρώ δουλειά, αν και το αντιμετωπίζω σοβαρά. Για μένα είναι ένα δημιουργικό παιχνίδι. Ο εγκέφαλός μου λειτουργεί μόνο γι' αυτό, για να χαλαρώνω σκέφτομαι πατρόν. Ρούχα, πάντως, σχεδίαζα από πάρα πολύ μικρός. Θα έλεγα ότι ο βασικότερος λόγος που φτιάχνω ρούχα είναι γιατί μου αρέσει να φοράω πράγματα που έφτιαξα με τα χέρια μου.

 

Στην Αθήνα με ξενερώνει η μιζέρια της. Όμως, αν με ρωτάς τι με ξενερώνει γενικά, αυτό είναι το ξαναζεσταμένο φαΐ.

 

— Μπορείς να μου τα περιγράψεις λίγο;

Πρόκειται για basic καθημερινά κομμάτια με ένα twist, είτε αυτό είναι ξέφτια και ραφές προς τα έξω είτε κομμάτια κομμένα και ξαναραμμένα. Κάνω ό,τι μου έρθει και μπορεί να δώσει μια μοναδικότητα σε ένα απλό κομμάτι ρούχο. Απευθύνομαι σε άτομα με δυνατή προσωπικότητα που τολμάνε με το στυλ τους και δεν περιορίζονται.

 

— Τι προτείνεις γι' αυτόν το χειμώνα;

Άνετα, φαρδιά παλτό που θα σε κάνουν να νιώθεις πως δεν άφησες ποτέ τη ζεστασιά της κουβέρτας σου, φούτερ και οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις ατρόμητος.

 

— Τι δώρο θα ήθελες να σου κάνουν;

Κάρτα απεριορίστων σε όλες τις πτήσεις προς όλο τον κόσμο και υγεία.

 

— Ποιο είναι το μεγαλύτερό σου όνειρο;

Η παγκόσμια κυριαρχία.

 

Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν/LIFO
Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν/LIFO

 

— Πες μου κάτι που σου αρέσει στην Αθήνα αυτήν τη στιγμή;

Το να φεύγω από αυτή. Αλλιώς, χαλαρές βόλτες με φίλους μετά τη δουλειά.

 

— Και τι σε ξενερώνει;

Η μιζέρια της. Όμως, αν με ρωτάς τι με ξενερώνει γενικά, αυτό είναι το ξαναζεσταμένο φαΐ.

 

— Υπάρχει κάποιο μουσικό κομμάτι που ακούς φανατικά τελευταία;

Δύσκολο να απαντήσω, διότι δεν είναι μόνο ένα, οπότε θα σου πω τα τρία που ακούω σίγουρα μέσα στην ημέρα: Xotox - «Psi», διότι μου θυμίζει την εφηβεία μου και με βοηθάει στη συγκέντρωση, D.A.F. - «Αlle gegen alle», διότι με χαλαρώνει, και Rosalía - «Malamente», διότι επίσης με χαλαρώνει.

 

— Τι φοράς σήμερα και πόσο κοστίζει;

Ένα ποδηλατικό μπλουζάκι και παλτό από thrift stores, 5 και 15 ευρώ αντιστοίχως. Το παντελόνι και η ζώνη είναι από τη συλλογή μου (120 ευρώ). Τα γυαλιά είναι από μια πολύ καλή μου φίλη.

 

Instagram: e_l_e_f_t_h_e_r_i_o_u