Τα γυρίσματα της ταινίας στην Κωνσταντινούπολη έγιναν τον περασμένο Δεκέμβριο λίγο πριν την ολοκλήρωση της νέας αυτής εκδοχής του διάσημου τηλεοπτικού καταρχάς και κινηματογραφικού στη συνέχεια franchise.

 

Κρίστεν Στιούαρτ - Ελίζαμπεθ Μπανκς
Κρίστεν Στιούαρτ - Ελίζαμπεθ Μπανκς

 

Πίσω από την κάμερα αυτή τη φορά βρίσκεται η ηθοποιός Ελίζαμπεθ Μπανκς, η οποία εμφανίζεται και στην ταινία στον παραδοσιακό ρόλο του βοηθού των κοριτσιών Μπόσλεϊ.

 

Κωνσταντινούπολη:  η Σαμπίνα μεταμφιέζεται σε τζόκεϊ για να συμμετάσχει σε τουρκική ιπποδρομία κατά τη διάρκεια της οποίας γίνεται το σώσε.
Κωνσταντινούπολη: η Σαμπίνα μεταμφιέζεται σε τζόκεϊ για να συμμετάσχει σε τουρκική ιπποδρομία κατά τη διάρκεια της οποίας γίνεται το σώσε.

 

Οι νέοι Άγγελοι του Τσάρλι είναι η Κρίστεν Στιούαρτ (Σαμπίνα), η Έλα Μπαλίνσκα (Τζέιν) και η Ναόμι Σκοτ (Έλενα).

 

Στην καινούρια αυτή βερσιόν , η φωνή του αιωνίως μυστηριώδους Τσάρλι, τις στέλνει σε επικίνδυνες αποστολές στο Αμβούργο, το Βερολίνο και την Κωνσταντινούπολη όπου η Σαμπίνα μεταμφιέζεται σε τζόκεϊ για να συμμετάσχει σε τουρκική ιπποδρομία κατά τη διάρκεια της οποίας γίνεται το σώσε.

 

Η Ελίζαμπεθ Μπανκς πίσω από την κάμερα
Η Ελίζαμπεθ Μπανκς πίσω από την κάμερα

 

Όσο για την χαρακτηριστική φωνή του Τσάρλι, η οποία ανήκε - τόσο στην τηλεοπτική σειρά των '70s όσο και στις πιο πρόσφατες ταινίες – στον Τζον Φορσάιθ (τον «Μπλέικ Κάριγκτον» της Δυναστείας) που έφυγε από τη ζωή το 2010, η Ελίζαμπεθ Μπανκς εγγυάται ότι θα παραμείνει οικεία στους θεατές: «Κάναμε ότι μπορούσαμε τεχνικά για να μιμηθούμε τη χροιά της φωνής του Τζον Φορσάιθ στη νέα ταινία».

 

Τζέιν, Σαμπίνα και Έλενα εν δράσει
Τζέιν, Σαμπίνα και Έλενα εν δράσει

 

Η ταινία έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ τον Σεπτέμβριο.

 

 

Με στοιχεία από το Entertainment Weekly