Νέο Audi A1: Η συναρπαστική πλευρά της ζωής!
Το εσωτερικό του νέου Audi A1 είναι εξίσου σπορ και ανατρεπτικό με το εξωτερικό, ενώ δίνει τη δυνατότητα διαμόρφωσης ανάλογα με το προσωπικό γούστο του εκάστοτε ιδιοκτήτη.

Νέο Audi A1: Η συναρπαστική πλευρά της ζωής!

Η νέα γενιά του Audi A1 Sportback συνδυάζει αρμονικά την σύγχρονη αισθητική και την τεχνολογία αιχμής, με τις ρετρό πινελιές από το ένδοξο αγωνιστικό παρελθόν της γερμανικής φίρμας.

Καλώς ορίσατε στον μαγικό κόσμο του νέου Audi A1, μία ψηφιακή εμπειρία γεμάτη τεχνολογία αιχμής από το μέλλον, η οποία οφείλει την ύπαρξη της στις γερές βάσεις του DNA της γερμανικής εταιρείας. Στη δεύτερη γενιά του πλέον, το Α1 Sportback έρχεται να δώσει νέα ταυτότητα στην κατηγορία των premium compact μοντέλων, με «όπλα» του την εκλεπτυσμένη σχεδίαση, την κορυφαία ποιότητα υλικών, τα εξελιγμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού και φυσικά τις διευρυμένες δυνατότητες εξατομίκευσης και συνδεσιμότητας.

 

Νέο Audi A1: Η συναρπαστική πλευρά της ζωής!
Το νέο AudiA1 ανεβάζει στα ύψη τον πήχη της κατηγορίας και στον τομέα της οδικής συμπεριφοράς.

 

 

Η σχεδίαση της μάσκας με τις χαμηλά τοποθετημένες γρίλιες «Singleframe», οι πλευρικές γραμμές του πεντάθυρου αμαξώματος, το έντονο σχήμα των φτερών και η κλίση στα πίσω κολονάκια, αποκαλύπτουν τη σχεδιαστική συγγένεια του νέου A1 2019 με το Audi Sport Quattro, το μοντέλο το οποίο κυριάρχησε στους αγώνες Ράλι το 1984. Το ανατρεπτικό design της δεύτερης γενιάς A1 Sportback τονίζει την συγκεκριμένη οπτική ομοιότητα με το θρυλικό σπορ μοντέλο της Audi και με άλλες λεπτομέρειες, όπως τους φιμέ προβολείς εμπρός και πίσω.

 

Την ίδια στιγμή, το νέο Audi A1 Sportback 2019 έχει μεγαλώσει αρκετά σε σχέση με τον προκάτοχο του, καθώς είναι μακρύτερο κατά 56 χιλιοστά, με το συνολικό μήκος του να αγγίζει τα 4,03 μ., το πλάτος να παραμένει στα 1,74 μ. και το ύψος του ανέρχεται σε 1,41 μ., στοιχεία που προσδίδουν στο γερμανικό supermini ακόμη μεγαλύτερη ευρυχωρία, τόσο για τους επιβάτες, όσο και για τις αποσκευές τους, με διαθέσιμα 335 λίτρα για μεταφορά αντικειμένων όλων των ειδών και μεγεθών.

 

Νέο Audi A1: Η συναρπαστική πλευρά της ζωής!
Σε γενικές γραμμές, το εσωτερικό του νέου Audi A1 είναι εξίσου σπορ και ανατρεπτικό με το εξωτερικό.

 

Ετοιμάσου για φιλοξενία 5 αστέρων στο εσωτερικό του νέου Audi A1, καθώς είναι εξίσου σπορ και ανατρεπτικό με το εξωτερικό, ενώ δίνει τη δυνατότητα διαμόρφωσης ανάλογα με το προσωπικό γούστο του εκάστοτε ιδιοκτήτη. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκονται οι νέες και πρωτοποριακές τεχνολογίες της Audi, όπως τα ψηφιακά όργανα και το πολύ-λειτουργικό τιμόνι, τα οποία είναι διαθέσιμα ακόμη και στις βασικές εκδόσεις, καθώς επίσης και το ηχοσύστημα ΜΜΙ, ενώ στον προαιρετικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται το εντυπωσιακό Virtual Cockpit, για τους λάτρεις της ψηφιακής τεχνολογίας.

 

Το νέο Audi A1 εγγυάται κορυφαία συνδεσιμότητα για όσους φιλοξενούνται στα ενδότερα του, προσφέροντας συνδέσεις AppleCarPlay και Android Auto στο σύστημα infotainment ΜΜΙ. Οι φανατικοί της μουσικής και της υψηλής πιστότητας του ήχου θα λατρέψουν τα διαθέσιμα ηχοσυστήματα, με κορυφαίο αυτό της Bang & Olufsen, το οποίο διαθέτει 11 ηχεία και συνολική απόδοση 560 Watt, ενώ η 3D λειτουργία του χρησιμοποιεί το παρμπρίζ σαν επιφάνεια αντανάκλασης. 

 

Νέο Audi A1: Η συναρπαστική πλευρά της ζωής!
Στον μαγικό κόσμο του νέου Audi A1, μία ψηφιακή εμπειρία γεμάτη τεχνολογία αιχμής από το μέλλον, η οποία οφείλει την ύπαρξη της στις γερές βάσεις του DNA της γερμανικής εταιρείας.

 

Επίσης το πακέτο συστημάτων υποστήριξης του οδηγού του νέου A1 Sportbackπροέρχεται επί της ουσίας από μοντέλα μεγαλύτερων κατηγοριών. Οπότε μην αγχώνεσαι, καθώς χάρη σε αυτά το παρκάρισμα γίνεται απλή υπόθεση, το αυτοκίνητο παραμένει εντός ορίων της λωρίδας κυκλοφορίας και διατηρεί συνεχώς απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα. Παράλληλα, για πρώτη φορά συνδυάζεται με αισθητήρες παρκαρίσματος και κάμερα οπισθοπορείας, ενώ να σημειωθεί ότι η πλειοψηφία των προηγμένων συστημάτων του νέου Audi A1 2019 περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό!

 

Αναμενόμενα, το νέο Audi A1 ανεβάζει στα ύψη τον πήχη και στον τομέα της οδικής συμπεριφοράς, καθώς κινείται με σταθερότητα και ασφάλεια σε όλα τα οδικά δίκτυα, προσφέροντας ποιότητα κύλισης από ανώτερες κατηγορίες. Το γερμανικό μοντέλο είναι διαθέσιμο με κινητήρες βενζίνης 1,0, 1,5 και 2,0 λίτρων, οι οποίοι αποδίδουν από 95 έως 200 ίππους και καλύπτουν τις επιθυμίες ακόμη και των πιο απαιτητικών υποψήφιων αγοραστών, χάρη στην αποδοτικότητά τους και την οικονομική τους μέση κατανάλωση.

 

Νέο Audi A1: Η συναρπαστική πλευρά της ζωής!
Το νέο Audi A1 Sportback 2019 έχει μεγαλώσει αρκετά σε σχέση με τον προκάτοχο του, καθώς είναι μακρύτερο κατά 56 χιλιοστά, με το συνολικό μήκος του να αγγίζει τα 4,03 μ.

 

Πόσο κοστίζει όμως η τελειότητα; Οι τιμές για το νέο Audi A1 Sportback 2019, με το ξεχωριστό design, την εξαιρετική ποιότητα και τις τεχνολογίες αιχμής, ξεκινούν από τα 19.950 ευρώ στην έκδοση με τον 1000άρη βενζινοκινητήρα των 95 ίππων, ενώ στην αντίστοιχη των 116 ίππων (1,0 λίτρων) ανέρχεται στα 22.200 ευρώ. Οι μεγαλύτερες εκδόσεις 1,5 και 2,0 λίτρων με ισχύ 150 και 200 ίππους, κοστίζουν από 24.600 και 32.700 ευρώ αντίστοιχα.

 

Και κάπως έτσι το premium supermini μοντέλο της Audi ετοιμάζεται να αποτελέσει την αγαπημένη σου καθημερινή συνήθεια. Δεν έχεις παρά να διαλέξεις την κατάλληλη έκδοση, ανάλογα με τις προτιμήσεις σου και ξέχνα τις εποχές κατά τις οποίες έπρεπε να περιμένεις… αιώνες για να γνωρίσεις την επόμενη μέρα της αυτοκίνησης. Με το νέο A1 Sportback το μέλλον είναι τώρα! Απόλαυσε το.

 

Νέο Audi A1: Η συναρπαστική πλευρά της ζωής!
Το ανατρεπτικό design της δεύτερης γενιάς A1 Sportback τονίζει την συγκεκριμένη οπτική ομοιότητα με το θρυλικό σπορ μοντέλο της Audi και με άλλες λεπτομέρειες, όπως τους φιμέ προβολείς εμπρός και πίσω.
Αυτοκίνητο
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ