Όταν ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και η Στεφανία Γουλιώτη βγαίνουν για μια μπύρα

Όταν ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και η Στεφανία Γουλιώτη βγαίνουν για μια μπύρα Facebook Twitter
0
ADVERTORIAL

Μια μπύρα μετά την πρόβα ή την παράσταση, με άνετα ρούχα και λίγο από το μακιγιάζ της σκηνής στα πρόσωπά τους. Συζήτηση για το έργο, αυτόν που έπαθε «σεντόνι» στη σκηνή (δηλαδή ξέχασε τα λόγια του) αλλά και αστεία για να χαλαρώσουν, πλάνα για επόμενες σεζόν, χόμπι εκτός δουλειάς.  

Κάπως έτσι μοιάζει μια casual έξοδος μεταξύ ηθοποιών. Και όταν βγαίνουν για ποτό; Όταν η σεζόν μόλις τελείωσε και κανονίζουν να βρεθούν σαν φίλοι και όχι πλέον σαν συνάδελφοι; Εκεί θα συζητούν περίπου τα ίδια, πάντα  όμως με έναν κοινό παρονομαστή -ποτέ δεν παίρνουν τον εαυτό τους στα σοβαρά. 

Κι αν δεν ξέρουμε τι συζητάνε μεταξύ τους ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και η Στεφανία Γουλιώτη, ένα είναι σίγουρο -ότι ξέρουν να αυτοσαρκάζονται και αγαπούν να κάνουν πλάκες ο ένας στον άλλο. 

Τους έχουμε χειροκροτήσει στην Επίδαυρο, έχουμε ταυτιστεί ή συγκινηθεί μαζί τους σε τηλεοπτικές σειρές, τους έχουμε δει στο θέατρο, ξανά και ξανά. 

Δύο ηθοποιοί με ταλέντο που τους ξεχωρίζει, που έχουν δώσει ζωή σε χαρακτήρες που αγαπάμε (ή αγαπάμε να μισούμε), που έχουν «μπει στα σπίτια» και στην καθημερινότητά μας και που τους νιώθουμε οικείους μέσα από τη δουλειά τους. 

Όταν ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και η Στεφανία Γουλιώτη βγαίνουν για μια μπύρα Facebook Twitter
Όταν ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και η Στεφανία Γουλιώτη βγαίνουν για μια μπύρα Facebook Twitter

Εκτός από την παράσταση του «Ηρακλή Μαινόμενου» στην οποία συναντήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι, οι δυο τους συναντήθηκαν και στη feelgood καμπάνια της Kaiser. 

Στο σποτ, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μπαίνει στο μπαρ και κατευθύνεται προς την μπάρα για να απολαύσει μια παγωμένη μπύρα. 

Η Kaiser, που συνδυάζει πέντε εξαιρετικές ποικιλίες κριθαριού και τρεις επιλεγμένους τύπους λυκίσκου και ξεχωρίζει για τη γεύση και την premium ποιότητά της, τον κάνει να νιώθει βασιλιάς. Και ως ηθοποιός…μπαίνει λίγο παραπάνω στον ρόλο!

Ευτυχώς, η Στεφανία Γουλιώτη, που βρίσκεται στο ίδιο μπαρ, του παίρνει τη μπύρα (και τον αέρα) και τον προσγειώνει στην πραγματικότητα. Παραγγέλνουν άλλη μια και την απολαμβάνουν σε όλο της το μεγαλείο! 

Το σποτ αντανακλά τον ζεστό και οικείο χαρακτήρα της Kaiser, της Pilsner που έχει συνδεθεί με τις πιο αυθόρμητες και παρεΐστικες στιγμές απόλαυσης. Την παραγωγή της τηλεοπτικής καμπάνιας ανέλαβε η TopCut Modiano, σε σκηνοθεσία Πάνου Κορώνη, ενώ τη μουσική και την επεξεργασία του ήχου επιμελήθηκε η Rabbeats.
 

Και επειδή οι θεατρικές ατάκες είναι στο αίμα τους, ακόμα και εκτός σκηνής, η βραδιά κλείνει με ένα δίλημμα -του οποίου γνωρίζουν ήδη την απάντηση: «Μπύρα ή Kaiser;».

Ακολουθήστε την Kaiser:

Instagram: @kaiserbeer

Facebook: @kaisergreece

YouTube: @kaiserbeer 

 

Good Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Kalavrita Botanica Hotel & Spa καλλιεργεί την οικολογική συνείδηση στους επισκέπτες του

Good Living / Το Kalavrita Botanica Hotel & Spa καλλιεργεί την οικολογική συνείδηση στους επισκέπτες του

Με φιλοσοφία συνδεδεμένη με το περιβάλλον, την αυτάρκεια αλλά και τη γνώση, το ξενοδοχείο επένδυσε στη βιωσιμότητα και διακρίθηκε στα πλαίσια του προγράμματος Zero Waste Horeca, που υλοποιείται από την Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης με την αποκλειστική χρηματοδότηση του Ιδρύματος της Coca-Cola.
THE LIFO TEAM
«Alkyna Lifestyle Beach Resort»:

Good Living / Το «Alkyna Lifestyle Beach Resort» φέρνει τη βιωσιμότητα στην κερκυραϊκή φιλοξενία

Μέλος των βραβευμένων Ella Resorts, το ξενοδοχείο διακρίθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος Zero Waste HoReCa που υλοποιείται από την Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης με την αποκλειστική χρηματοδότηση του Ιδρύματος της Coca-Cola.
THE LIFO TEAM
«Στη Lidl Ελλάς πιστεύουμε στην ομαδικότητα γιατί είμαστε πιο δυνατοί μαζί παρά μόνοι»

Good Living / «Στη Lidl Ελλάς πιστεύουμε στην ομαδικότητα γιατί είμαστε πιο δυνατοί μαζί παρά μόνοι»

H Νικολέττα Κολομπούρδα, Chief People Officer & Μέλος της Διοίκησης Lidl Ελλάς μιλά για την πιστοποίηση της εταιρείας ως Top Employer και τη σημασία της ενσυναίσθησης σε έναν κόσμο ραγδαίας τεχνολογικής ανάπτυξης.
THE LIFO TEAM
Το γραφείο του 2030: Τεχνητή νοημοσύνη, ανθρωπιά και η νέα έννοια του Best Workplace

Good Living / Το γραφείο του 2030: Τεχνητή νοημοσύνη, ανθρωπιά και η νέα έννοια του Best Workplace

Το γραφείο του 2030 δεν θα έχει τοίχους, ούτε ωράρια. Θα έχει αλγόριθμους που σε καταλαβαίνουν, συνεργάτες που είναι μισοί άνθρωποι και μισοί κώδικας, και μια κουλτούρα που βάζει την ευεξία πάνω από το deadline.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ
ΕΥΔΑΠ: Ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον και προτεραιότητα στους ανθρώπους της

Good Living / ΕΥΔΑΠ: Ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον και προτεραιότητα στους ανθρώπους της

Με τις αξίες της ισότητας και της υπευθυνότητας να πρωταγωνιστούν, η κουλτούρα της Εταιρείας αντανακλά την αποστολή της, δηλαδή το να παρέχει ασφαλές και καθαρό νερό για όλους.
THE LIFO TEAM