Αυτό που είπες με το χορινό κρέας, Nayia, μου θύμισε κάτι που έμαθα πρόσφατα σχετικά με το "μοσχαράκι γάλακτος". Ότι δηλαδή το συγκεκριμένο κρέας είναι γεμάτο τοξίνες, ούτως ή άλλως, ανεξαρτήτως ανώδυνου ή μη τρόπου σφαγής του, διότι το νεαρό μοσχαράκι είναι ήδη απίστευτα στρεσαρισμένο λόγω του βίαιου αποχωρισμού από τη μητέρα του. Κι ότι είναι καλύτερα, αν δεν έχουμε αποκλείσει εντελώς από τη διατροφή μας το κόκκινο κρέας, να επιλέγουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερα σε ηλικία ζώα που έχουν διανύσει ένα μεγάλο μέρος του κύκλου ζωής τους και δεν βιώνουν το στρες της επιβίωσης :)
Σχολιάζει ο/η