Πάρα πολλές ανακρίβειες στο σχόλιο σου. Στις περισσότερες αναπτυγμένες χώρες υπάρχει νομικό πλαίσιο όπου απαγορεύει στους κτηνοτρόφους να διαθέτουν το γάλα αγελάδων που λαμβάνουν φαρμακευτική αγωγή. Επίσης κάθε φορα που το εργοστάσιο λαμβάνει ενα φορτίο γάλακτος, πριν ξεφορτωθεί γίνεται δειγματοληψία (διάρκειας 5 λεπτών) και αν ανιχνευτούν αντιβιοτικά το φορτίο αχρηστεύεται και ο παραγωγός μπαίνει σε καραντίνα μέχρι να εξακριβωθεί τι συνέβη. Σχετικά με την εκμετάλλευση των ζωων, έχε υπόψιν σου ότι οι αγελάδες ΠΡΕΠΕΙ να αρμέγονται γιατί αν το γάλα που παράγουν μείνει στους μαστούς για πάνω από 24 ώρες δημιουργεί μολύνσεις. Επίσης όσον αφορά στο φυτικό “γάλα” (αμύγδαλο, σόγια, κάναβη) δυστυχώς αν κοιτάξεις τα συστατικά θα δείς ότι υπάρχουν αρκετά χημικά βελτιωτικά (πχ καρραγεννη) για να το κάνουν πιο νόστιμο και πιο παχύρευστο. Οι εταιρείες που παράγουν τα παραπάνω έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά στον τομέα του marketing και έχουν πείσει τους vegans/vegetarians ότι τα προιόντα τους είναι υγιεινά. Αν είσαι vegan/vegetarian και καταναλώνεις χημικά επεξεργασμένα προιόντα τότε good luck to you!
Σχολιάζει ο/η