Δυστυχώς φίλε μου καλό καφέ δύσκολα βρίσκεις, εγώ έβαζα 5 κουταλιές ζάχαρη για να πιω εσπρέσσο γιατί όπου πήγαινα ο εσπρέσσο που μου σερβιραν ήταν θεόπικρος. Κι αυτό γιατί δεν ξέρουν να τον φτιάξουν και τον καίνε. (Οι τανίνες του καφέ καίγονται στους 70 βαθμούς). Αν παρεις καλοφτιαγμένο εσπρέσσο θα δεις ότι δεν πικρίζει καθόλου κι ειδικά ο καπουτσίνο είναι γλυκός από μόνος του επειδή διασπάται η λακτόζη από το αφρογαλα.
Σχολιάζει ο/η