Ο Γερμανός τρώγεται και είναι και πολύ νόστιμος μόνο θέλει προσοχή στο ξεψάρισμα.Το φύκι Caulerpa racemosa καταναλώνεται απο την ντόπια γόπα και την σάλπα αλλά όχι με ρυθμούς που θα αποθαρρύνουν την εξάπλωσή του. Καταναλώνεται με καλίτερους ρυθμούς απο την μπλε χειλού, ένα είδος που βρίσκεται στην δυτική μεσόγειο και τον ατλαντικό και απο κάποια είδη μωβ αχινών.Ο λαγοκέφαλος έχει φτάσει πλεον ως τη μέση του Αιγαίου, φτάνει τα 5-6 κιλά και καταναλώνει τα πάντα, όχι μόνο μαλάκια.
Σχολιάζει ο/η