Κάποια στιγμή έπερνα κορτιζόνη και έκοψα το αλάτι. Διαπίστωσα ότι με μπαχαρικά και λεμόνι όλα τα φαγητά γίνονται νόστιμα με εξαίρεση τα μακαρόνια. Αυτά ανάλατα δεν τρώγονται με τίποτα. Τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιώ μόνο φυσικό αλάτι μεσολογγιου που έχει πολλά θρεπτικά συστατικά και ελάχιστο νάτριο. Το νάτριο είβαι υπεύθυνο γθα τα προβλήματα που δημιουργεί το αλάτι και βρίσκεται σε μεγάλη ποσότητα στο επιτραπέζιο αλάτι που γράφει ιωδιούχο αλάτι. Δοκίμασε το φυσικό αλάτι που έχει και πιο έντονη γεύση και άρα δεν χρειάζεταθ μεγάλη ποσότητα και θα δεις. Διότι και ο οργανισμός μας χρειάζεται μια μικρή ποσότητα αλατιού,οπότε αν δεν υπάρχει συγκεκριμένος ιατρικός λόγος ίσως κάνεις κακό αντι για καλό. Μακριά μόνο απο το αλάτι ιαμαλαΐων γιατί είναι κακό για το θυροειδή στους μεσογειακούς λαούς που έχουν συνηθίσριστο ιώδιο. Η φίλη σου είναι απαράδεκτη για αυτά που είπε,αλλά κι εσύ δεν είσαι άμοιρη ευθυνών. Αντί να ενημερωθείς για εναλλακτικές ή να βρεις τροπους για όταν τρώτε όλοι μαζί το παίζεις λίγο ξεχωριστή χιονονιφάδα. Πολύ δράμα για τίποτα.
Σχολιάζει ο/η