Όσο πιο φρεσκοκομμένος είναι ο καφές τόσο πιο γευστικός. Οι σνομπ γευσιγνώστες του καφέ μιλάνε για θέμα δευτερολέπτων για να αρχίσει να οξειδώνεται ο τριμμένος καφές. Αν μιλάμε για δευτερόλεπτα ή όχι δεν ξέρω αλλά καφές τριμμένος πριν από μέρες δεν είναι τόσο γευστικός (πιο σωστά, δεν έχει όλη την ποικιλία γεύσεων που θα μπορούσε να έχει) όσο ο φρεσκοκομμένος. Συνεπώς μύλος του καφέ είναι μια καλή επένδυση για κάποιον που πίνει καφέ συχνά. Για τους ρομαντικούς, υπομονετικούς και μπρατσωμένους οι χειροκίνητοι μύλοι είναι ποιοτικοί, φθηνοί και οικολογικοί. Ένας απλός ηλεκτρικός μύλος (για καφέ φίλτρου όπου η κοπή είναι πιο αδρή και η επαναληψημότητα της κοπής δεν έχει πρακτική σημασία ένας απλός μύλος είναι υπέραρκετός) δεν κοστίζει πάνω από 30-40 ευρώ πιστεύω και είναι ιδανικός για τους υπόλοιπους. Φυσικά αν θέλει κανείς πολυτέλειες the sky is the limit στο τι διατίθεται στο διαδίκτυο, με μύλους άνετα να ξεπερνούν τα 1000 ευρώ.
Σχολιάζει ο/η