Σχολιαζω γιατι κατι παρομοιο εχει συμβει και σε εμενα. Ισως βοηθηθείς. Πρσοωπικα το εψαξα πολυ, γιατι να μην λειτουργει, γιατι να συμβαινει οτι και εσυ περιγραφεις. Μέχρι που έλεγα οτι εγω κανω κάτι λάθος. Μετά απο κόπο και βασάνων (που δεν επρεπε και δεν το χρωσταμε στο κατω κατω και σε κανεναν) κατέλληξα στα συμπέρασματα οτι 1ον. Υπαρχαν όντως θεματα - προτεραιότητες αν θελεις- που δεν ειχε επικοινωνήσει με εμενα (γιατι πορφανως δεν με ειχε στην κατηγορια φιλος ) οπότε εγω εμενα με την απορια γιατι χαθηκε και τι εφταιξε ενω αυτος ήταν μια χαρα, απλα εδινε βάση σε αλλους τομεις της ζωης του οποτε δεν μπορουσε παραλληλα να κρατησει και μια "φιλια" 2ον. κρατουσε μια επαφη τοσο-οσο ωστε να ξερει οτι θα εχει προσβαση σε καποιον οταν θα εχει όρεξη/χρόνο/κενο/βαρεμαρα αρα εσυ θα εισαι δευτερη επιλογη ή θα γεμιζεις τα κενα. Οπότε ή αραιωνεις και εσυ και τελικα ξεκόβεις, ή κρατας μια απλη επαφη για οταν θες και εχεις ορεξη εσυ γνωρίζοντας ομως οτι δεν ειναι φιλος σου, και να μην τον αντιμετωπιζεις ως τετοιο.
σημ. το οτι ειναι καλο παιδί απο που προκύπτει? θελω να πω, οτι φαινεται να σε βασανιζει το θεμα γιατι για το χαρακτηριστικο "καλο παιδι" ειναι που θελεις να δουλεψει η σχεση ενω βλέπεις οτι δεν προχωραει. Το καλο παιδι, να θυμασαι προκύπτει απο τις πραξεις, και οχι τι λεει αλλα δεν κανει.
Σχολιαζω γιατι κατι παρομοιο εχει συμβει και σε εμενα. Ισως βοηθηθείς.
Πρσοωπικα το εψαξα πολυ, γιατι να μην λειτουργει, γιατι να συμβαινει οτι και εσυ περιγραφεις. Μέχρι που έλεγα οτι εγω κανω κάτι λάθος. Μετά απο κόπο και βασάνων (που δεν επρεπε και δεν το χρωσταμε στο κατω κατω και σε κανεναν) κατέλληξα στα συμπέρασματα οτι 1ον. Υπαρχαν όντως θεματα - προτεραιότητες αν θελεις- που δεν ειχε επικοινωνήσει με εμενα (γιατι πορφανως δεν με ειχε στην κατηγορια φιλος ) οπότε εγω εμενα με την απορια γιατι χαθηκε και τι εφταιξε ενω αυτος ήταν μια χαρα, απλα εδινε βάση σε αλλους τομεις της ζωης του οποτε δεν μπορουσε παραλληλα να κρατησει και μια "φιλια" 2ον. κρατουσε μια επαφη τοσο-οσο ωστε να ξερει οτι θα εχει προσβαση σε καποιον οταν θα εχει όρεξη/χρόνο/κενο/βαρεμαρα αρα εσυ θα εισαι δευτερη επιλογη ή θα γεμιζεις τα κενα.
Οπότε ή αραιωνεις και εσυ και τελικα ξεκόβεις, ή κρατας μια απλη επαφη για οταν θες και εχεις ορεξη εσυ γνωρίζοντας ομως οτι δεν ειναι φιλος σου, και να μην τον αντιμετωπιζεις ως τετοιο.
σημ. το οτι ειναι καλο παιδί απο που προκύπτει? θελω να πω, οτι φαινεται να σε βασανιζει το θεμα γιατι για το χαρακτηριστικο "καλο παιδι" ειναι που θελεις να δουλεψει η σχεση ενω βλέπεις οτι δεν προχωραει. Το καλο παιδι, να θυμασαι προκύπτει απο τις πραξεις, και οχι τι λεει αλλα δεν κανει.