@Nefeligeretis

Σαφώς και υπάρχουν εξαιρέσεις, πάντα. Συνήθως (όχι πάντα) στους άνδρας πρέπει να έχεις είτε πολλά λεφτά είτε πολύ αυτοπεποίθηση και μπλα μπλα για να έχεις πολύ επιτυχία στις γνωριμίες. Το θέμα είναι να πετύχεις κάποια που θα ταιριάζετε και θα δει πάνω σου κάποια χαρακτηριστικά συμπεριφοράς και εμφάνισης (εξωτερικά/εσωτερικά), που θα την ελκύουν. Όπως και εσύ σε κείνη.
Μπορεί πχ σε κάποια να αρέσει το χιούμορ σου, σε κάποια άλλη όχι. Ή ξέρω γω κάτι στην εμφάνιση σου, στο βλέμμα σου κλπ, που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις στα μάτια της. Με αυτήν την έννοια το λέω κυρίως.
Αυτό που έχω διαπιστώσει είναι ότι στην τελική, κανείς μας δεν καταλαβαίνει τις γυναίκες, ούτε οι ίδιες οι γυναίκες. λολ.
Θεωρώ ότι ο κόσμος εν μέρη διστάζει (για χ ψ λόγους) να γνωριστεί έξω, σε σύγκριση με online. Ίσως γι'αυτό και μια γνωριμία είναι δύσκολο πράγμα. Πόσο μάλλον να ταιριάξεις με κάποιον. Διότι ναι μεν όπως είπα οι γυναίκες έχουν γενικά περισσότερες πιθανότητες για γνωριμία, αλλά το να ταιριάξεις με κάποιον-α, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.
Υ.Γ. Αύριο γιατί θα βάλω σειρά να δω τώρα.

Σχολιάζει ο/η