Απεργία την Πρωτομαγιά

@Nefeligeretis

Δεν αναφερόμουν στην μοναξιά καθεαυτού, η οποία είναι δύσκολη και στα 2 φύλα, αλλά στο θέμα γνωριμίας και επιλογής. Μια γυναίκα έχει το προνόμιο της επιλογής. Αυτό έχει ειπωθεί άπειρες φορές και το βλέπουμε καθημερινά γύρω μας. Πχ φλερτάρεις εσύ με κάποια, είτε μέσω social είτε έξω σε ένα καφέ πχ. Ξέρεις ότι πιθανός να την φλερτάρουν/γουστάρουν και άλλοι. Και το ξέρει και η γυναίκα αυτό. Μια ματιά να ρίξει πχ σε κάποιον έξω σε ένα μπαρ, του δίνει το ΟΚ για να την πλησιάσει. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει στους άνδρες.
Οπότε πρέπει να αναρωτηθείς, γιατί να επιλέξει εσένα και όχι κάποιον άλλον υποψήφιο? Πρέπει να 'ξεχωρίσεις' ανάμεσα στο πλήθος για να επιλέξει εσένα. Δεν αναφέρομαι σε περιπτώσεις πλουσίων ανδρών που έχουν επιλογές λόγω λεφτών, αλλά ούτε και στις γυναίκες που είναι πολύ κλειστές στον εαυτό τους και δεν κοινωνικοποιούνται καθόλου για χ ψ λόγους.
Οπότε γενικά μιλώντας, από άποψη γνωριμίας, ο άνδρας θα δυσκολευτεί παραπάνω σε σύγκριση με την γυναίκα.
Υπάρχει και το κλασσικό μοτίβο πολλών γυναικών που μόλις χωρίζουν έχουν αμέσως βρει τον επόμενο. Καθώς και εκείνες που συνειδητά επιλέγουν μλκες και μετά αναρωτιούνται που χάθηκαν τα σωστά παιδιά.

Σαφώς και η μοναξιά, ειδικά μετά τα 30 είναι βάρος και στα 2 φύλα. Καθώς επίσης και μια γνωριμία δεν καταλήγει πάντα σε σχέση. Επίσης οι γυναίκες πιέζονται περισσότερο λόγω ηλικίας και βιολογικού ρολογιού.
Οι λέξεις κλειδιά όμως είναι η επιλογή και η γνωριμία.

Σχολιάζει ο/η