Cloudless mind, εχεις κάνει πραγματικη διατριβή στις εφαρμογές αυτές Το εννοώ, δεν κάνω πλακα. Μπράβο και χαράς στο κουράγιο σου..
Ειχα χρησιμοποιήσει μια απ αυτές που αναφέρεις πριν χρόνια και πιο πολύ από περιέργεια. Η εντύπωση που μου άφησε, δεν ήταν και τόσο θετική. Ενώ στην αρχή έχει πλάκα και σου δημιουργείται και μια ψευδαισθηση πως έχεις άπειρες επιλογες, στην συνέχεια καταλαβαίνεις το ουτοπικό του πράγματος και αυτή η επαφή έστω και διαδικτυακή με τόσα πολλά και διαφορετικά άτομα, τελικά μάλλον σε κουράζει και σε φθείρει. Είχα βγει, αν θυμάμαι καλά γύρω στα δέκα ραντεβού, με 2 έκανα σεξ γιατί μου άρεσαν αλλά δεν έδωσα καμία συνέχεια γιατί και οι 2 ήταν άκρως προβληματικόι τύποι(δυστυχως κυκλοφορούν πάρα πολλοί μισογυνηδες σ αυτές τις πλατφόρμες, οπότε κορίτσια διπλή προσοχή). Και κάπου εδώ να δώσω και ένα τιπ. Ενώ οι περισσότεροι βάζουν φώτο που τους δείχνουν σκάλες ωραιότερους, με αποτέλεσμα όταν τους συναντάει κάνεις από κοντά να απόγοητευεται, εγώ θυμάμαι είχα κάνει ακριβώς το αντίθετο. Είχα ανεβάσει 2 φώτο, οι οποίες με κολακευαν από ελάχιστα έως καθόλου. Έτσι για όποιον με συνάντησε ήμουν μια ευχάριστη έκπληξη(αντιστροφη ψυχολογία που λέμε).
Έκανα λοιπόν αυτή την μεγάλη παρένθεση για να πω και εγώ την εμπειρία μου, σαν συμπέρασμα θα επαναλάβω πως είναι ψυχοφθορο βάσει της δικής μου ιδιοσυγκρασια ςτουλαχιστον, ούτε για πλάκα δεν θα ξαναμπαινα.

Σχολιάζει ο/η