Εκτός από τις επιθέσεις από αγνώστους που μπορεί να δεχθούμε απρόβλεπτα στον δρόμο ή σε κάποιο χώρο έχεις σκεφτεί ποτέ ότι οι περισσότεροι την έχουν πατήσει από γνωστούς , συντρόφους, συγγενείς, φίλους κλπ??? Το τι κρύβει ο καθένας από πίσω και πότε θα το εκδηλώσει αποτελεί σχεδόν πάντα ένα ανθρώπινο μυστήριο!
Χημεία μια πολυμεταφραζόμενη λέξη-έννοια που έχει να κάνει με την επιθυμία αλλά και την επικοινωνία δύο ανθρώπων. Για να υπάρξει η χημεία χρειάζεται να υφίσταται και από τους δύο η επιθυμία είτε από μακρυά είτε από κοντά. Με πόσους υπήρξε χημεία και μετά κάτι χάλασε? Ισως γιατί δεν υπήρχε πια η επιθυμία ή στράβωσε η επικοινωνία?
Και στην τελική περί ορέξεως κολοκυθόπιτα για το πως την βρίσκει ο καθένας και το πως γουστάρει να κάνει την ζωή του..έχω προσκαλεστεί σε τόσους γάμους συναδέλφων που γνωρίστηκαν κατά αυτό τον τρόπο. Αν το βρίσκεις περίεργο, αξιολύπητο κ.α απλά μην το κάνεις εσύ. Μην κρίνεις όμως τους άλλους και μην λες το πως θα ζουν οι άλλοι την ζωή τους και το τι θα κάνουν με αυτή γιατί απλά δεν σε αφορά. Κοίτα τον εαυτό σου και αναλογίσου γιατί μπήκες στην διαδικασία αυτή να χάσεις τον χρόνο σου για να κρίνεις όσους το κάνουν και γιατί σε ενοχλεί τόσο ώστε να ξοδευτείς έτσι για να μας πεις το τι κάνουμε ή δεν θα κάνουμε στην ζωή μας.( με όλο τον σεβασμό στο πρόσωπό σου)
Διαστημικό φιλί στα μούτρα σου.

Σχολιάζει ο/η