Ποιο το νοημα της εξομολογησης? Να μας πεισεις ποσο γενναιοδωρη εισαι? Ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος, εχει διαφορετικες αναγκες, διαφορετικη εικονα απεναντι στα χρηματα.
Αφου θες τη γνωμη μας λοιπον, εγω θα σου πω οτι θεωρω τον εαυτο μου γενναιοδωρο, αλλα απο το ταξι μπορει μια φορα να περιμενω τα ρεστα, ακομα κ αν ειναι 30 λεπτα, αλλα καποια αλλη φορα αν βιαζομαι ή αν εχω συμπαθησει τον ταξιτζη μπορει και να του πω να τα κρατησει. Οπως κ να χει δεν θεωρω οτι αυτο δειχνει αν εισαι γενναιοδωρος ή οχι. Δεν οφειλω να ειμαι γενναιοδωρη με εναν ταξιτζη που δεν τον ξερω κ δεν με ξερει κ που απλα μου προσφερει μια υπηρεσια. Με τους φιλους μου φυσικα κ δεν περιμενω να μου ξεπληρωσουν ενα καφε που τους πληρωσα, ουτε καν ενα γευμα.
Επισης, λες οτι δεν θα σε κανουν πιο φτωχη τα 30 λεπτα που θ αφησεις, αλλα ουτε κ πιο πλουσια αν τα κρατησεις. Κ γω αντιστοιχα σου λεω οτι ουτε κ τον ταξιτζη θα κανουν πιο πλουσιο, οποτε γι αυτο το λογο δεν θεωρω οτι εχει κ πολλη σημασια αν θα τα αφησεις ή οχι γι αυτο κ δεν το πολυσκεφτομαι.

Σχολιάζει ο/η