Δεν είναι κακό που δεν θέλεις παιδιά. Δική σου επιλογη είναι, δικη σου και η ζωή.
Και μόνο που ξέρεις τι ακριβώς θέλεις από τη ζωή σου, σημαίνει ότι είσαι ένα συνειδητοποιημενο άτομο. Δεν σε κάνει καν αυτό λιγότερη γυναίκα. Καμία σχέση. Απλα έχεις διαφορετικές επιθυμίες. Αν ο σύντροφος σου δεν έχει πρόβλημα με αυτό, καλώς!
Αν όμως εκείνος θέλει οικογένεια, κατά τη γνώμη μου θα ήταν καλύτερο αν έβρισκε κάποια που θα έχει τους ίδιους σκοπούς κτλ.
Γενικά τα ζευγάρια είναι καλό να έχουν ίδιες επιθυμίες, σκοπους κτλ. Διότι έτσι πορεύεται το ζευγάρι και πάει μπροστά.
Αν ο σύντροφος είναι εντάξει με το γεγονός ότι δεν θέλεις παιδιά και του αρκει μόνο το ότι έχει εσένα, αυτό θα είναι καλό σημάδι ότι η σχέση σας θα μπορεί να κρατήσει ώστε να ζήσετε την ευτυχία σας με τον δικό σας τρόπο.
Μια σχέση που μπορεί και οι δύο να θέλουν διαφορετικά πράγματα και να υπάρχει έντονη ασυμφωνία, ειναι δύσκολο να διατηρηθεί διότι δεν γίνεται τίποτα με το ζόρι.
Οπότε μην σκέφτεσαι ότι είναι κακό που δεν θέλεις παιδιά. Και πολύ καλά κάνεις που ξέρεις τι σε κάνει ευτυχισμένη. Αυτό άλλωστε δεν θέλουμε όλοι; Δηλαδή να επιλέγουμε αυτό που επιθυμούμε και μας κάνει χαρούμενους. Να επιλέγουμε να κάνουμε οικογένεια ή να επιλέγουμε να μη κάνουμε οικογένεια.
Δεν είναι κακό αν δεν θέλουμε παιδιά, το κακό είναι να κάνουμε με το ζόρι παιδιά ή ο άλλος να μας κάνει υποδείξεις για το τι θα ήταν σωστό για εμάς. Τα δύο τελευταία ειδικά, είναι άσχημο πράγμα, έτσι δεν είναι;
Ελπίζω να βοηθησα με τον δικό μου τρόπο..

Σχολιάζει ο/η