Κοπελια, ακου πως εχει το πραγμα: εκανες 2 ωρες δρομο για να δεις εναν αγνωστο (εγω κ για να δω φιλη/φιλο ξερω γω θα το σκεφτομουν να ταξιδεψω 2 ωρες). Αρα στα δικα του ματια φανηκες πολυ διαθεσιμη/απεγνωσμενη. Σκεψου το λιγο λογικα, περασες τοση ταλαιπωρια για να δεις εναν αγνωστο που πιθανοτατα το μονο που μεχρι εκεινη τη στιγμη ηξερες για κεινον ειναι οτι ειναι ωραιος εξωτερικα (γιατι λογικα δεν ειχες προλαβει να τον γνωρισεις).
Απο την εμπειρια μου αυτη η υπερβολικη προθυμια κ διαθεσιμοτητα των γυναικων ειδικα στα πρωτα σταδια της γνωριμιας δεν αρεσει στους αντρες. Ειναι αλλο το να κανεις μια κινηση για να δειξεις οτι ο αλλος σου αρεσει (αυτο ειναι ωραιο) κ ειναι αλλο να ταδιδεψεις εκει που μενει για να τον δεις. Αυτο φαινεται λιγο απεγνωσμενο. Σιγουρα εχεις συναντησει ωραιους αντρες κ στην πολη που μενεις, γιατι να μπεις σε τετοιο κοπο να κανεις ταξιδι 2 ωρων?
Εκτιμαμε κατι μονο οταν εχουμε κοπιασει γι αυτο κ ο τυπος πιθανοτατα ενιωσε οτι δεν εχει παλεψει για να σε κερδισει αφου εσυ απλα πηγες κ του παραδοθηκες (δεν εννοω σεξουαλικα, εννοω οτι ησουν προθυμη να κανεις τετοια θυσια κ να ταξιδεψεις για να τον δεις χωρις καν να σου ειναι κατι ο τυπος), αρα αυτη σου η προθυμια τον ξενερωσε ή απλα τον εκανε να μην μπορει να σε εκτιμησει.
Αρα σε θεωρησε δεδομενη και ναι, εφοσον εκανες ηδη μια φορα την κινηση να τον επισκεφτεις στο μερος του, σου λεει γιατι να μην της προτεινω να ξαναερθει? Λογικα θα το κανει. Μονη σου περασες το μηνυμα οτι εισαι υπερβολικα προθυμη. Κ αυτος εφοσον μπορει να περασει μια ωραια μερα με μια ωραια τυπισσα χωρις να κανει κανεναν απολυτως κοπο γιατι να μην το προτεινει?
Αλλη φορα ειτε του προτεινεις να βρεθειτε καπου στη μεση, ειτε επισκεφτεσαι το μερος του μονο αν εχεις κ καποιον αλλο λογο (ακομα κ αν δεν εχεις αλλο λογο να πας στην πολη του πες του ενα ψεμα οτι εκει μενει μια φιλη σου κ θα ερθεις να τη δεις, ωστε να μη δειξεις οτι πας μονο γ αυτον). Κ γενικα οταν ειμαστε στα πρωτα σταδια της γνωριμιας με καποιον, παμε βημα-βημα. Ενα βημα αυτος, ενα εσυ. Φαντασου οτι αυτος ειναι στην κορυφη μιας σκαλας κ εσυ στο πρωτο σκαλι. Ανεβαινει ενα σκαλι αυτος? Ανεβαινεις ενα κ συ. Εσυ με το να πας στην πολη σου ανεβηκες ηδη 5 με τη μια! Κ αυτο τον ξενερωσε.

Αυτα τα ολιγα!

Σχολιάζει ο/η