ΤΟ ΝΕΟ LIFO APP

Samsung SUHD TV

Samsung SUHD TV Facebook Twitter
0

Το 2015, η Samsung κάνει για μια ακόμη φορά την επανάσταση με τη νέα SUHD TV, η οποία ξεπερνάει με κάθε τρόπο ότι έχετε φανταστεί για μία premium τηλεόραση.  Η ολοκαίνουρια SUHD TV της Samsung πρωτοπορεί και προσφέρει μοναδική εμπειρία θέασης καινοτομώντας με κάθε τρόπο. Η συγκλονιστική ποιότητα εικόνας της, θα σας συναρπάσει με την εντυπωσιακή φωτεινότητα, τα θεαματικά χρώματα και την πρωτοφανή UHD λεπτομέρεια, όλα αποτέλεσμα της νέας τεχνολογίας οθόνης της Samsung πλαισιωμένη με κομψό, κυρτό σχεδιασμό και εύκολη συνδεσιμότητα με άλλες συσκευές.

Γοητεύστε τις αισθήσεις σας με την εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας της Samsung SUHD TV. Χάρη στη νέα τεχνολογία Nano Crystal Color της Samsung, απεικονίζει ένα ευρύτερο φάσμα φυσικών χρωμάτων. Τα χρώματα αναπαράγονται με μεγαλύτερη ακρίβεια ώστε οι εικόνες να φαίνονται πιο ρεαλιστικές και εντυπωσιακές

Η Samsung SUHD TV έρχεται για να προκαλέσει τις αισθήσεις σας, να εξάψει τη φαντασία σας ξεπερνώντας τα όρια του δυνατού με προσφέροντας πρωτοφανή ποιότητα εικόνας και ήχου για απόλυτη εμπειρία θέασης.

SUHD για εντυπωσιακή εικόνα

Γοητευτείτε από την εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας της Samsung SUHD TV. Τώρα με την προηγμένη τεχνολογία οθόνης, μπορείτε να απολαύσετε λαμπερά χρώματα και μεγαλύτερη αντίθεση όπως δεν έχετε ξαναδεί ποτέ συνδυασμένη με εξαιρετική ευκρίνεια.

Χάρη στη νέα τεχνολογία Nano Crystal Color της Samsung, η SUHD TV απεικονίζει ένα ευρύτερο φάσμα φυσικών χρωμάτων. Τα χρώματα αναπαράγονται με μεγαλύτερη ακρίβεια ώστε οι εικόνες να φαίνονται πιο ρεαλιστικές και εντυπωσιακές. Νιώστε τη διαφορά που προσφέρουν τα πλούσια και ζωντανά χρώματα σε κάθε σκηνή.

Παράλληλα, με το Peak Illuminator οι εικόνες γίνονται πιο έντονες, μιας και η τεχνολογία αυτή εξοικονομεί ενέργεια από τις μαύρες περιοχές της οθόνης και την αξιοποιεί για να γίνουν οι φωτεινές περιοχές, φωτεινότερες  χωρίς να καταναλώνει η τηλεόραση περισσότερη ενέργεια. Ακόμα και αν είστε μπροστά στην τηλεόραση κατά τη διάρκεια της ημέρας σε ένα φωτεινό δωμάτιο, κάθε εικόνα που βλέπετε θα εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά καθαρή. Και όλα αυτά απολαμβάνοντας εικόνες με εξαιρετική ευκρίνεια UHD, με 4 φορές μεγαλύτερη ανάλυση από τις τηλεοράσεις Full HD.

SUHD για εμπειρία που αγκαλιάζει τις αισθήσεις

Η μοντέρνα κυρτή οθόνη που περιβάλλει τις αισθήσεις σας θα σας οδηγήσει στο βάθος της δράσης και θα ενισχύσει την εμπειρία θέασης με κάθε τρόπο. Η κατάλληλη κυρτότητα της οθόνης βελτιώνει τη γωνία θέασης και προσφέρει εικόνες με εξαιρετική ευκρίνεια και λεπτομέρεια ανεξάρτητα από το πού κάθεστε.  

Σε συνδυασμό με τον κυρτό σχεδιασμό, η τεχνολογία  Auto Depth Enhancer της Samsung προσδίδει μεγαλύτερη αίσθηση του βάθους της εικόνας μέσω των διαφορετικών επιπέδων ενίσχυσης της αντίθεσης (contrast) στο περιεχόμενο. Αφύπνιση των αισθήσεων σας και καθηλωτική εμπειρία θέασης χάρη στην εκπληκτική οθόνη της Samsung.

SUHD για SMART & Εύκολη πλοήγηση

Οι Samsung Smart TV σχεδιάστηκαν για να σας προσφέρουν αυτό που ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας, με ελληνικές γνωστές εφαρμογές που προσφέρουν περιεχόμενο για ψυχαγωγία και ενημέρωση. Ο καθένας θα βρει την εφαρμογή που ταιριάζει στις δικές του προτιμήσεις, από  κινηματογραφικές ταινίες, αθλητικά, μαγειρική μέχρι fitness και πλούσια ειδησεογραφία.

Η επικοινωνία μεταξύ των φορητών συσκευών και της τηλεόρασης είναι πλέον πιο εύκολη από ποτέ. Μπορείτε να προβάλλετε το περιεχόμενο της τηλεόρασης σε κάποια φορητή συσκευή και να αλλάζετε την πηγή προβολής μεταξύ τους με ένα απλό κλικ. Η ρύθμιση της σύνδεσης είναι πανεύκολη και το αποτέλεσμα άμεσο.

Ανακαλύψτε την ολοκαίνουρια SUHD TV της SAMSUNG εδώ.

0

ΤΟ ΝΕΟ LIFO APP

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ